Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dpbry den prosim o radu nebo spise o zkusenosti uz jsem jednou zakladala podobne tema ale moc holek se mi neozvalo,tak jsem mozna mela spatny nazev.byla jsem na velkem ultrazvuku a mozkove komory mam 10 a 9 mm hlavicka 202mm porad je to v norme ale na horní hranici tak musim 18,10 jeste n kontrolu,nemate s tim nekdo zkusenosti?? mam samozrejme strach.dekuji za info a hezky den ![]()
já měla u Honzíka celý těhu,že má hlavičku moc velkou atd. velkou jí fakt měl,ale žádné následky a porod taky brnkačka, u nás byla těsně nad hranicí
AHOJ kkattty,si nevím ty rozměry hlavičky v těhotenství,ale doktor mi taky říkal že máme velkou hlavičku a taky tělíčko oproti nožičkám.Ale bylo vše v pořádku.narodil se mi trošku obřík 4050gr a 52cm.hlavičku měl 36cm.Porod nic moc,15hod normální,ale nakonec sekce.ale je v pořádku a zdravej.Tak držím palečky a neboj.Vše dopadne dobře ![]()
taky jsme měli pořád větší hlavičku, nevím o kolik, ale říkali nám to už od 20tt. Pokud je to v norme tak bych se tim nestresovala, ono to měření na utz je takovy pofiderní…
Tom měl už v těhotenství velkou hlavu a má jí do teď.
Blbě se mu oblékají věci přes hlavu ale jinak je vše OK.