Vitamíny pro roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
13.1.11 17:05

Nám doktorka doporučila Imunoglukan sirup. Jedeme už druhou skleničku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
17.1.11 21:02
vervyky píše:
Ty já nevím ale není tedy špatná dr? Proč měl tolikrát antibiotika? Antibiotika by měly být až to poslední ne? My měli u bývalé dr(než jsme se přestěhovali) plakát o tom, že rodiče často žádají antibiotika a pak když jsou opravdu potřeba nemusejí už zabrat, protože je pak tělo vůči nim imunní nebo tak něco. Určitě bys lepší vysvětlení než ode mě našla na netu. Mně to příde hodně 5krát za 4měsíce. 8-o

pokaždé mu dělali CRP a měl ho vysoký, takže nešlo dělat nic jiného, dělali i krevní testy, výtěry, šli jsme 2× na ORL a nic jiného nenašli. Po každé sme měli angínu. Na to myslím nic jiného neni. Teď už sme začali brát imunoglukan a vitaminy a snad to bude lepší, už jsme zažehnali kašel a celkem brzy, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.1.11 22:18
MadGirlNancynepřihl. píše:
Multisanostol je super, kupuji ho dceři pravidelně. Obsahuje i vápník, což je fajn.
http://www.docsimon.cz/…tol-sir-300gvydrží tak
3 měsíce.

A je chuťově dobrý?malej bojkotuje ovoce,bojím se,aby neměl málo vitamínů.A dělají se mu aftíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
18.1.11 09:15
momi33 píše:
MadGirlNancynepřihl. píše:
Multisanostol je super, kupuji ho dceři pravidelně. Obsahuje i vápník, což je fajn.
http://www.docsimon.cz/…tol-sir-300gvydrží tak
3 měsíce.
A je chuťově dobrý?malej bojkotuje ovoce,bojím se,aby neměl málo vitamínů.A dělají se mu aftíky.

no chuťově neni dobrý, poslední dobou bojkotuje všechno, ovoce ani zeleninu do něj nedostanu, ale už bere ten sirup multi sanostol, který má podporovat chuť k jídlu a zdá se mi to lepší, ale zeleninu ani ovoce stejně nejí, maximálně jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
19.1.11 20:58

A co probiotika misto vitaminu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.1.11 15:15
mauglie píše:
vervyky píše:
Ty já nevím ale není tedy špatná dr? Proč měl tolikrát antibiotika? Antibiotika by měly být až to poslední ne? My měli u bývalé dr(než jsme se přestěhovali) plakát o tom, že rodiče často žádají antibiotika a pak když jsou opravdu potřeba nemusejí už zabrat, protože je pak tělo vůči nim imunní nebo tak něco. Určitě bys lepší vysvětlení než ode mě našla na netu. Mně to příde hodně 5krát za 4měsíce. 8-o
pokaždé mu dělali CRP a měl ho vysoký, takže nešlo dělat nic jiného, dělali i krevní testy, výtěry, šli jsme 2× na ORL a nic jiného nenašli. Po každé sme měli angínu. Na to myslím nic jiného neni. Teď už sme začali brát imunoglukan a vitaminy a snad to bude lepší, už jsme zažehnali kašel a celkem brzy, tak uvidíme

hele to samé měl můj sedmiletý brácha,každou chvíli měl antibiotika.Pak šel na vyndání krčních mandlí a má ted klid už přes rok neměl antibiotika.Také si myslim,že není dobré aby je dítě mělo tolikrát za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.1.11 15:16

ještě jedna otázka mě malej odmítá jíst ryby,jaké vitaminy či náhradu místo nich?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.11 11:12

já bohužel teď řeším stejný problém, nevím proč ale jsme tak dvakrat do měsíce nemocní stačí aby kolem prošel někdo s rýmou a my ji máme taky, doktorka mi říká, že má oslabenou imunitu, jsem z toho už zoufalá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
11.3.11 13:47

NO malý má vitamínů určo málo,protože nejí ani ovoce ani zeleninu.bývá často nemocný s ATB tak mi dr.rekla at mu davam Lactobacílky - jsou i na posílení imunity a ještě zkusím to střídat s Pikovitem,tak uvidím

• Citovat
  • Upravit
13.3.11 09:11

tak já jsem včera koupila beta glucan poradila mi to známá tak jsem zvědavá na to jestli se to zlepší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.1.15 16:45

Ahoj, v pondělí chci jít synovi (18m) do lékárny koupit něco na podporu imunity, dobrl teď ATB a má ségru, která tahá ze školky nemoci.. Rozhoduju se mezi Multiimunem a Multi-sanostolem. Co myslíte že je lepší? Popřípadě co jného dáváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.1.15 17:07

Multiimun je na imunitu (glukany) a Multisanostol jsou spíš jen vitamíny. Já dávám Imunoglukan, Floradix - přírodní sirup vitamíny i železo a navíc cucací C s Rutinem - ale to kvůli jednomu dost specifickému problému. Potřebuje hlavně ten rutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.1.15 17:19

@Run Ten Floradix může i 18ti měsíční dítko? Tak zatím to vidím na ten Multiimun.. A co třeba Pikovit, nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
9.1.15 17:25

My mame to same. 18m syn a dcera 5let.taha casto neco ze skolky a maly to vzdy chytne. Do maleho nic nervu, zatim nechci. Nejdriv jsem resila problém u starsi, chytla kde co..od imunolozky mame ribomunyl a muzu rict ze co ho bereme nebyla jeste nemocna..tuk tuk… nekdo rika že se musi brat dlouhodobe, my ho mame dva mesice, mozna je to jen nahoda, nevim. Ale manzel byl nemocny a ani od nej nic nechytla. uvidime jak dal, ale dalsi zimu budu resit i syna pokud zase bude naval nemocnych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
9.1.15 17:32

@MišelkaX Dceři je taky 5 let a Ribomunyl bere už druhou sezonu a k tomu ještě vitamin C. Je fakt, že co ve 4 letech nastoupila do školky, tak promarodila první půlrok skoro v kuse. Pak jsme nasadili Ribomunyl a do léta byl klid. Nemocná byla až v září (ruka-noha-pusa) a teď 3 týdny měla kašel, který sedl na plíce a měla tam mykoplazmata, takže ATB 20 dní. A ten Ribomunyl potlačil příznaky, měla jen 2 dny horečku a pak teda ten kašel asi 6 týdnů, jinak by prý horečky trvaly dýl..nevim, ale každopádně to pokaždé odnese i mladší syn, který ještě nic navíc nebere. Stravu má pestrou, ovoce baští pěkně a zeleninu sice nechce syrovou, ale v polévkách bez problémů. A měl teď zánět průdušek s ATB, tak chci něčím nakopnout tu imunitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí