Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.17 18:12

@JancaMa Já myslím, že je to v pohodě, a určitě ho vezmu s sebou =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.1.17 12:08

Ahojky holky, tak já jsem dneska byla na další kontrole 16tt, poslouchali jsme srdíčko a teda tluče jako o závod, dostala jsem pochvalu jak krásně rostu, byl zvyklej na 50 kg žigli, tak jde pupík pěkně vidět :D jinak jsem se pana doktora ptala jestli může partner semnou příště na ultrazvuk a není problém. A mám očekávat první pohyby, tak se už nemůžu dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.1.17 18:46

@Míša Bery me gynekolog pohlavi neřekl pry by se nerad sekl. v pondělí me vyschyzovaly na genetice tak snad bude utz 20tt už dle jejich predstav.ja.mam doma holčičku tak bych zase klidně brala. kluka.
Jinak se kratce predstavim. jmenuju se míša doma mam dvouletou anežku. Bydlime v malem. meste u benesova momentálně v podnajmu, studuju poslednim rok vš do toho pracuji pro mateřské centrum a tak nejak nam ta dovolena utíká. termin porodu mam 2.7. Tak snad ty statnice nějak zmakem. Hezky vecer vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.1.17 10:36

@miskakr No, mně řekl, že je to holčička na 80%, takže ještě počkám na další utz, aby to potvrdil, zatím s tím ještě nepočítám na 100% a uvidím příště. Termín mám 4.7. jen se trochu bojím, jestli budou vedra. syna jsem rodila 6.4. a už bylo 20 stupňů a i to mi vadilo už, protože mi natékaly nohy.
Jinak kolik máte kilo nahoře holky? Já při prvním přibrala 25 kg, takže docela masakr a teď mám zatím kilo nahoře, tak snad to na konci nepůjde tak nahoru jako u prvního :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.1.17 10:36

@Aneta0 Já manžela beru na každý utz, dokonce jsem tam měla i kamarádku minule, když nemohl manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
25.1.17 10:40

@Míša Bery já už 3,5 kg nahoře. Tak se děsím kolik kg naberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
25.1.17 10:45

Tak jsem byla dneska na kontrole a pohlaví zatim nevím :( a to jsem se tolik tesila.. tak snad za mesic.. pry je to lajdak a neumi si udělat pohodli-porad je skrceny..:( takze ani fotka neměla smysl delat.. a dostala jsem „sprdunk“ ze jsem zhubla.. tot ma kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.1.17 11:24

@Marble93 To je mi líto, že jsi z kontroly zklamaná. Člověk tam jde tam natěšenej viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
25.1.17 13:25

@Marble93 me se dcera ukazala až ve 27tt.tak snad teď to v tom 20tt zjistím. @Míša Bery ta vahakopie byla u tebe asi vodou. když ti natekaly nohy.ja.rodila v prosinci a bylo tam pretopeno takže taky nic moc.tak uvidíme v létě.
Váhu neřešim. s dcerou sem pribrala 16,v porodnici nechala 11 a pak behem pul roku kojeni nabrala skoro 20… kzery sem dala dolu. takze to uz neřeším a v nejhorším to zas dam dolu no.ja nemohla donedavna nic moc jist ani.ani teď mi nic moc nechutná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
25.1.17 19:12

@miskakr Ty jsi nabrala tolik při kojení? 8o já nekojila teda, takže nevim, jak to je, ale nemělo by se spíš hubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
25.1.17 19:30

@Míša Bery ti bych musela byt twiggi, kojila sem dose minuleho tydne :D nevim no proč to taktak bylo ale zmenila sem stravu a slo to samoje dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.17 12:50

Hezky den a dekuji za prijeti. Termin porodu mam 22.cervence a uz se na prichod druheho potomka, tentokrat dcery moc tesime :) Druhe tehotenstvi uplne jine, nechapu, jak jsem v prvim mohla do posledni chvile fungovat v praci. Ted uz je klidneji, misu uz po ranu neobjimam a muzu normalne jist a fungovat kolem syna/25m. Pro zmenu mne ale uz tretim dnem boli prava cast zadku a v krizi, takze pro nevyhnutelnou chuzi po schodech v dome uplne uzasne. S vahou jsem sla dolu, ted stojim, tak snad uz brzy pujde nahoru, aby mimco nestradalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.17 12:54

@Míša Bery ja s prvnim synem nabrala 19kg, a to do posledni chvile nikdo neveril, ze uz budu rodit nebo ze jsem vubec tehotna. A zustalo mi po 2 letech 6kg. Jsem zvedava, jak to pujde nahoru ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.1.17 14:41

@my.issha taky mam dceru 25m, tak sem zvedava jak to v létě zvladnem. dneska radila dr. že ma zkotrolovat miminko a plánuje jak ho bude koupat a da mu žábu, a bude ho prebalovat…no uvidíme :D
Kostrč a pravej sval na hýždi sem měla bloknutej po porodu…tako to byl dobrej mazec když sem sotva dolezla na rehabilitace a primář mi na chodbě div nepomohal do vytahu…zlatej porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.1.17 16:15

Holky a mažete už bříško? Popřípadě čím? Já jen, že pěkně rychle roste tak ať se mi tam ty strie nevytvoří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny