Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
A zajímavé je, že jsem rodila v červnu a to pro mě fakt není typický měsíc pro nachlazení a rýmu. Rýmu mívám spíš na jaře a na podzim, ale v červnu teda si ji nepamatuju - kromě toho roku, kdy jsem rodila
Zakladatelko, tak to vidis, treba to neni klasická viróza, ale treba je to předzvěst, která te připravuje
Lepsi útěcha me nenapadla ![]()
@Tiffany1 Ahoj, tak už jsem téměř bez rýmy, ale je mi teda dost mizerně. Připadám si, jako bych vážila 200 kg, točí se mi hlava, jsem neskutečně unavená, je mi divně od žaludku. Dneska se tady zastavila mamka a úplně se zděsila jak vypadám, prý šedivá kůže, černé kruhy pod očima, no zombie hadra…Chtěla jsem jít na nákup, ale vůbec to nezvládám, nakoupila mi mamka.
Nic konkrétního mi teď není, žádné bolesti a v podstatě ani ta rýma, ale únava naprosto nepřekonatelná. Nemůžu vůbec vylézt z postele. Nic takového jsem v životě nezažila…To teda netuším, co mi vlastně je. Tak snad je to nějaká předzvěst porodu a pak to přejde
A nemuzou to byt taky nervy?? Kdyz vis, ze jdes zitra na indukci?
@Tiffany1 Tak psychického původu může být ledacos, ale tohle se mi nezdá. Jsem tak slabá a unavená, že ani nemám čas se stresovat a přemýšlet nad porodem. Prostě ležím jak placka :-/ V minulosti jsem z nervozity měla spíš střevní problémy nebo nespavost, ale tohle je pravý opak…Prostě bych spala a spala jak šípková růženka
A ty kruhy pod očima, jak panda - to jsem taky ještě nezažila ![]()
A zajímavé je, že jsem rodila v červnu a to pro mě fakt není typický měsíc pro nachlazení a rýmu. Rýmu mívám spíš na jaře a na podzim, ale v červnu teda si ji nepamatuju - kromě toho roku, kdy jsem rodila