Visual snow, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.10.23 19:44

@Luboš 79 nechcem sa tým zapodievat už ani stresovat… len je teraz zo začiatku ťažké si predstaviť mat to do konca života aj keď viem ze sú aj horšie choroby…sietnica sa mi netrhá…čítala som ze pri vss mozog nedokáže odfiltrovat už niektoré veci ktoré normálne áno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 19:46
@Anonymní píše:
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 mne stým začali poletovať aj muchy tzv. Zakal sklovca to ma dosť vydesilo na očnom bolo všetko ok…ja mam len 29r :( [/citace
Hezky den, ja mám visual snow cely život, myslela jsem, ze je to normální. Byla jsem ba x vysetreni a pokaždé mi řekli, ze jsem zdrava. Opravdu doporucuju to nevnimat a nestresovat se tim. Bohužel už nikdy neuvidim hvězdy na nebi, ale normálně s tim ziju, mam rodinu, práci, školu..akorát teda po porodu se mi VS hodne zhoršilo. Jak v noci vstávám xkrat za noc k miminku, tak po probuzeni namísto zrneni občas vídám různe obrazce, hvězdičky, ornamenty, někdy obrysy písmen a čísel. Jakmile rozsvitim a zrak se nějak vzpamatuje, tak je vše ok. Byla jsem u neurologa a doktorka se mi vysmala, ze jsem naprosto zdravá. Takže i toho je asi způsobeno visual snow. Popravdě i z nošení dítěte me bolí zada a Vs se tim zhoršuje. Takže chodím na rehabky, před spaním aspoň dvě hodiny nekoukam do telefonu a je to dobre, ale člověku to akorát otravuje život :roll:

Ano, máte pravdu, v noci za tmy je to vidět nejvíce. Napište na YouTube Visual Snow a vidění a máte tam spoustu videí. Mám to samé, ale pokud budu více unavený, stresovaný, neodpočinutý, budou příznaky o to horší a to mi věřte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 19:46

@Luboš 79 štítnu žľazu mam ok porobili mi teraz všetky možné testy mam diagnostikovanu aj tetániu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 19:48
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 nechcem sa tým zapodievat už ani stresovat… len je teraz zo začiatku ťažké si predstaviť mat to do konca života aj keď viem ze sú aj horšie choroby…sietnica sa mi netrhá…čítala som ze pri vss mozog nedokáže odfiltrovat už niektoré veci ktoré normálne áno

Ano je to tak…mozek prostě nefunguje na plno, je pomalejší na některé přenosy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 19:51
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 štítnu žľazu mam ok porobili mi teraz všetky možné testy mam diagnostikovanu aj tetániu

Tetánie je také hodně rovná úzkostné poruše. Vím o čem mluvím. Neurolog odborník a PS, chiatr mi sdělil, že tetanie neexistuje jde jen o úzkost a také o rychlé vycerpavani hořčíku z buněk. Při stresu se minerál rychle vstřebává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 19:52
@Luboš 79 píše:
Ano, máte pravdu, v noci za tmy je to vidět nejvíce. Napište na YouTube Visual Snow a vidění a máte tam spoustu videí. Mám to samé, ale pokud budu více unavený, stresovaný, neodpočinutý, budou příznaky o to horší a to mi věřte.

Taky vidíte obrysy čísel a písmen? U mne je to právě novinka, kterou nejspíš způsobil nedostatek spánku a bolest zad. Velmi mě to vyděsilo. A je šílené, že doktoři o tom nic moc neví a přitom je toho plný internet.

• Citovat
  • Upravit
28.10.23 19:54

@Luboš 79 v čase keď sa mi prejavila tetánia mi začal aj VSS…a problémy s pamäťou nemáte odvtedy ako mate vvs? bojím sa ze nebudem môcť uz naplno fungovať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 19:59
@Anonymní píše:
Taky vidíte obrysy čísel a písmen? U mne je to právě novinka, kterou nejspíš způsobil nedostatek spánku a bolest zad. Velmi mě to vyděsilo. A je šílené, že doktoři o tom nic moc neví a přitom je toho plný internet.

Ano, vidím obrysy čísel a písmen jakoby dvojitě, s duchy, jevto Visual Snow. Oči mám úplně v pořádku. Zkoušeli jsme různé dioptrie, zda ti nezmizí, nezmizelo to. Takže obrysy vidím dvojitě…v CR se o tom moc neví, v zahraničí jde vývoj jiným směrem a vice ku předu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 20:02
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 v čase keď sa mi prejavila tetánia mi začal aj VSS…a problémy s pamäťou nemáte odvtedy ako mate vvs? bojím sa ze nebudem môcť uz naplno fungovať

Ano, I krátkodobá paměť se zhoršila. Bylo že dne na den a já byl v šoku asi půl roku. Pak se vše zlepšilo, začal jsem užívat Cinarizinum. Paměť se zhoršuje i špatném prokrvení mozku od páteře. To byl můj případ. Po denním cvičení se vše zlepšilo. Připadal jsem si úplně vymazaný, neschopný myslet, přemýšlet, zapamatovat si a vzpomenout si na to co jsem měl třeba včera k obědu a co jsem dělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 20:27

@Luboš 79 a predtym ako vám to začalo ste mával tiež prerusovany VSS? Či len Vám začal tento 1× vkuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 20:36

@Luboš 79 všetko mi začalo inak vertigom pocitom na odpadnutie tiež divný pocit pod nohami a zistili mi tiež cvaknuty nerv pod lopatkou a zle držanie tela skoliozu na krčnej chrbtici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 20:41
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 a predtym ako vám to začalo ste mával tiež prerusovany VSS? Či len Vám začal tento 1× vkuse

Napřed prerusovany VSS, pak v kuse. Teď to tolik už nevnímám. Snažím se na to nesoustředit. To vidění za tmy je horší, stále mám zrnění, ale už se to nezlepší. I oblohu přes den nevidím blankytně modrou, ale jakoby modrošedou se zrněním. Prý na to existují i brýle, které mají růžové skla a ty blokují zrnění. Je to napsané na zahraničních serverech. Zkoušel jsem je i chtít objednat, u nás nejsou k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 20:44
@Barbora2451 píše:
@Luboš 79 všetko mi začalo inak vertigom pocitom na odpadnutie tiež divný pocit pod nohami a zistili mi tiež cvaknuty nerv pod lopatkou a zle držanie tela skoliozu na krčnej chrbtici

Ano, je to způsobené SS zkřížení svalů mezi lopatkami a kloubem hlavy. Přetížené svaly, já mám i výrustky na páteři krční, chondrózu s osteofyty a ty právě způsobují pocity houpání těla, porucha rovnováhy. Doktoři nic neřeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.23 20:48

@Luboš 79 a nepamätáte si koľko krát ste ho mal prerušovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.10.23 20:50
@Luboš 79 píše:
Napřed prerusovany VSS, pak v kuse. Teď to tolik už nevnímám. Snažím se na to nesoustředit. To vidění za tmy je horší, stále mám zrnění, ale už se to nezlepší. I oblohu přes den nevidím blankytně modrou, ale jakoby modrošedou se zrněním. Prý na to existují i brýle, které mají růžové skla a ty blokují zrnění. Je to napsané na zahraničních serverech. Zkoušel jsem je i chtít objednat, u nás nejsou k dispozici.

https://www.insidermama.com/…rome-glasses

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast