Vitamíny B - růst prsou, přibírání

Anonymní
29.11.12 10:26

Vitamíny B - růst prsou, přibírání

Tak jsem z těch, co se asi moc nevyvinuly. Mám dědičně ne zrovna hezké zuby, jsem hodně hubená, malá prsa, celkově vypadám hodně mladě. Teď jsem na různých diskuzích hledala něco o přibírání a také pro nás ženy zvětšení prsou. Dočetla jsem se, že by mohl pomoct b-komplex forte, tedy větší dávka vitamínů skupiny B. Některé po tom přibraly, jiné např. jen v prsou. Máte s tím některá zkušenost? Omlouvám se za anonym, ale je to tak pro mě lepší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
637
29.11.12 10:41

Mě to příjde jako blbost :-) Trochu se přibírá po B12, ale to bys musela chodit na injekce. Zkus víc jíst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
29.11.12 11:08

Becko je opravdu dobry na podporu chuti k jidlu, bohuzel to neni ale kouzelna pilulka. pokud potrebujes pribrat, doporucuji nutradrinky z lekarny jako doplnek k jidlu, ne jako jeho nahrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
29.11.12 11:21

Ahojky, uplne Te chapu. Taky jsem byka a i po detech jsem hodne hubena a mam mala prsa. Zadny vitamin mi k nicemu nepomohl. A to primo zeru :-D Vsichni nechapou jak muzu toho tolik snist a netloustnout. Proste to mame dedicny.
Ja jsem ale na svoji postavu pysna, manzelovi se moje prsa libi. Takze me komplexi z puberty uz davno zmizely.

• Citovat
  • Upravit
21.8.22 17:06

Beru vitamíny Vlasimo což jsou viatmíny nadupaný samým Béčkem, a nevím jestli se mi to zdá anebo je to fakt, ale cítím, že se mi prsa lehce zvětšily… takže za mě ANO :) Ale zase co přestanu Béčko brát, mi splasknou :D :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí