Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj prosím potřebuju poradit od 9h mám bolesti jako při MS jsem ve 38tt nejvíc mě bolej záda a v podbřišku jako bych potřebovala na velkou vůbec nevim jestli to jsou poslicci nebo kontrakce dala jsem si teplou vanu ale neustoupilo to a intervalu mezi tím žádný nejsou mám to jako by v kuse tak
mám jet do porodnice?
Ano,jed.Nebo si tam pred tim zavolej a oni ti reknou co a jak. Drzim palce ![]()
Jenom že to není tak silny.. že bych se schoulela v bolestech takový slabý menstruační bolesti
@eva1595 píše:
Jenom že to není tak silny.. že bych se schoulela v bolestech takový slabý menstruační bolesti
ano, mně se takto rozjížděl první porod.
@eva1595 jela bych. Takto mi začínal porod u prvního prcka. Menstruační bolesti.
@terinka4444 píše:
ano, mně se takto rozjížděl první porod.
me taky a od prvniho pichnuti jsem za 30min porodila ![]()
@eva1595 píše:
Taky mi tak začínaly porodní bolesti, přesně ve 38+6. Syn se narodil až za dva dny, tedy 39+1. ![]()
Příspěvek upraven 24.04.18 v 12:16
Já to tak mám už dva, tři týdny a nic
když se zmíním na KO, tak prej jen poslíčci ![]()
@svycarka píše:
me taky a od prvniho pichnuti jsem za 30min porodila
Tak to je sen!
Ja od prvniho pichnuti za 30 hodin. ![]()
@Anitramm píše:
Tak to je sen!![]()
Ja od prvniho pichnuti za 30 hodin.
jo mela jsem stesti u obou. Holka me teda trochu potrapila. Vylezla „az“ po 2 hodinach.
Klobouk dolu, ja rodit 30h je syn zcela jiste jedinacek.
@svycarka píše:
jo mela jsem stesti u obou. Holka me teda trochu potrapila. Vylezla „az“ po 2 hodinach.Klobouk dolu, ja rodit 30h je syn zcela jiste jedinacek.