Jak obléct na vítání občánků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
16.4.12 09:53
@Dorka_X píše:
U nás se musí přihlásit také každý sám… Matrikářka mi řekla, že prý podle jakýhosi zákona na ochranu osobních údajů to mají zakázaný.. Ale možná se jim jen nechce :lol:

Ano je to tak, taky mi to řekli na úřadě, ale stejně tu pozvánku posílají. Vlastně to bylo tak, že na stránkách úřadu na facebooku a i snad to šlo rozhlasem nebo v místních novinách, že kdo má zájem o vítání, ať se nahlásí a pak rozesílaly ty pozvánky. Ale že jsme malá víska, tak i tak, když se někdo neozval, že se ta informace k němu nedostala, tak se kontaktoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.12 09:56

Jo u nás to bylo psaný v novinách, co vydává městský úřad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
16.4.12 09:59

Ahoj, u nás se musíš sama nahlásit. Ale myslím, že formulář k tomu dostal manžel, když šel pro rodný list.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.4.12 10:03

Všem děkuji za info.Škoda,že jsem si nevzpomněla dřív a nezeptala se jak to chodí. :zed: Teď už je opravdu pozdě na vítání občánků.Aspoň budu u dalšího dítěte chytřejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.4.12 10:15

@Agi20 O nic jste nepřišli, neboj ;) já jsem čekala, že dostaneme aspoň nějakou pamětní medaili, jak to bylo dřív, či aspoň nějaký diplom „Vaše dítě bylo uvítáno dne…“ ..ale nic takovýho :roll: dali nám balíček vlhčených ubrousků a hroznej zelenej ručník s kočičkou, zazpívali nám děti z MŠ a za deset minut jsme šli domů.. Chápu, že peněz není nazbyt, ale to už raději ať nedávají nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.12 10:41

Nám taky zpívali děti z MŠ, paní starostka měla projev… My dostali zlatý přívěšek , diplom, kytku a film a fotky - ten film je dobrej, natáčel ho profesionální kameraman…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
21.4.12 08:03

Já na to kašlu.Myslím,že Tuřany by taky nic moc nedali ale o to nejde.Spíš se mě jednalo o to,že mám nepřivítaného občánka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
28.2.13 08:04

Holky a co jste si oblékly vy, na vítání občánků? Zjistila jsem, že mám jen džíny :-o Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
28.2.13 08:08

To, co mi bylo, dziny :) Nikdo tam nebyl nejak extra spolecensky oblecenej. Teda dziny by se obecne nemely nosit na formalnejsi zalezitosti modry, ja mela cerny.

• Citovat
  • Upravit
Holma
28.2.13 08:18
@ncc1701 píše:
To, co mi bylo, dziny :) Nikdo tam nebyl nejak extra spolecensky oblecenej. Teda dziny by se obecne nemely nosit na formalnejsi zalezitosti modry, ja mela cerny.

Hm, tak já mám jenom modrý :-( Nějak jsme se celou dobu zanedbávala a teď jdu na vítání a nejsou peníze :-(

• Citovat
  • Upravit
8594
28.2.13 08:44

@Holma hele, pokud to nejsou nějaké odsavovan, moderně potrhané džíny alá " je mi 16" tak by se nemělo nic dít, ůbec se tím netrap. Pokud máš nějakou hezkou halenku, ta to spraví, pěkně se namaluj a učeš a nikoho nebudou nějaké rifle zajímat, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.2.13 08:54

@Holma Nevím, jak moc se to u vás řeší. My měli vítání v létě a byla tam jedna maminka ve sportovních sandálech a károvaných kraťasech. Já teda byla v sukni, ale zase jsem neměla žádné boty, co by se k tomu hodily, takže jsem šla v žabkách (sice v černých kožených, ale přece jen v žabkách :nevim:, takže můj dress code taky nic moc :mrgreen:
Já bych se těch džín možná ani nebála, když si k nim nedáš triko a tenisky :oops: Nahoru bych volila nějaký top/halenku/tuniku - prostě něco slušnějšího, na nohy kozačky a dobrý ;)
Teď ještě koukám na fotky a mám pocit, že to nikdo nebral nijak příliž vážně. Ta mamka k károvaných kraťasech dokonce měla i šátek na hlavě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.2.13 09:30

My měli vítání občánků přesně po 6 nedělí, bylo to pěkné, dcera byla honě vlasatá a skoro celé ho prospala s pochupováním, takže jsme měli o zábavu postaráno!-) Oblékla jsem jí barevné dupačky s medvídkem pú. Dostali jsme mini vánoční hvězdu- bylo před vánoci, knížku pohádek, památníček, pamětní list a medvídka s trikem na kterém byl název čtvrtě kde jsme bydleli. Kolébka nebyla, to mi nevadilo.
Vítání jsme si vyjednávali sami- rodiče se dnes nekontaktují. Jediný kdo nás kontaktoval sám byl pojišťovák, který zvonil hned po návratu z porodnice :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.2.13 09:42

Nás zvali, jsme z Prahy. Syn dostal zlatý přívěšek, nějakou slevenku, ošklivého plyšáka a kus zlatého jmelí (bylo před Vánoci), já kalendář s motivy Prahy :lol: Fotil to profi fotograf, nenatáčelo se.
Syn tam nejstarší, přes tři měsíce, měl oblečeny rifličky, a prďáckou košili. Já si oblékla kostýmek, ale většina rodičů tam oblečení moc neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
28.2.13 09:53

My jsme vitani obcanku meli v lete, bylo vedro. Mela jsem hnede satenove saty a lodicky s otevrenou spickou, manzel mel spolecenske kalhoty a kosili. Byli jsme za exoty, pac ostatni meli kratasy, tilka, sportovni sandaly. I starosta mel dziny (byt s kosili a sakem). Propadali jsme si blbe, pac jsme si mysleli, ze je to tak trochu spolecenska udalost (nevim, kde jsem to vzala). Dcerka mela bodicko s nasitou sukynkou a ve stejne barve i latkovou plinku a dali jsme ji jen na tu chvilinku celenku s masli na hlavu. Zpetne, kdybych to vedela, tak si s klidem vezmu trekove sandaly, funkcni tilko a trekove kratasy a chybu bych neudelala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková