Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
8.3.17 18:29

Ahoj holky, trápí někoho že mu nic moc nechutna? cokoliv uvařím stoji za starou backoru…slepice se maji u nas na statku u babi dobře fakt…nemam na nic chuť nevim co vařit. do toho mame s dcerou rýmu tak sem nam aspoň udelala kuřecí vývar…tak snědla aspoň misku kdYž za cely den nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.3.17 22:33
@miskakr píše:
Ahoj holky, trápí někoho že mu nic moc nechutna? cokoliv uvařím stoji za starou backoru…slepice se maji u nas na statku u babi dobře fakt…nemam na nic chuť nevim co vařit. do toho mame s dcerou rýmu tak sem nam aspoň udelala kuřecí vývar…tak snědla aspoň misku kdYž za cely den nic moc…

Ahoj, no mně chutná teda až moc, už mám 7 kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.3.17 08:09

@Míša Bery ja 10,když už neco jim neni ti nic zdraveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
9.3.17 08:38
@miskakr píše:
@Míša Bery ja 10,když už neco jim neni ti nic zdraveho…

No tak to ja moc taky ne. Ujizdim na smazenem hermelinu a bananu se slehackou a kakaem:). Vis, co cekate za pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
9.3.17 09:32

2.screening

Ahoj holky :) Tak včera jsem byla na 2.screeningu :) Miminko je krásný, šikovný a hlavně zdraví :) Jsme o dva dny napřed (včera dle ms 21+4, podle ultrazvuku 21+6tt), ale hlavně váží už 470 gramů 8o :mrgreen: :srdce: Je to náš malý cvalda :D Joo a pindíka pan doktor nenašel, takže bude doma babinec :srdce: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.3.17 14:51

@miskakr já jsem taky zoufalá, vůbec na nic nemám chuť, z masa mi není vůbec dobře.. tchýně ho do mě pere, tak se občas stane, že to jde všechno ven.. a za mě teda taky vedou plísňáky i když se moc nesmí :D
@Reňullka to je krasavice :srdce: tak to vypadá, že to byl měsíc holčiček. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
10.3.17 10:34

@Míša Bery @Reňullka u nas taky pinďu nenašel, takže asi taky babinec. :srdce: nejhorší je zer to utíká a ja tuhle přemýšlela v kolikatem sem tÝdnu.
Jinak mam hnutou štítnou žlázu a sehnat endokrinologa kterej mě vezme dřív než v létě…nakonec sem sehnala v praze a vzala mě hned dneska takže mam letrox…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.3.17 22:34

@miskakr Já beru euthyrox :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.17 17:57

Ahoj holky :mavam: chci se zeptat, jak to máte s kg? Já zítra začínám 21 týden a mám 7 kg nahoře, nevím zda je to hodně nebo málo?

Hezkou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.3.17 19:09

Ahoj.. tak ja zatim pribrala 3kg.. a jsem 24tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.3.17 21:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.17 08:37

Ooo co bych dala za 3 kg :dance: no já doufám že max.to bude tak 12-13 kg celkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.17 08:39

@Míša Bery tak snad už nám to nepoleze tolik nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
14.3.17 09:05
@Novacek1991 píše:
@Míša Bery tak snad už nám to nepoleze tolik nahoru :D

no s prvnim dítětem jsemna konci mela 22kg nahore, takze nepocitam s tim, ze by se to zastavilo, spíšse to ted poradne rozjede teprve:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.17 11:50

@Míša Bery Tak uvidíme :) já jsem byla teď na 2 velkém ultrazvuku a mimco mám zdravé tak sem ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny