Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
9.1.17 17:55

Ahoj, zdravím budoucí maminky ;) Červenec mi přijde hrozně daleko, ale ono to určitě uteče jako nic 8o Dnes jsem se objednávala na 2. trimestrální screening a objednali mě až na 27.2. (můj 22. týden - myslela jsem, že se dělá ve 20.) Jak to máte vy? A už tušíte pohlaví. Už bych to chtěla vědět. Holt musím skoro ještě dva měsíce vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 18:00

@jindrisky Ahoj ;) Máš pravdu, je daleko, ale uteče to strašně rychle :palec: Jinak co se týče toho druhého screeningu, tak mě doktorka řekla, že se dělá mezi 20-22.týdnem. Já když se objednávala, tak se mě ptali v kolikátém týdnu jsem, a dle toho mi vypočítali, kdy mám přijít a jdu tam 17.2. v 21.týdnu :potlesk: A pohlaví také zatím nevíme, ale doufáme, že se ukáže na tom druhém screeningu =) I když nám je to celkem jedno, hlavní je, že bude zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.1.17 16:50

Ahoj holky,

tak já mám další poradnu za sebou (14+5tt). A na druhý screening ještě termín nemám. Jen odběry mám dát za 14 dní. Jinak už jsem zvládla i registraci do porodnice a koupila první těhotenské kalhoty. A můj Pavel na mě doma: „A nejsou nějaké velké?“. Tak jsem se teda jako urazila…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 16:59

@JancaMa Tak super, věřím, že je vše v pořádku =) Téda, tak to jsi rychlík =) u nás registrace v porodnici není nutná, alespoň jsem to četla =) A kalhoty jsem zatím nakoupila jen prckovi =D já jdu teď tak nějakou stranou :dance: No jo, chlapy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.1.17 17:14

No právě, že tady straší, jak jsou porodnice přeplněné, tak jsem tam šla hned, jak to bylo možné. aspoň na to nemusím myslet.
Je super, že je všechno o. k. dokonce mi naměřil i normální tlak, měla jsem strach, že budu mít vysoký )na minulé kontrole to bylo) a že mě nechá doma. Tak jsem ráda:)
A už máte nějaká vybraná jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 17:17

@JancaMa Tak super, že je vše v pořádku :potlesk: Jména vybraná máme, na holčičku Viktorii a na chlapečka Dominik :srdce: A vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.1.17 17:23

Ahoj holky, vy se máte.. Já jdu na první poradnu zítra, tak na mě myslete! Mám strach, ale zároveň se těším až mrňouse po 3 týdnech uvidím. Jsem teprve 9+3 tt :) Jinak jména holčička Linda a chlapeček Jakub :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 17:36

@Jitulie Zlatíčko, budu na Tebe myslet a pak mi dej hned vědět, ju? Určitě bude vše v pořádku :srdce: Vím, že to čekání je nejhorší, ale musíme myslet pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.1.17 19:40

Nas uz tady je :), vitam vsechny :).
Ja si jdu zitra pro vysledky krve, tak na me myslete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.1.17 21:04

Holky drzim palce, určíte bude vše v pořádku. Já jsem taky před každou kontrolou nervózní, ale beru to jako dobré znamení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.1.17 21:19

Jinak my jsme měly jména vybraná, ještě než se nám zadařilo. Petr a Karolina. Ale ted se nam to hloupě sešlo, ze mají svátek plus minus týden od terminu porodu:D Aby mu chudákovi nezůstal nás pracovní nazev Bivoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.1.17 12:50

Tak ja uz mam taky termin na druhy screening. Jdu 16.2. uz se s manzelem moc tesime :). Moc se na prcka tesime. Koukne na letak lidlu, je tam spousta krasnych veci pro prcky :) ja uz mam seznam :) :palec: :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.1.17 12:58

Ahoj holky tak se hlásím s TP 21.7 do kluby (bude to asi dost opruz v tom vedru, nemyslíte? ) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.17 16:32

@MartinaTru
Ahoj Marti,
tak vítej mezi námi. Já mám termín 6.7. a spoléhám asi na to, že se největším bedrům snad vyhnu. Ale ono si asi nevybereš, každé roční období má svoje nevýhody. Mě by se třeba teď jako těhotné v 9 měsíci zase nechtělo oblékat všechny vrstvy..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.1.17 16:33

Holky a na jaké všechny vyšetření je vhodné si brát partnera. Já jsem si ho vzala na první screening. Kam ho ještě můžu nacpat? On by samozřejmě se mnou chodil pokaždé..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny