Fotky - v čem jste šli na vítání občánků?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@relay píše:
Mě štve, já jsem se na to těšila i v knížce na to mám prostor a pozvánka nikde…no a když je jí 14 měsíců, to už je blbý o to žádat, ne?? nebo tam jsou i větší děti??
na našem vítání byly jen děti, které se narodily během roku 2013, takže ne starší, než rok, ale běž se tam domluvit a uvidíš. Taky jsem nevěděla, že se musíš přihlásit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay píše:
Ahoj maminky,
Elišce je 14 měsíců a já se pořád těšila jak půjdeme na vítání občánků, ale bohužel se nic takového nekoná, nebo nevím kde se stala chyba. Tak se chci zeptat, pozvání vám přišlo?, nebo jste si o to žádali? Bydlíme ve velkým městě, takže myslím, že se během 14 m muselo narodit dětiček…
Nám teda přišlo do schránky pozvání..nikde jsem nebyla..
byli jsme v březnu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
U nás se chodí vyplnit takový lístek na matriku Magistrátu. Je to opravdu rychlovka - jméno, datum narození a kontakt na rodiče.. Asi do dvou měsíců pak přijde pozvánka.
Já napsala mailem jméno a adresu, pak přišla pozvánka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay píše:
Mě štve, já jsem se na to těšila i v knížce na to mám prostor a pozvánka nikde…no a když je jí 14 měsíců, to už je blbý o to žádat, ne?? nebo tam jsou i větší děti??
U nás se vítá několikrát ročně, takže byli jen stejně staré děti. Záleží asi odkud jsi, všude to mají jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@relay musíš se ohlásit.. Už se to nerozesílá, prý kvůli ochraně osobních údajů nebo tak něco.
Hele, co to je zase za blbost? Hlavně, že na kluka nezapomněli s popelnicí. Na to souhlas nepotřebují? ![]()
Jinak mi jdeme zítra - klukovi bude rok. Asi nebylo dost dětí, či co.
Jo a nikde jsem nic nevyplňovala ani nehlásila. Prostě asi před měsícem přišla pozvánka na adresu trvalého bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Hele, co to je zase za blbost? Hlavně, že na kluka nezapomněli s popelnicí. Na to souhlas nepotřebují?
Jinak mi jdeme zítra - klukovi bude rok. Asi nebylo dost dětí, či co.Jo a nikde jsem nic nevyplňovala ani nehlásila. Prostě asi před měsícem přišla pozvánka na adresu trvalého bydliště.
oni to nově fakt chtějí, obzvlášť na velkých městech. Jinak ano, máš pravdu, je to postavené na hlavu, protože složenka na odpady přijde téměř hned. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice no vidíš já za ní popelnice neplatím.. To jsi mi to zase připomněla
Právě, že nic neposlali, ale asi platit máme. Musím tam dojít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay Já se byla ptát na matrice. Zapsali si jméno a adresu a došla mi pozvánka poštou. Jdeme teď v sobotu
Vždycky to posílali automaticky.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
my máme vítání občánků zítra.. malý půjde vzhledem k počasí v tričku a tmavě modrých kraťasech a malá v šatičkách. No a já nevím jak se mám obléknout já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hr4sek22
asi dnes vlítnu do Tesca mají tam slevy 30% ![]()
mě napadlo toto k tomu nějaký legíny ale nevím jestli černé nebo bílé.. jenže jsem po porodu ještě stále jaksi trošku rozkydlá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mishka123 Já to mám stejně. Přibrala jsem v těhotenství 28kg a shodit mi zbývá ještě 14
zrcadlo je nepřítel
taky jsem rozkydlá
do Tesca se teda taky zajedu podívat, stejně musím pro jahody
Jo a já bych k tomu zvolila bílý legíny ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hr4sek22
děkuji za radu
. No já na konci těhotenství shodila nějakých 7 kg kvůli těhotenské cukrovce a teď mi ještě přebývá nějakých 6 kg
. A přesně tak zrcadlo je můj každodenní nepřítel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mishka123 No, mně pořád nic nepadne takže do soboty taky budu muset něco koupit
Asi nějaký šaty nebo košili
a v žabkách tam taky nepůjdu takže i boty ![]()
- Citovat
- Upravit