Visual snow, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
24.6.21 19:26

@Margot26 Většina lidí s tím dokáže normálně funkovat. Osobně se přiznám že posledních 10 let je to jen přežívaní. Levý oko je nepoužitelny tam je vs extremě silný. Tinnitus jak vrata. Oči slzy bolí. Svatozáře kolem světel bluefielphenomen. Stojí to doslova za hovno. Nejhorší na tom je že jsem si myslel že to nemuže bejt horši a vždycky mě to dokazalo že muže. Ale je pravda že se to může i zlepšit. Je to nevyspitatelná choroba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.6.21 19:33
@Smutek11 píše:
@Margot26 Většina lidí s tím dokáže normálně funkovat. Osobně se přiznám že posledních 10 let je to jen přežívaní. Levý oko je nepoužitelny tam je vs extremě silný. Tinnitus jak vrata. Oči slzy bolí. Svatozáře kolem světel bluefielphenomen. Stojí to doslova za hovno. Nejhorší na tom je že jsem si myslel že to nemuže bejt horši a vždycky mě to dokazalo že muže. Ale je pravda že se to může i zlepšit. Je to nevyspitatelná choroba.

Tak třeba zkusit taky nějakou magnetoterapii nebo vitaminy? 🤔 Jist zdravě atd. A co ti doporučil ten MUDr z toho Brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.6.21 19:44

@Margot26 Já jím zdravě, beru doplnky stravy měsicne za 6000kč. Magnetoterapii jsme vyzkoušeli a bohužel bez efektu. Doktor zkoušel magnetoterapi asi 10 lidech vramci studie vs a bohužel ji uzavřel jako neuspěšnou. Vs neni zas tak vzacna choroba jak se mysli ma jí dost lidí jen zalezi jak moc se u kazdeho jedince rozjede. Vetsina je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.6.21 19:54
@Smutek11 píše:
@Margot26 Já jím zdravě, beru doplnky stravy měsicne za 6000kč. Magnetoterapii jsme vyzkoušeli a bohužel bez efektu. Doktor zkoušel magnetoterapi asi 10 lidech vramci studie vs a bohužel ji uzavřel jako neuspěšnou. Vs neni zas tak vzacna choroba jak se mysli ma jí dost lidí jen zalezi jak moc se u kazdeho jedince rozjede. Vetsina je v pohodě.

Taky mi přijde ze je těch lidi hodně s tím. Někteří ani nevědí, ze to není normální, mají to od narození nebo co si pamatuji. Zarazí mě, ze to mají hlavně hodně mladý lidi. Těch kolem 40 a starší moc není i když na těch zahraničních servrech jsou ale jsou to převážně kolem 20, co jsem četla. A snaží se ti doktoři nějak pomoc nebo na to kaslou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.10.22 21:52
@Smutek11 píše:
Můžu se zeptat, jak se ten odborník na visual snow jmenoval?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.3.23 13:42
@janina74 píše:
Ahoj, nemáte někdo problém se zrakem visual snow. Mne se už měsíc a půl třese zorné pole, vadí mi hodně ostré světlo, to pak vidím rozmazaně. V noci vidím zrnite. Našla jsem, že právě existuje tato porucha, která se teda bohužel nedá léčit. Hodně mi to ten můj problém připomíná. Byla jsem na očním tam je to vše v pořádku, na neurologii zatím taky ok.. Teď mě čeká vyšetření VEP a EEG. Je to hodně nepříjemné, už začínám být zoufalá.

Ahojky mám to samé už 3vroky. Poslední dobou se mi přidalo pohyb do stran předmětů. Když upřu zrak na nějaký bod předmetu, vidím jak se hýbe jakoby do stran. Přidala se ještě pocity nejistoty pod nohama, jako na lodi bych stál, je to velice nepříjemné. Doteď jsem ještě na nic nepřišel, co na Visual Snow účinkuje a pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
15.3.23 13:45
@janina74 píše:
Ahoj, nemáte někdo problém se zrakem visual snow. Mne se už měsíc a půl třese zorné pole, vadí mi hodně ostré světlo, to pak vidím rozmazaně. V noci vidím zrnite. Našla jsem, že právě existuje tato porucha, která se teda bohužel nedá léčit. Hodně mi to ten můj problém připomíná. Byla jsem na očním tam je to vše v pořádku, na neurologii zatím taky ok.. Teď mě čeká vyšetření VEP a EEG. Je to hodně nepříjemné, už začínám být zoufalá.
Ahojky mám to samé už 3vroky. Poslední dobou se mi přidalo pohyb do stran předmětů. Když upřu zrak na nějaký bod předmetu, vidím jak se hýbe jakoby do stran. Přidala se ještě pocity nejistoty pod nohama, jako na lodi bych stál, je to velice nepříjemné. Doteď jsem ještě na nic nepřišel, co na Visual Snow účinkuje a pomáhá.
@janina74 píše:
A jak se vám čte s tímto problémem, když je bílý podklad černá písmenka. Máte i migrénu s aurou?

Ahoj, mám i migrény s aurou, někdy poletující jiskřící tečky, hučení v uchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 10:18

@Margot26 Dobrý deň, chcem sa spýtať či Vám to aj tento krát odišlo…mám to tiež prerušované teraz v kuse 4,5 mesiaca. ďakujem za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 11:57

@janina74 dobrý deň, chcem sa spýtať či Vám to prešlo, ďakujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.10.23 15:59

Dobrý den bohužel ne postupně se to zhoršuje. Ale velmi pomalu v řádu měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 18:21

@Smutek11 ako dlho to máte? Aký bol dôvod spustenia stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 18:31

Není to pravda, že se to zhoršuje, jen se příznaky zhorší, jednou zlepší, závisí na fyzické únavě. Mám to 4 roky, dva roky lítal po různých vysetrenich, žádný lékař o Visual Snow neslyšel. Teď tu napíši to, co je pravda. Naučte se s tím žít, nepozorujte se. Bude vám ještě hůř. Přišel jsem na to, co to způsobuje. Také se mi to objevilo náhle, z ničeho nic. Ze dne na den. Žádný lék to nezpravý, jeden lék je ve výzkumu. To co to způsobuje je opožděný přenos informací z očí do mozku. Oči jsou v pořádku, mozek také, jen chodí opožděné informace z oka, než ho mozek stačí zpracovat. Snad elektronické přenosy mezi nervovymi vlákny. Píše se o tom hodně v zahradnicich publikacích i na netu. Nebojte se, jako dříve já, že mám halucinace, že oslepnu, že mám nádor na mozku, roztroušenou sklerózu apod., nic z toho není pravda. Jen se lidé mezi sebou zbytečně straší, šíří paniku a bludný informace. Věřte, bude lépe, vím o čem píši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 18:38

@Luboš 79 ďakujem za pozitívne info, ja som bola na magnetickej rezonancii mozog bol ok aj oči…nejako ma to netrápilo až náhodne som sa ku tomu dostala a čítala si o tom…potom som si začala symptómy viac všímať čiže sa mi zdá ze sa to shoršilo…nejako som to extra nevnímala pokiaľ som sa nato nezameriavala a teraz keď o tom viem že čo to je mam pocit že viac to sledujem.. podotýkam mala som to už asi 3 až 4 x čo som si to všimla potom som to nepozorovla a zmyzlo mi to ani neviem kedy teraz po stresovom období sa mi to objavilo a mám to už 4 mesiace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 18:46
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 ďakujem za pozitívne info, ja som bola na magnetickej rezonancii mozog bol ok aj oči…nejako ma to netrápilo až náhodne som sa ku tomu dostala a čítala si o tom…potom som si začala symptómy viac všímať čiže sa mi zdá ze sa to shoršilo…nejako som to extra nevnímala pokiaľ som sa nato nezameriavala a teraz keď o tom viem že čo to je mam pocit že viac to sledujem.. podotýkam mala som to už asi 3 až 4 x čo som si to všimla potom som to nepozorovla a zmyzlo mi to ani neviem kedy teraz po stresovom období sa mi to objavilo a mám to už 4 mesiace :nevim:
Čím víc si to budete zabírat a pozorovat se, budete na tom hůře. Stres vše zhoršuje. Na Visual snow se neumírá, jen vidění zhoršuje, jako pozadí vidění. Vím, kdy se plně venuji životu, rodině, práci atak., příznaky Visual snow neregistruji. Opravdu žádný lék na to není. Ani byliny. Ani vyšetření. Jen MR, která je schopna velkého rozlišení to dokáže rozpoznat, ale jen v zahraničí. Zde MR nefungují na velké rozlišení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 18:50

@Luboš 79 takže ste nato nič ani neskúšal nejako prekrviť mozog napr? Šoférovania v noci Vam nerobí problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí