Fotky - v čem jste šli na vítání občánků?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ja tam mela jen babicku (moji mamu), manzel nemohl kvuli praci, coz me pak dost mrzelo - a jeho, kdyz videl fotky - taky (dobre mu tak), jinak tam byli snad cely rodinny klany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam jen sami s dcerou,prostě rodina.Ale našli se i takoví,které doprovodilo široké příbuzenstvo a došlo i na předávání darů.To mi přišlo už přehnané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem z Prahy a pozvanku dostala mala postou, bohuzel v terminu, kdy nebudeme v CR.
Tak jsem zavolala na obecni urad, odd. matrika a dala to na jiny termin.
Docela se na to tesim, jak ji vyfesakuju a bude mit dalsi pamatku, obcanka moje mala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my měli sebou babičku…mou mamku
A dodnes si pamatuju,jak jsem se rozbrečela nad pozvánkou---no hormony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den, můžu se vás zeptat, co jste dostali na vítání občánků na praze 2? S první dcerkou nic nebylo a s druhou se nám tam moc nechce, tak mě třeba přesvědčíte, že tam mám jít…:) díky Bětka Ferklová
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky,
Elišce je 14 měsíců a já se pořád těšila jak půjdeme na vítání občánků, ale bohužel se nic takového nekoná, nebo nevím kde se stala chyba. Tak se chci zeptat, pozvání vám přišlo?, nebo jste si o to žádali? Bydlíme ve velkým městě, takže myslím, že se během 14 m muselo narodit dětiček…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay u nás pozvání chodilo - ovšem nově se musí podepsat na úřadě, že souhlasíš se zasláním pozvánky
aspoň mi to říkaly holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay musíš se ohlásit.. Už se to nerozesílá, prý kvůli ochraně osobních údajů nebo tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli na vítání občánků minulý rok, když malá měla asi 5.měsíců a o nic jsem se nestarala, pozvánka nám přiška domů přímo z úřadu, bydlíme ale na vesnici
Šla bych se zeptat na úřad, jak to je, vítání občánků bych si nenechala ujít a myslím, že se dělá každý rok, nemohlo se stát, že se vám ztratila třeba pozvánka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@relay musíš se ohlásit.. Už se to nerozesílá, prý kvůli ochraně osobních údajů nebo tak něco.
U nás se taky musí žádat. Byli jsme asi ve 4 měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay píše:
Fakt jo?? mi to nikdo neřekl!!!napíšu si na magistrát
To si musíš zjistit sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě štve, já jsem se na to těšila i v knížce na to mám prostor a pozvánka nikde
…no a když je jí 14 měsíců, to už je blbý o to žádat, ne?? nebo tam jsou i větší děti?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay píše:
Ahoj maminky,
Elišce je 14 měsíců a já se pořád těšila jak půjdeme na vítání občánků, ale bohužel se nic takového nekoná, nebo nevím kde se stala chyba. Tak se chci zeptat, pozvání vám přišlo?, nebo jste si o to žádali? Bydlíme ve velkým městě, takže myslím, že se během 14 m muselo narodit dětiček…
U nás se chodí vyplnit takový lístek na matriku Magistrátu. Je to opravdu rychlovka - jméno, datum narození a kontakt na rodiče.. Asi do dvou měsíců pak přijde pozvánka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit