Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A není tu nějaký dr, který by nám to potvrdil? Upřímně od včera nad tím opravdu přemýšlím a názory laiků z emimina mě moc nepřesvědčují.
@Mika.ella1 píše:
@MartinaIrena streptokok neni vir
Jo to je fakt. Takže by to neměl být problém. Ale tak očistit zboží pro klid v rodině lihem by asi nebylo nic proti ničemu.
Není to antrax proboha
nevim, dával tu ve škole vůbec někdo pozor?
nebo už se dnes základy biologie neučí? ![]()
Tady tabulka od dr. Podle ni chripkovy virus preziva 1-2 dny ale je fakt ze nektere jine viry mnohem dele. Certvi jsk je to s tim coronavirem ![]()
Edit : ted koukam ze corona tam je! Takze 3 hodiny tak to muzem byt v klidu ![]()
Příspěvek upraven 27.01.20 v 16:13
@masima píše:
A není tu nějaký dr, který by nám to potvrdil? Upřímně od včera nad tím opravdu přemýšlím a názory laiků z emimina mě moc nepřesvědčují.
A když ti napíšu že jsem doktor budeš klidnější?
když se ptáš na epipi tak dostaneš odpovědi od laiků, nejsi v odborné poradně.
@Mika.ella1 nenašla jsem odpověď, zda když někdo s koronavirem naplive na zboží a neprodyšně ho zabalí, zda je možné, aby virus přežil či nikoli
@masima tak zvedni zadek a běž se zeptat do nemocnice nebo k obvoďákovi. ![]()
@Kriss Tina tebe jsem si tu už všimla a už dříve usoudila, že ty dr nejsi, takže ne, to mě nepřesvědčí
třeba pudloslava by mě přesvedčila
Nevím, ale snažím se používat selský rozum. Ovoce a zeleninu si umývám, oloupu, hadry vyperu, elektroniku bych v nejhorším vzala tím lihem. Vzhledem k tomu, co všechno se k nám dováží z Číny, bych to nehrotila. Za větší riziko onemocnění čímkoli považuji to, že někdo se pohybuje v místech s vysokou koncentrací lidí, viz ten dnešní Lidl.
Příspěvek upraven 27.01.20 v 16:27
@masima hele uplne nejlepsi bude, kdyz z tech cinskych šmejdoobchodu nebudes nic objednavat, jsou to dreky se strasnou uhlikovou stopou navic ![]()
@Aduš8 osobně vůbec nechápu místní kolorit, když nemám co k tématu říct, tak někoho urážet, ironizovat, poučovat… To se tu člověk prostě nemůže jen tak bavit s lidma, které zajímá stejné téma? A nikdo to tu nehrotí tak, aby kvůli tomu chodil k obvoďákovi. Prostě když tam máš něco objednané, tak tě to napadne.