Viróza těsně před termínem

112
12.10.10 10:07

Viroza tesne pred TP

ahoj holky, TP mam zitra, ovsem uz treti den lezim s virozou v posteli a je mi mizerne. boli me v krku, spousti se mi ryma, potim se a mam zvysenou teplotu (37C). rodit v tomto stavu si neumim vubec predstavit, doufam ze se tak zatim nestane.
chci se vas zeptat jestli jste se nektera z vas taky citila mizerne tesne pred terminem a jak jste to resily? ja piju caje, lezim v posteli a doufam ze se to brzo zlepsi a do porodu uz budu fit. diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
12.10.10 10:11

Ahoj tak já jsem v tomto stavu rodila šílená bolest v krku cca 3 týdny nkdo mi na to nic nedal až mi dali v nemocnci antibiotika kvůli zamezení infekce,po odtoku vody tak mě bolest v krku přešla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.10.10 10:16

jeje, to jsou teda vyhlidky… ja si rikam, ze bych snad ani nemela na ten porod silu… jsem docela vycerpana uz z ty virozy… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
12.10.10 10:38

jejda, to si vůbec neumím představit rodit s chřipkou. Nechceš zavolat do porodnice nebo svemu gyndr jestli ti neco neporadí, myslím že by tě z toho mohli nějak dostat aniž by ublížii mimi…

• Citovat
  • Upravit
112
12.10.10 10:45

ja tam zrovna dneska jdu na kontrolu… tak se zeptam, ale bojim se ze mi nebudou nic chtit dat… mimco je podle me ok, citim pohyby a ted uz se mu zrejme nic nemuze stat, spis ji domlouvam at jeste chvili pocka, ze bych to s ni ted asi moc nezvladala… tak uvidime, snad nebude skodoliba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
12.10.10 10:48

jinak si vzpominam ze jsem si koupila Bioparox, je to prirodni latka podobna antibiotikam a strika se do nosu a do krku a muze i v tehotenstvi a pri kojeni. Me kolikrat dost pomohl. Zkus se na to zeptat, treba by se ti ulevilo

• Citovat
  • Upravit
112
12.10.10 10:50

diky za radu, bioparox znam a dokonce mam i doma, zeptam se dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
12.10.10 10:56

Hlavně k porodu nějaký kapky do nosu, abys mohla dýchat.
Tak ať ještě aspoň pár dní vydržíš a rodíš víc fit.
Já za mladšího marodila děsně dlouho a rodila s ukrutnym kašlem a přestala jsem snad 3 týdny po porodu. Byl to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
12.10.10 11:34

Já měla ke konci těhu taky virozu Mudr. doporučil Bioparox, mohla jsem paralen a hodně pít a odpočívat. Spala jsem co to šlo. Přeju hodně síly a uzdravení a porod v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 08:59

Indukce porodu vs viróza

Ahoj holky, jsem zoufalá a prosím o radu. Jsem 41+2 a na úterý mám domluvený nástup na indukci. V noci na dnešek u mě propukla viróza. Teplotu mám zatím jen kolem 37,5, ale třeští mi hlava, mám rýmu a škrábe mě v krku. V pátek se mi podařilo hooodně zmoknout a trochu prochladnout, takže to bude asi tím. Myslíte, že mi mohou indukci kvůli tomu posunout? V pátek mi doktor říkal, že 10 dní po termínu je strop. Mám za sebou už jeden 3-denní indukovaný porod a nedovedu si představit toto absolvovat nachcípaná. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4627
4.8.19 09:03

Noo, myslím, že posouvat nebudou. Musela bys být s vysokou horečkou atd., a stejně, budeš 41+4, myslim, že to nebudou chtít už posunout. Ale nejsem lékař, třeba jeden až dva dny ještě povoli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.19 09:31

Třeba do té doby porodíš normálně, ta viróza by tomu mohla paradoxně pomoct. Aspoň něco takového zmiňovali na předporodním kurzu a je fakt, že já těstně před porodem dostala rýmu (porodila jsem 41+2).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 09:49
@Anonymní píše:
Třeba do té doby porodíš normálně, ta viróza by tomu mohla paradoxně pomoct. Aspoň něco takového zmiňovali na předporodním kurzu a je fakt, že já těstně před porodem dostala rýmu (porodila jsem 41+2).

Je pravda, že více kamarádek bylo těsně před porodem nachlazených, ale nikdo nakonec nachlazený narodil, do porodu se vždycky uzdravily. Ty jsi teda rodila s rýmou nebo ses toho stihla zbavit? A jak dlouho před porodem jsi onemocněla? Mě teď chytá trošku bolestivější tvrdnutí břicha, nejspíš to souvisí i s tím, že piju hodně zázvorového čaje…Furt jsem chtěla už rodit a teď bych to raději odložila o týden, kdyby to šlo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.19 11:05
@Anonymní píše:
Je pravda, že více kamarádek bylo těsně před porodem nachlazených, ale nikdo nakonec nachlazený narodil, do porodu se vždycky uzdravily. Ty jsi teda rodila s rýmou nebo ses toho stihla zbavit? A jak dlouho před porodem jsi onemocněla? Mě teď chytá trošku bolestivější tvrdnutí břicha, nejspíš to souvisí i s tím, že piju hodně zázvorového čaje…Furt jsem chtěla už rodit a teď bych to raději odložila o týden, kdyby to šlo…

Rodila jsem fakt s rýmou, ale po porodu jsem byla najednou ok. Jakoby se to tím porodem ztratilo, i proto mě napadlo, že to mělo s porodem souvislost. Rýma se mi začala spouštět 3 dny před porodem.
Do úterka to ještě chvíli je, tak uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
4627
4.8.19 11:40
@Anonymní píše:
Rodila jsem fakt s rýmou, ale po porodu jsem byla najednou ok. Jakoby se to tím porodem ztratilo, i proto mě napadlo, že to mělo s porodem souvislost. Rýma se mi začala spouštět 3 dny před porodem.
Do úterka to ještě chvíli je, tak uvidíš.

Tohle jsem taky už slyšela. Že šly holky rodit nachlazené a najednou po porodu jako by nikdy nebyly… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí