Vitaminy v 1.trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9124
25.4.18 08:03
@Anonymní píše:
Tak jsem koupila ten Femibion a Omegu 3..doporucili mi ho i v lekarne skrz tu kyselinu listovou..ted uz jen at je vsechno OK :) Ani nejak nemam priznaky (zatim)..pachy, prsa me bolely snad jen jeden vikend, nevolnosti a obcas ani ten podbrisek neboli. Nekdy si rikam, jestli jsem opravdu tehotna :D

příznaky nemusíš být. Já jsem 15tt a nebýt o něco většího bříška tak nevím že jsem těhotná. Příznaky žádne. Screening dopadl dobře. Teď v pondělí žádne vyšetření nedělal a další bude až 28.5. tak snad to bude ok. Předtím mi na každé kontrole alespoň krátky UTZ dělali, teď ne.
Buď v klidu, ty nevolnosti a všechny nepříjemnosti mohou přijít kdykoliv. Mysli pozitivně, stejně je to mimo Tvou působnost (tím mylím, že v tomhle poroučí příroda). Ty můžeš udělat jen minimum věcí. Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 08:12
@iwa83 píše:
příznaky nemusíš být. Já jsem 15tt a nebýt o něco většího bříška tak nevím že jsem těhotná. Příznaky žádne. Screening dopadl dobře. Teď v pondělí žádne vyšetření nedělal a další bude až 28.5. tak snad to bude ok. Předtím mi na každé kontrole alespoň krátky UTZ dělali, teď ne.
Buď v klidu, ty nevolnosti a všechny nepříjemnosti mohou přijít kdykoliv. Mysli pozitivně, stejně je to mimo Tvou působnost (tím mylím, že v tomhle poroučí příroda). Ty můžeš udělat jen minimum věcí. Držím moc palce

Dekuji, taky moc drzim pesti, at je vse v poradku! ;) Jo, ja se tentokrat snazim myslet pozitivneji, ale tak vis ja to je..porad jsou nejake obavy, kor po predchozi zkusenosti :) ale pevne verim, ze tentokrat bude vse v poradku :) :)

• Citovat
  • Upravit
9124
25.4.18 08:22
@Anonymní píše:
Dekuji, taky moc drzim pesti, at je vse v poradku! ;) Jo, ja se tentokrat snazim myslet pozitivneji, ale tak vis ja to je..porad jsou nejake obavy, kor po predchozi zkusenosti :) ale pevne verim, ze tentokrat bude vse v poradku :) :)
úplně to chápu. Máme za sebou dva nezdařené pokusy. takže teď jen doufám a říkám si, že když se nic neděje, tak je to v pořádku. UTZ poslední 9.4. a další na konci května a pak rovnou 2.screening. Ale musím vydržet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 08:28
@iwa83 píše: úplně to chápu. Máme za sebou dva nezdařené pokusy. takže teď jen doufám a říkám si, že když se nic neděje, tak je to v pořádku. UTZ poslední 9.4. a další na konci května a pak rovnou 2.screening. Ale musím vydržet.

Neboj, tentokrat uz bude vsechno v poradku! A taky jak se rika do tretice vseho dobreho, takze tentokrat to urcite vyjde ;) Musime tomu verit :)

• Citovat
  • Upravit
9124
25.4.18 08:30

Jo, nic jiného nám nezbývá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 08:31
@iwa83 píše:
Jo, nic jiného nám nezbývá :)