Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě to příjde jako blbost
Trochu se přibírá po B12, ale to bys musela chodit na injekce. Zkus víc jíst ![]()
Becko je opravdu dobry na podporu chuti k jidlu, bohuzel to neni ale kouzelna pilulka. pokud potrebujes pribrat, doporucuji nutradrinky z lekarny jako doplnek k jidlu, ne jako jeho nahrada.
Ahojky, uplne Te chapu. Taky jsem byka a i po detech jsem hodne hubena a mam mala prsa. Zadny vitamin mi k nicemu nepomohl. A to primo zeru
Vsichni nechapou jak muzu toho tolik snist a netloustnout. Proste to mame dedicny.
Ja jsem ale na svoji postavu pysna, manzelovi se moje prsa libi. Takze me komplexi z puberty uz davno zmizely.
Beru vitamíny Vlasimo což jsou viatmíny nadupaný samým Béčkem, a nevím jestli se mi to zdá anebo je to fakt, ale cítím, že se mi prsa lehce zvětšily… takže za mě ANO
Ale zase co přestanu Béčko brát, mi splasknou
![]()
Tak jsem z těch, co se asi moc nevyvinuly. Mám dědičně ne zrovna hezké zuby, jsem hodně hubená, malá prsa, celkově vypadám hodně mladě. Teď jsem na různých diskuzích hledala něco o přibírání a také pro nás ženy zvětšení prsou. Dočetla jsem se, že by mohl pomoct b-komplex forte, tedy větší dávka vitamínů skupiny B. Některé po tom přibraly, jiné např. jen v prsou. Máte s tím některá zkušenost? Omlouvám se za anonym, ale je to tak pro mě lepší.