Vitamíny pro děti které?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.17 22:15

@pannda aha :) chci jim dávat kolostrum a ještě nco k tomu, ale co? rybí tuk na cucání asi neexistuje, že? měli jsme jednou ten ochucený, chuť dobrá, ale pořád je to olej a do dětí jsem to nedostala…

• Citovat
  • Upravit
24837
1.9.17 22:41

Jednak nechápu anonym, to jsou vitamíny pro děti tak tajné? Teď to tu bude v začátku školek a škol frčet ve velkém…
Za mě nic. I když jsem do dětí před lety cpala echinaceu, Imunoglukan, rakytník apod. bylo to na nic. Ty děti se prostě potřebují zocelit, nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.9.17 23:11
@fragola píše:
Jednak nechápu anonym, to jsou vitamíny pro děti tak tajné? Teď to tu bude v začátku školek a škol frčet ve velkém…
Za mě nic. I když jsem do dětí před lety cpala echinaceu, Imunoglukan, rakytník apod. bylo to na nic. Ty děti se prostě potřebují zocelit, nic víc :nevim:
říká zkušenámatka 10 dětí? 11? nevím, každopádně se pod to podepíši :), vzdala jsem to taky nějaká angína, rýma proběhla, ale děti se zocelí a je to zase lepší :), takže podle mě vitamíny nepomohou, nejlepší je pestrá strava :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.17 23:21

@tumpach Už jedenácti ;) Já to zkusila, když první dcera nastoupila do školky a školy… Nemá to cenu a je to házení peněz do kanálu. Fakt jsem si tak připadala :zed: Je to o ničem, víru ve vitamíny a ostatní zázračné přípravky jsem už dávno ztratila :? A věř mi, že bych za zdravé děti dala cokoli. Protože než se u nás vzpamatujeme z jednoho, je tu něco dalšího a opravdu bych si to ráda nechala ujít a ráda bych toho ušetřila ostatní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.9.17 23:31
@fragola píše:Za mě nic. I když jsem do dětí před lety cpala echinaceu, Imunoglukan, rakytník apod. bylo to na nic. Ty děti se prostě potřebují zocelit, nic víc :nevim:
@fragola píše:
@tumpach Nemá to cenu a je to házení peněz do kanálu. Je to o ničem, víru ve vitamíny a ostatní zázračné přípravky jsem už dávno ztratila :? A věř mi, že bych za zdravé děti dala cokoli.

Mám stejný názor, je to jen tahání peněz z lidí. Za mě - zdravá životospráva, kvalitní potraviny, čerstvé ovoce, zelenina. Nic víc není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
1.9.17 23:34

@fragola Omlouvám se za OT, asi jsi to tu už někde zmiňovala, ale musíš mít neskutečně vytrénovaný mozek a paměť, dáváš z fleku třeba rodná čísla dětí, jména jejich učitelů apod., nebo máš taháky? Mně přišlo vždycky úsměvné, když v kanclu ženská vyplňovala růžové prohlášení k dani a musela se podívat na kartičku pojištěnce na rodné číslo (říkala jsem si „jak si to matka nemůže pamatovat“), ale kdybys ke mně přišla (nebo dokonce manžel) a z fleku bez taháku vyplnila všechno do té růžovky, tak bych asi zírala z otevřenou pusou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.17 23:44

@zrcadlo RČ dávám. Pamatuji si je, za což mě obdivuje muž, který si skoro nepamatuje své RČ ;) Učitele a třídy si pamatuji též (ale je to svinstvo, že se to každý rok mění :lol: ). Já mám na to asi hlavu, protože si pamatuji i SPZ sousedů a tak :oops: Můj muž by se musel jít podívat na SPZ našich aut :lol: ALe abych jenom nemachrovala - tabulka, kdy, kdo a v kolik končí ve škole nám visela v kuchyni na zdi pro jistotu celých 10m ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
1.9.17 23:54
@fragola píše:
@zrcadlo RČ dávám. Pamatuji si je, za což mě obdivuje muž, který si skoro nepamatuje své RČ ;) Učitele a třídy si pamatuji též (ale je to svinstvo, že se to každý rok mění :lol: ). Já mám na to asi hlavu, protože si pamatuji i SPZ sousedů a tak :oops: Můj muž by se musel jít podívat na SPZ našich aut :lol:

Klobouk dolů, to je výborný mentální trénink, to za těch 20-30 let budeš mít spoustu kapacity na narozeniny svých minimálně dvaceti vnoučat (jestli budou děti vzpomínat s láskou na dětství plné sourozenců, tak to můžou s těmi vnoučaty dotáhnout až na stovku :lol: - úplně vidím tu scénu, jak chceš jako rozmazlující babička koupit vnoučatům o prázdninách točenou zmrzlinu a postavíte si na zahradě ten stánek se zmrzlinou z Opočna :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.9.17 00:02

@zrcadlo :lol: Uvidíme. Člověk nikdy neví, jak se to v té rodině semele. Samozřejmé doufáme v to nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.9.17 07:40

Davam colostrum a jak zacne chripkove nasadim echimaceu.
Jinak ji bilou redkev a cerstve ovoce, zeleninu.
Ted prodelali koncem prazdnin virozu, to taky pomuze nahnat imunitu.
Kazdy rok v srpnu zacnu davat vitaminy.
Za skolni/skolkovy rok jestli jsou nemocni 1-2× tyden. Skolacka od prvni tridy nemarodila a to mela nestovice. Dobre skore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.9.17 17:25

Za mne super zkusenosti s Echinacinou, nebo Narosany

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.9.17 17:26

Za mne super zkusenosti s Echinacinou nebo Narosanem, veci z lekarny vubec nekupuji :palec: Male budou v rijnu 4 roky.

• Citovat
  • Upravit
147
2.9.17 22:16

@shadowbabe a jakou echinaceu? dík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.9.17 13:32

@janicel Beru si Echinacinu od Just

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
17.10.20 18:18

Nemáte zkušenost s něčím, co je na přírodní bázi? Nechtěla bych dětem dávat něco co je plné chemie a tělo akorát oslabuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML