Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takový míry mimča závidím, Já se cpala, ale ani tři kila jsme neměli. Je fakt, že jsem měla hodně vysoký tlak, a doktor říkal, že si u tohoto problému moc nerozumí mimi s placentou.
Všechno se ale dožene.
Rarach píše:
Takový míry mimča závidím, Já se cpala, ale ani tři kila jsme neměli. Je fakt, že jsem měla hodně vysoký tlak, a doktor říkal, že si u tohoto problému moc nerozumí mimi s placentou.Všechno se ale dožene.
No to by sis př porodu takových miminek rychle rozmyslela a navíc při posledním porodu jsem měla preklampsii,takže sem chvílema byla v bezvědomí a vypadalo to špatně,ale nakonec to naštěstí dobře dopadlo.Čily vysoký tlak mám taky a u mě to vliv nemělo.Jinak sem u každého přibrala kolem 10 kg,takže myslím že to je tak normálně ![]()
Ahojky, já poctivě papám vitamíny Calibrum mami. Kdybych tolik na začátku nazhubla a nebyla odvodněná, tak bych si je ale nedávala. Všechno je jinak v potravě.
Dík za názory. Já teď užívám kyselinu listovou a mylím, že mi dělá moc dobře. Nejsem schopná si ji v potravě připravit. dle rady doktorky ji mám brát do konce 12. týdne. Ale myslím, že ji doporučují celé těhotenství, a hlavně při kojení. ![]()
Ahoj,
od své lékařky jsem měla doporučený Femibion 800 a brala jsem jej až do 14tt,protože ve 12tt by mi ještě dost tablet zbylo. Obsahuje kyselinu listovou, která by se měla užívat k prevenci poškození plodu.Balení (na měsíc) stojí cca 280Kč. Te´d užívám Femibion 400, ale jen ob den. Je to dražžší záležitost, na měsíc stojí 500Kč. Má lékařka mi řekla, že pokud mám pestrou stravu, tak to bohatě stačí. Nijak extrémně po těch prášcích nepřibírám…jsem v 18 tt a mám nahoře 3,5 kg a začínala jsem na 65kg při 167cm výšky.
Ahojky, já papkám od začátku těhotenství GRAVITAL a jsem spokojená, nyní jsem ve 30.týdnu těhotenství, malá krásně prospívá a já jsem přibrala 2 kg !