Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
9.2.17 15:20

@miskakr procpak jeste podrobnejsi? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.2.17 15:21

@miskakr jak rikam. Uplne klasicke satky pro mne nejsou, ale rada se na satkove nosnice divam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.2.17 17:23

@my.issha on ma u nas horší utz v nemocnici je výkonnější tak kvuli genetice aby byly spokojený asi. Říkal že vývoj je symetrický tak snad jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.2.17 14:25

@miskakr tak to ju. Tak hlavne se nenervovat. Nam rekli v Usti na velkem ultrazvuku, ze je vse v poradku a ze to vypada na holcicku, ale vic budeme vedet na ultrazvuku po 20tydnu. Snad ji jeste ten pindik nekde nevykoukne :lol: Sakra uz chci citit poradny pohyby, tolik se na to tesim :) hlavne malej chci, aby si to osahal :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.2.17 15:51

Já si dneska nechtěně zmáčkla břicho, tak mám takovej strach… už aby začal pořádně kopat, aby o sobě dal vědět, případně mi to pořádně oplatit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.17 16:01

Ja uz teda pohyby nejaky den citim :) ale je to zvláštní… jinak maji všichni kolem me holčičku, tak mam obavy, ze na nas vyjde ten kluk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.2.17 16:04

@Marble93 já cítím takové šimrání, ale pořádně kopnout zatím neumí.. a u nás bychom rádi, kdyby na nás ten kluk vyšel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.17 16:07

@Aneta0 mne to prijde jako kdyz nekdo udela bublinu ze zvykacky dovnitr do pusy misto ven (hur uz to napsat nejde :D).. a jednou se mi udělala na brise boule.. jaky jsi tt? Kluka klidne poslu PPLkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.2.17 16:13

@Marble93 :lol: já jsem v 18tt a takové šimrání cítím už delší dobu akorát jsem si myslela, že mi pracují střeva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.17 16:17

@Aneta0 to mne to bylo hned jasný.. asi to bude tim, ze mam streva vzdy v klidu a nevim, jake to je kdyz pracuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
10.2.17 18:20

U nas jsme taky napnuty…no moje prorocky sny vždycky vyšly tak nevim jesi to vyjde znova.do mě kopalo včera celý večer a už to bylo cítit i na ruce, akorat jak ji tam dal tatka bylo po kopání :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.2.17 14:17

Krasny slunecny den preji :mavam: Jakpak se vam vsem dari? Ja se jdu pochlubit s dnesnim obsahem balicku pro nas maly prirustek. Uz se tesim, az bude mala mezi nami a az se bude nosit pekne u maminky :D Ted cekam, az se mi vzbudi synator a musime trochu poklidit na zahrade, snih taje, mame dva pejsky, tak snad mi rozumite :mrgreen: :cert: Mejte hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.2.17 18:02

Ahoj, já dnes byla na utz a vše v pořádku, je to 100% holčička a bude to Monica:). Už váží 350g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.2.17 18:03
@miskakr píše:
U nas jsme taky napnuty…no moje prorocky sny vždycky vyšly tak nevim jesi to vyjde znova.do mě kopalo včera celý večer a už to bylo cítit i na ruce, akorat jak ji tam dal tatka bylo po kopání :D :D

S tím kopáním to máme stejně. Jakmile si chce sáhnout tatínek, tak jakoby zmrzne:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.2.17 18:30

Holky, já mám velkou radost, včera mě mrňousek poprvé pořádně kopnul :dance: příští týden jdeme na ultrazvuk, tak se snad nebude stydět a ukáže se nám v plné kráse :D všichni jsou doma i v práci strašně zvědaví, ale přemýšlím jestli je nenechám napínat do poslední chvíle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny