Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zakládám nové téma, protože tady ještě takové není,,,
Snažíme se už skoro 3 roky, brala jsem i půl roku Clostilbegyt,kyselinu listovou,ale pořád nic, spermiogram dopadl dobře, gyn,vyšetření taky. Jsme oba v pořádku, ale pořád prostě nic. Na umělé oplodnění zatím jít nechceme,tak jsem projížděla internet a našla jsem vitamín E. Prý je to vitamín plodnosti. Prosím,máte nějaké zkušenosti? či nějaké rady? případné otěhotnění po něčem, co by pomohlo i nám?
kyselina listova nenapomaha otehotneni, ta se bere pred otehotnenim k tomu, aby ji melo telo dost pro mimino
vit E ani jine nam nepomohly
Já jsem jedla listovku, přítele jsem dopovala vitamínem E. Otěhotněla jsem hned, ale nedopadlo to dobře. Takže jsem nasadila opět listovku+B+železo, kontryhel a vitamín E pro přítele ještě dokoupim…nám nic asi nepomohlo, prostě to tak mělo bejt..
No my jsme spolu 2 roky praktikovali přerušovanou soulož a nic…tak jsme se báli, že je něco špatně. A když to pak bylo se všim všudy, tak to klaplo hned. Ale určitě tim nic nezkazíte.
Ahojky Simčo.
Tak pokud se snažíte téměř tři roky, myslím si, že žádné vitamínky vám bohužel nepomůžou. Byla jsi na laparoskopii? Víš jestli máš průchodné vejcovody? A co reprodukční imunologie? Genetika?
Kamarádku poslali po roce, co se jim nedařilo na laparoskopii…zjistili endometriozu a už se na tom pracuje, mimčo je v plánu za půl roku…a to furt něco řešej. Doporučuju návštěvu gynekologa a začněte to řešit.
Ahojky partner bral vitamín e když měl poruchu erekce po braní léků, pomohlo mu to otěhotněla sem nedopadlo to a pak skoro po roce už těhu ok, teď má občas také poruchu erekce, tak zas začal vitamín brát a já také ještě bych chtěla jedno miminko, tlačí mě čas tak musím trochu přidat na podpoře zkusím éčko a pak bych chtěla i Gynex
@Simča 19-je to už hodně roku, co jsi sem psala na tuto diskuzi povedlo se vám?
Lucka