Vitamin E užívaný partnerem

80
5.3.12 18:03

Vitamin E užívaný partnerem

Ahoj, zakládám nové téma, protože tady ještě takové není,,, :mavam: Snažíme se už skoro 3 roky, brala jsem i půl roku Clostilbegyt,kyselinu listovou,ale pořád nic, spermiogram dopadl dobře, gyn,vyšetření taky. Jsme oba v pořádku, ale pořád prostě nic. Na umělé oplodnění zatím jít nechceme,tak jsem projížděla internet a našla jsem vitamín E. Prý je to vitamín plodnosti. Prosím,máte nějaké zkušenosti? či nějaké rady? případné otěhotnění po něčem, co by pomohlo i nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.3.12 18:04

kyselina listova nenapomaha otehotneni, ta se bere pred otehotnenim k tomu, aby ji melo telo dost pro mimino

vit E ani jine nam nepomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.3.12 18:06

A něco jiného? o té listovce to vím, že se bere před :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 18:26

Já jsem jedla listovku, přítele jsem dopovala vitamínem E. Otěhotněla jsem hned, ale nedopadlo to dobře. Takže jsem nasadila opět listovku+B+železo, kontryhel a vitamín E pro přítele ještě dokoupim…nám nic asi nepomohlo, prostě to tak mělo bejt..

• Citovat
  • Upravit
80
5.3.12 18:32

Ale bylo to, tak Éčko asi fakt funguje,no uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 18:39

No my jsme spolu 2 roky praktikovali přerušovanou soulož a nic…tak jsme se báli, že je něco špatně. A když to pak bylo se všim všudy, tak to klaplo hned. Ale určitě tim nic nezkazíte.

• Citovat
  • Upravit
3419
5.3.12 18:49

Ahojky Simčo.
Tak pokud se snažíte téměř tři roky, myslím si, že žádné vitamínky vám bohužel nepomůžou. Byla jsi na laparoskopii? Víš jestli máš průchodné vejcovody? A co reprodukční imunologie? Genetika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.12 19:05

Kamarádku poslali po roce, co se jim nedařilo na laparoskopii…zjistili endometriozu a už se na tom pracuje, mimčo je v plánu za půl roku…a to furt něco řešej. Doporučuju návštěvu gynekologa a začněte to řešit.

• Citovat
  • Upravit
20370
10.6.22 22:30

Ahojky partner bral vitamín e když měl poruchu erekce po braní léků, pomohlo mu to otěhotněla sem nedopadlo to a pak skoro po roce už těhu ok, teď má občas také poruchu erekce, tak zas začal vitamín brát a já také ještě bych chtěla jedno miminko, tlačí mě čas tak musím trochu přidat na podpoře zkusím éčko a pak bych chtěla i Gynex
@Simča 19-je to už hodně roku, co jsi sem psala na tuto diskuzi povedlo se vám?
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital