Fotky - v čem jste šli na vítání občánků?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
11.6.14 10:28

@Hr4sek22
no já taky budu muset koupit něco komplet.. alespoň důvod proč si udělat radost novým oblečením :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.6.14 11:03

@mishka123 :mrgreen: Ale přijde mi, že to některý matky až moc řeší, jako teda aspoň tady u nás. Oblíkají děcka do minikošilí s minikravatou, naleštěný minibotičky.. :roll: Já dám malýmu normálně nějaký kraťásky, pěkný bodýčko s krátkým rukávem nebo lacláče a ani na něho nebudu rvat nějaký boty ve třech měsících :| když bude chladněji tak něco jinýho :nevim: Ale dívej co jsem našla, to je srandovní :lol:

• Citovat
  • Upravit
33018
11.6.14 11:07

@Hr4sek22 Vzhledem k vedrum pojedeme v autě s klimoškou-tam bude jen v plíně. před uřadem ho vytáhnu a vevnitř mu nasadím letní overálek s krátkou nohavičkou. Po obřadu půjde zase do plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.6.14 11:11

@Svistice Letní overálek s krátkou nohavičkou má syn taky, myslím čtyři a pěkný tak mu ho možná taky dám :) Podle počasí.. u nás mají být odedneška bouřky až do neděle, ale vím jak to s těma předpověďma někdy chodí tak uvidíme.. :think:

• Citovat
  • Upravit
9693
11.6.14 11:14

@Hr4sek22
to je hezký :).
Jako botičky a kravatu atd. možná tak na svatbu na vítání mi to přijde přehnané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.6.14 11:26
  • Citovat
  • Upravit
9693
11.6.14 11:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit