Vitamíny v 1. trimestru

3106
9.8.11 17:06

Vitamíny v 1. trimestru

Ahojky holky,moc by me zajímalo,které vitaminy berete (jste braly) na začátku těhu.Jsem 5+5tt. a zatím mám jen Femibion 800 1× denně a říkám si,jestli to není málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
9.8.11 17:09

Ahoj,
brala jsem jen kyselinu listovou. Nic jiného. Podle mě ta listovka stačí. Umělé vitamíny jsou celkem na nic, lepší je pestrá strava 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.8.11 17:11

Ahojky ten já beru taky, ale četla jsem že jsou dobrý i tyto vitamíny : Železo a vitamín C,Jod a vápník, Omega 3 mastné kyseliny
Vitamínové doplňky pro těhotné ženy. Poradím ti super stránku kterou jsem i já dneska objevila http://www.hami.nutricia.cz klíďo se tam zaregistruj jsou tam moc užitečné články a tak. A gratujulu k mimi :-P Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.11 17:14

ahoj.Ja myslim,ze Femibion uplne staci.K tomu pestra strava a nemusis se bat,ze neco delas spatne :-) Kdyz je neceho moc,tak to muze i skodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
9.8.11 17:18
domča01 píše:
ahoj.Ja myslim,ze Femibion uplne staci.K tomu pestra strava a nemusis se bat,ze neco delas spatne :-) Kdyz je neceho moc,tak to muze i skodit..

Přesně tak. Femibion je dobrý,nic jinýho nepotřebuješ,pokud jíš alespoň trochu vyváženou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
9.8.11 17:19

Moc děkuji za užitečnou stránku.Hned se tam jdu přihlásit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.8.11 17:21

jj je moc dobrá já tam dneska brousím celým den… :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
9.8.11 17:24

Já taky beru Femibion,dokonce mi ho poradila známá magistra,že je nejlepší a určitě stačí.Obsahuje nejúčinější formu kyseliny listové,která se opravdu vstřebá a funguje.Akorát nevím,teď budu končit první trimestr,jestli přejít na Femibion 400,pořád někde čtu,že pokud je moc vitamínů,tak se rodí velká miminka,jaký je váš názor a zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
9.8.11 17:26

je léto, všude plno ovoce a zeleniny, takže stačí kyselina listová a jíst vyváženě, není třeba se cpát ještě chemií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
9.8.11 17:34
IvčaL píše:
Já taky beru Femibion,dokonce mi ho poradila známá magistra,že je nejlepší a určitě stačí.Obsahuje nejúčinější formu kyseliny listové,která se opravdu vstřebá a funguje.Akorát nevím,teď budu končit první trimestr,jestli přejít na Femibion 400,pořád někde čtu,že pokud je moc vitamínů,tak se rodí velká miminka,jaký je váš názor a zkušenosti?

Ahoj.Ja brala v 1.trim.taky femibion.pak jsem se na to vyprdla,protoze je drahy a koupila si levnejsi vitaminy,ktere beru stejne jen tak obcas,kdyz si vzpomenu.Jsem ve 21tt a malej je o tyden vetsi,ale nevim,jestli je to vitaminama.Ja mam proste nazor,ze vseho s mirou.A taky si rikam,nase mamky a babicky zadny vitaminy nebraly a taky jsme se narodili zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.8.11 17:37

Domčo, vitamíny vliv na váhu plodu nemají :wink: V posledním těhotenství jsem brala jen tu listovku a dcera vážila 4950g. podotýkám, že cukrovku jsem neměla 8-)

Jsem toho názoru, že umělé vitamíny jsou jen dobrý a výnosný byznys :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.8.11 17:41

Já brala jen kyselinu listovou, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
9.8.11 17:46

Brala jsem rok před otěhotněním a první trimestr Femibion 800 ,nic víc a tedˇ beru dál Femibion 400 + DHA,kde jsou 2tbl.,beru to ale jen obden,Dr. řekl,že to bohatě stačí,pokud mám bohatou stravu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
9.8.11 17:55

Ahoj,já jsem brala GS Mamavit a teď ve 2.trim. beru taky mamavit,ale ještě s DHA kapslema,co jsou dobrý na mozek.Pročítala jsem testy na těh. vitamíny a GS Mamavit dopadl nejlépe,pak hned Femibion.Mamavit neobsahuje barviva a ještě nějaký přídavky,což Femibion obsahuje,ale to byl jediný rozdíl.
To,že jsou po vitamínech velký miminka je kravina. Já taky nejsem zastáncem umělých vitamínů, ale moc zeleniny a ovoce do sebe nedostanu, prostě mi to nechutná.Takže beru vitamíny a mám klid.

• Citovat
  • Upravit
29436
9.8.11 18:01

Tak já teda ovoce a zeleninu jedla ve velkým, takže si nemyslím, že bych něčeho měla nedostatek. Vlastně měla, železa, to jsem pak později brala, ale to, že se rodí velké děti po umělých vitamínech, s tím nemůžu souhlasit, protože já kromě té listovky nic nebrala a rodila jsem stejně 4,5kg dítě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí