Kam s dětmi v Trutnově?

9223
29.12.10 23:31

Kam s dětmi v Trutnově??

Zdravím všechny maminky a prosím o radu,máme skoro osmiměsíčního prcka a teď v zimě sedíme doma na zadku a to nás nebaví,ven jdem maximálně na chvíli a to ještě když není -5. Sedíme teď doma s přítelem a přemýšlíme,kam zítra jít a vůbec všeobecně co podnikat. Za příbuznými jezdíme docela často,ale rádi by jsme našli zábavu hlavně pro Danečka a taky něco,kde by jsme se alespoň trochu „bavili“ my,prostě aby jsme vypadli z domu. Nemáme auto,ale vlakem nebo autobusem jsme ochotní někam (v přiměřené vzdálenosti) jet,plavat chodíme. Poradíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17984
30.12.10 07:45

Ahoj,
mám kamarádku v Trutnově (bydlí někde na Horské ulici), na emimino nechodí, ale můžu jí přeposlat tvůj dotaz a snad něco poradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
30.12.10 09:00

Ahoj,já děti sice nemám,ale jsem z Trutnova :-) .
Vím,že maminky s dětma chodí do mateřského centra Karolínka na Náchodský.
Ale co se týče rodinných výletů tak mě napadá ZOO ve Dvoře Králové(ale to se přiznám,že nevím jak to přes zimu funguje :think: ) nebo třeba obří akvárium v HK :-) .
Víc mě nenapadlo,v zimě je to složitý,já už chci léto :wink: .

• Citovat
  • Upravit
3328
30.12.10 09:59

:-) http://www.mckarolinka.cz/inpage/kontakt/ Když chodíte plavat,tak od kryťáku to je do Karolínky už jen kousek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
30.12.10 13:47

a není na to v ještě malej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
7.1.11 14:44

zkusím přispět aby se diskuze dostala do popředí,třeba ještě někdo odpoví… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
9.3.11 12:21

Tak my jsme driv chodili obcas do Karolinky, ted uz moc ne. Spise si zajdeme do cukrany Rozmach, detem se tam moc libi a pro me o starost min, pac se tam zabavi a je to lepsi nez jinde, kde sedi jen na zidli. Je tam i mistnustka na prebalovani, na kojeni. Synovi se taky ted moc libi to detske hriste naproti CSOB akorat me stve, ze to neni nijak oplocene, kdyz je to kousek od toho kruhace, kde jezdi auta. Od jara do podzimu chodime i na Dvoracky, je to krasne prochazka prirodou ne v ulicich mesta, je tam venku pekne hriste a pak i zastresene, kde jsou ruzne domecky pro deti na hrani. No a ja se tam vzdy dobre najim. :-D
Co se tyka vyletu, u nas vede jednoznacne Adrspach, ale do ZOO se taky ted chystame, dlouho jsme tam nebyli.

kocunka píše:
Zdravím všechny maminky a prosím o radu,máme skoro osmiměsíčního prcka a teď v zimě sedíme doma na zadku a to nás nebaví,ven jdem maximálně na chvíli a to ještě když není -5. Sedíme teď doma s přítelem a přemýšlíme,kam zítra jít a vůbec všeobecně co podnikat. Za příbuznými jezdíme docela často,ale rádi by jsme našli zábavu hlavně pro Danečka a taky něco,kde by jsme se alespoň trochu „bavili“ my,prostě aby jsme vypadli z domu. Nemáme auto,ale vlakem nebo autobusem jsme ochotní někam (v přiměřené vzdálenosti) jet,plavat chodíme. Poradíte???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí