Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@crazymisha aha
tak to bych resila stejne jak ty.. tak si necham poradit jake vitaminky dat, pokud ribomunyl zklame..
Holky a muze 18m dite cesnek? ![]()
@crazymisha jestli ti hezky jí, dej jenom ty glukany. Malá jí děsně a v tom Floradixu je dobře vstřebatelné železo. Kdyby jedla normálně, tak jí ho nedávám. Ale jsou to jen přírodní šťávy, takže ublížit nemůže. Jasně, že na tom píšou, že je to od tří let, ale to je na všem. Dala bych trošku menší dávku než uvádějí.
@MišelkaX já dávám česnek asi od 12m. Do polévek a jelikož jí naše jídla, tak ho má všude, kam patří ![]()
@Run dík za radu, já teda koupím ten Multiimun a snad to bude nějak platný. Malej si myslim že jí normálně, mléko, ovoce, pečivo, vývary se zeleninou, maso, jogurty.. Jen ne syrovou zeleninu, sní jen tu v polévce..
Imunoglukan + probiotika
pestrou stravu a pokud snese ten cesnek, tak mackat do polevek apod. ![]()
Příspěvek upraven 09.01.15 v 22:34
@MišelkaX píše:
@crazymisha ahatak to bych resila stejne jak ty.. tak si necham poradit jake vitaminky dat, pokud ribomunyl zklame..
Holky a muze 18m dite cesnek?
Já teď dělala těstoviny se špenátem, a zapomněla jsem odebrat a dala tam tři stroužky poctivého českého česneku. 15ti měsíčnímu synovi jsem dala opatrně malinko, a už se chystala ohřívat nouzovou skleničku, ale dvakrát si přidal a mlaskal si u toho, a fakt to bylo cítit po česneku dost.
@zrcadlo píše:
Já teď dělala těstoviny se špenátem, a zapomněla jsem odebrat a dala tam tři stroužky poctivého českého česneku. 15ti měsíčnímu synovi jsem dala opatrně malinko, a už se chystala ohřívat nouzovou skleničku, ale dvakrát si přidal a mlaskal si u toho, a fakt to bylo cítit po česneku dost.
jo taky se nekdy divim, co malymu chutna
nas synacek miluje chilli
A ještě jedna věc - vím, že se všechny ty podpůrný preparáty na imunitu mají začít dávat už koncem léta, aby stačily zabrat, než nastanou ta chřipková období. Má teda cenu mu to začít dávat teď v lednu?
@crazymisha u Imunoglukanu je psáno, že než se nastartuje imunitní systém, tak to trvá minimálně dva měsíce, takže záleží na Tobě..