Vitamíny pro děti které?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
1.9.17 21:19

vitamíny pro děti které?

Ahoj chtěla jsem koupit vitamíny pro děti, ale nemůžu se rozhodnout jestli Preventan Junior? nebo ProImun forte? máte někdo zkušenost? který je lepší? díky za radu :potlesk: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
1.9.17 21:28

Já vsadila na ISKIAL…nejsou to vitamíny jako komplex, ale obsahuje vysoký obsah vit. D, který přispívá k obranyschopnosti organismu. Začala jsem vždy na konci prázsnin a skončila v březnu, dubnu. Každý rok pomáhal víc a víc, samozřejmě s věkem dítěte. Loni třeba holka nezamešlala v první třídě ani jednu hodinu, ve školce také…Ale neříkám to se samochválou, každé dítě má imunitu jinou…Co platí u jednoho, u druhého nemusí. Já jen, že jsem vyloženě odpůrce chem. vitamínů..Radši ovoce a zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.9.17 21:30

Reklama v TV je velký ovlivnitel, už ted opět začínají…A tak všichni tápou, co je lepší…jestli to či ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
1.9.17 21:34

Davam rybí tuk a horcik k tomu starším detem. Komplexni vitaminy jen výjimečně, hodně z nich jsou předražené bonbony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 21:36

@pannda naše děti ovoce i zeleninu jedí a mají každý den, ale bohužel školka a bacily jsou silnější a bohužel marodí, braly jsme imunoglukan, ale nějaké zlepšení jsem nezaznamenala, zkusila jsem i lichořeřišnici, a to bylo docela ok, že malej měl sice hemofila, ale už ho měl bez horeček a Atb, zvládal to líp, ale je fakt že byl i o dva roky starší… můžete mi klidně poradit i něco přírodního, ale je toho moc a nevím co je takové že většině pomůže dík :)

• Citovat
  • Upravit
9164
1.9.17 21:39

Ano, Imunoglukan jsem tehdy zkusila a nic…Pak jsem tedy na základě hledání zkusila ISKIAL a zůstala u toho celé školkové období 3 let…Jak říkám, věkem se ta imunita zlepšuje, ale já věřila tomuhle..Rozhodnutí je na tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
1.9.17 21:40
@Jana206 píše:
Davam rybí tuk a horcik k tomu starším detem. Komplexni vitaminy jen výjimečně, hodně z nich jsou předražené bonbony.

Ano i tohle dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 21:42

@pannda a co kolostum? mám dát samotné? nebo ještě něco k tomu?

• Citovat
  • Upravit
3318
1.9.17 21:43

Já koupila obyčejný vit. C od 3 let. Nedávám každý den, ale jak si vzpomenu asi 3× týdně září - březen. K tomu ovoce, zelenina. Loni snad jen 1× slabá rýma přes zimu. Snad to letos půjde taky tak pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44176
1.9.17 21:45
@Anonymní píše:

U nás nepomohlo.
Spis mam zkušenost, ze deti musí vyrůst a vekem se imunita zlepšuje.
Ani ten imunoglukan nepomohl. U mladsich dětí uz za tak drahé přípravky peníze nevyhazuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.17 21:45

Vitamíny kupovat jsou dnes s prominutím nesmysl. I kamarád lékarník se lidem, co si kupují „drahou moč“ směje. Pokud nemá člověk nedostatek dlouhodobě nebo nějakou větší zátěž, která by vyžadovala něco rychle doplnit (např. hořčík atd.), tak je to zbytečné. 100 % lepší je pestrý jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.9.17 21:46
@Anonymní píše:

Dávám kozí kolostrum a rybí tuk. Celkem to pomáhá. Konkrétně dávám ten Iskial. Syn měl od září do ledna 5× atb, co jsem to nasadila, tak měl atb už „jen“ 2× - od února do teď. A to jednou byl oslabený neštovicemi a jednou po očkování MMR.

• Citovat
  • Upravit
9164
1.9.17 21:51
@Iustitia omnibus píše:
Vitamíny kupovat jsou dnes s prominutím nesmysl. I kamarád lékarník se lidem, co si kupují „drahou moč“ směje. Pokud nemá člověk nedostatek dlouhodobě nebo nějakou větší zátěž, která by vyžadovala něco rychle doplnit (např. hořčík atd.), tak je to zbytečné. 100 % lepší je pestrý jídelníček

Tak nějak…Já vidím základ hlavně v dostatku vit. D, od toho se odvíjí vše..I probiotika nejsou k zahození, přes střevo prochází vše, jak potrava, tak vstřebávání látek a není nad to mít v pořádku mikrofloru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 21:58

@pannda ten ProImun forte obsahuje probitický kmen a i prebiotika, přesto myslíte že to je na prd? jen se ptám zas tolik se v tom nevyznám… dík :)

• Citovat
  • Upravit
9164
1.9.17 22:10
@Anonymní píše:
@pannda ten ProImun forte obsahuje probitický kmen a i prebiotika, přesto myslíte že to je na prd? jen se ptám zas tolik se v tom nevyznám… dík :)

Netuším…Biopron není špatná značka, ale nejlepší jsou probiotika čistá s miliony bakterií..Když si čtu složení ProImun, tak nevidím kromě vit. C nic jiného. Nějaké nukleotidy jsou vlastně nutriční enzymy, které mohou imunitu ovlivňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí