Vítání - Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
19.11.05 21:44

Zuzano,

to je fakt divný. Ale ta poukázka je stejně nějaká divná. Jsem zvědavá, jestli za ní někde vůbec něco dostanu. My byly na vítání v září, tak už možná poukázky došly :cry: nebo to fakt bude nějakej podfuk :(

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
19.11.05 21:48

HAJINKO - no musim rict, ze to byla opicarna :D myslela jsem, ze tam aspon zazpivaji deticky, ale prdlacka :evil: , jen mistostarostka pronesla projev, pak delfinek dostal privesek, ja kytku a bylo vymalovano
prijde mi, ze na malych mestech je to lepsi, takove osobnejsi

pusu Fanouskovi :D

market a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.11.05 09:25

Meme už odrostlejší slečnu (4) oproti vašim prckům, a nejsme z Prahy. Ale také jsme se museli o vítání na radnici přihlásit, malá šla až v 1/2 roce mezi miminkama, paní to vysvětlovala tím, že teď už něsmějí zvát miminka jen tak, je to kvůli zákonu o ochraně osobních údajů nebo jak se ten zákon jmenuje.No a někde na radnici to dodržují striktně a někde ne i když vlastně riskují postihy, že „zneužily“ osobní informace, které nebyly určené pro tento účel. Iva

• Citovat
  • Upravit
2773
20.11.05 09:44

Myslela jsem si to, Magrat :twisted: .
Asi si to necháme ujít, hlásit se rozhodně nikam nebudem 8O . To moje slůně by se stejně mezi malejma miminkama vyjímalo jako pěst na oko :lol: Z proslovů dostávám záchvaty smíchu (naposled na vlastní svatbě :lol: ), a přívěsek si klidně můžou nechat, aspoň neubude 8) .

Pusinku na čelíčko pro delfínka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
20.11.05 09:58

HAjinko :D
delfinkovi bylo na vitani 9 mesicu, do kolebky se nevesel a hlasite se projevoval :D :D , takze on si to myslim uzil hihi

market a delfinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.11.05 10:55

Ahoj,
my bydlíme na Parze 1 a pozvánku jsme dostali sami. Přišla asi v 5 měsících. Matýsek dostal album, vkladní knížku na 500,– a já kytku. Bylo to docela hezké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.11.05 11:53

Ahoj,
bydlime v Praze 4 - Krč (urad Nuselska radnice), Elisce je 6 mesicu a zadna pozvanka neprisla.
Ale v lete jsem cetla v novinach Prahy 4, myslim ze se jmenuji Tucnak, ze je o vitani obrovsky zajem, ze nestihaji a vyzyvali rodice deti narozenych pred rokem, jestli maji zajem o privitani, tak at se prihlasi. Psali tam take, ze se dostava sponzorsky balicek s drogerii a nejake poukazky na detske zbozi.
Bohuzel si to nepamatuji presne.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
22.11.05 12:16

Ahoj,my sme z Prahy 10 a vitanie sme absolvovali dnes :lol: Tobias ma 6mesiacov ale väcsinou tam boli mladsie miminka.Odfotili nas,potom este foto v koliske(to ma fakt pobavilo lebo ja som absolutny odporca vysivanich a krajkovych periniek)Vyzeral tam dost komicky medzi tou nacancanou perinkou a on v rifliach a mikine :lol:Vypoculi sme si prihovor,potom nam zagratulovali dostali sme capacky(celkom pekne ale zas ten miminkovsky cukrickovy styl)pamätny list,nejaku akoby medajlu v krabicke,poukazku v hodnote 200,–do DM a krasny komunisticky kvietok hrebicek :lol: Vsetka ta parada trvala hodinku.Celkom to uslo a ma to milo prekvapilo lebo ked sme zili na Slovensku tak taketo nieco sme pri dcerke neabsolvovali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
22.11.05 12:29

Helenko a tobe se z radnice ozvali? Vim ze je to hrozna opicarna ale ja jsem pro kazdou blbost tak tam chci prcka vzit :o) slunik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.05 19:13

Ahoj,

my jsme taky z Phy 4 (uz jsem se vyse o nasi zkusenosti zminovala). My jsme dostali pozvanku pred tydnem. (male je 1 rok). V lete jsem volala na mestsky urad a ptala se jestli se musime sami hlasit....... Rekli mi, ze na nas neprijde rada drive nez na podzim, ze je hodne deti a ze to nestihaji. Ale pokud chces mit jistotou, aby na vas nezapomneli tak zavolej na radnici Prahy 4 pi. Prokopove (261192486).

Katka

• Citovat
  • Upravit
2773
22.11.05 19:27

Holenko, tak to jsme sousedky :-). My jsme z Michle a o chlup mladší. Možná se na to vítání zeptám, ať je nějaká legrace :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
22.11.05 20:14

Dekuji ja tam zkusim zavolat :roll: prckovi budou za par dni 4 mesice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.1.06 14:02

Ahoj holčiny,
my byly na vítání asi ve 3 měsících, nikde jsme se nehlásili, ono taky záleží na tom, zda tam kde bydlíte má vaše miminko trvalé bydliště. U nás na P4 Kateřinky, co vím dělají vítání jednou za rok, jinak musím říct, že tam byla pouze malá miminka, ale znám i případy, kdy se vítájí 1,5 až 2 leté děti. Jó mi dostali poukaz na 1000,– do obchůdku Šputník (a pořídili za to jen samé hračky - když poukaz dostal prcek :D ). Zkuste se informovat na úřadě. Jinak do dneška nevím, co pan starosta vykládal, po 5 minutách toho měli prckové plné zuby a vyděšený pan starosta to rychle zkrátil :lol:

pa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.1.06 14:29

Ahoj, já jsem taky ze 4 - Krče.
Co jsem se o to trochu zajímala, tak dětičky narozený před rokem 2004 měly smůlu. Pro velkej zájem udělali zpětný vítání pro prcky z 2003, tam se ale člověk musel přihlásit. A teď dělaj vítání postupně, vychází to tak, že je prckům +- 1 rok a pozvánka přijde (prý) automaticky. Tak jsem na to zvědavá. Malému jsou 3 měsíce, tak jestli něco někdy dojde… A taky jsem zvědavá, jak se „okotěj“ - co dostaneme pěknýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 15:06

A byl nekdo na vitani z Prahy-Branik ? :( slunik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat