Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MisulkaP na nehty, vlasy a zuby jsou minerály, já beru Revital 150tbl. Vápník, hořčík, zinek, D3, K.
Něco určitě brát můžeš, ale porad se s dr nebo v lékárně, aby to neobsahovalo stejné látky a neměla si něčeho moc a některé vitamíny se zas v těhotenství nesmí…
Já brala toto. V jedné tabletě je vše co potřebuješ, pěkně vyvážené pro těhotné.
@zuzikka Taky jsem je ze začátku brala, ale měla jsem je vzhledem k velké tabletě problém spolknout..pak jsem je vyměnila za vitamíny z DMka.
@pocker Polykání mi taky nejdřív dělalo problém, ale za tu dobu jsem se to naučila. Když jsem je brala, tak jsem si připadala nejzdravější na světě
Všichni kolem mě, včetně manžela, měli různé chřipky, virózy, střevní chřipky a já furt v pohodě.
A neni to zbytecne brat jeste leky na vlasy, nehty a tak, kdyz prave diky vyssi davce estrogenu v tehotenstvi budes poradne vlasata a i kvalita nehtu se zlepsi?
zamerila bych se spis na zelezo, ne vsechny tehotenske vitaminy ho obsahuji a od nejakeho 20tt by se melo urcite davat prasek navic a zobat..