Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
11.4.17 22:02

@miskakr Tak u nás v Praze snad ok no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.4.17 07:51

@Míša Bery taky se mi to teď rozjelo a za posledni měsíc +4.. Jenže hlídat.. jím pořád stejně, přítel je pořádnej velkej chlap, takže má to po kom být obrovský :) jinak u nás už tak půl hodiny po otevírací době je vsechno rozebrany.. @miskakr šaty vypadají taky pěkně, já jdu hlavně pro podprdy a na mrňouska co poberu, to poberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
12.4.17 08:12

@Aneta0 nooo, nevim, jestli se muzu vymlouvat na velkyho chlapa :mrgreen: miminko ma 1100g, pak nějaká ta plodovka a zvyseny objem krve, ale 4 kg za mesic si stejně asi neobhajim:D. Ja teda jim dost sladkeho a hlavne večer no… kaslu na to, se synem jsem mela 22 kg nahore, takze to ted asi bude podobne. Jen je pry blby, ze kvuli te vaze je pak ke konci moc vysoky tlak, a to se doktorum nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.17 09:07

@Míša Bery Já myslím že by měli mít i druhý, třetí den ty věci v Lidlu :-) U nás na Mělníku to tak mají, cca 2-3 dny a pak už bez šance no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.4.17 10:14

Ahojky, tak jsem bojovala v Lidlu a jsem nadšená s krásných věciček a konečně mám i těhu podprsenky.. jinak už jsem šaty ani trička vůbec nevybojovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
13.4.17 19:28

@Aneta0 u nas taky děs, byla sem tam 7:05a boje…hlavně u dětského. šaty sem vzala dvoje ale nakonec sem si nechala jen modre se zdobenim, leginy a kalhotky protoze mi ty moje uz drou…triček bylo u as dost hlavně v esku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
13.4.17 20:03

@miskakr ty se mi taky moc líbily ty šaty a už vůbec ani jeden kus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
13.4.17 20:46

@Aneta0 jedině zkusit jiný lidl ještě ja jedny vracela tak treba ještě nekdo vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
13.4.17 22:53

Holky, ja u nas teda bojovat nijak nemusela, ale ani to za to nestalo, hlavne ty trička a saty. Budu to mit max na doma jako nocni kosili:D. Ale leginy super, to jsem potrebovala nejvic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
14.4.17 13:07

@Míša Bery tam staly za to akorat ty vypasovane…jj leginy mam taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.4.17 07:41

Ahoj holky :) tak se musim podělit o zážitky s dovolenou.. Ac vydržím hodně, tak cestování v tomhle obdobi je hodne narocne a už asi nikdy víc :D Dovolena byla uplne super, az na to letadlo a vecne čekání… :) Každopádně to uteklo jako voda a ted mam na dlouhou dobu smůlu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.4.17 09:33

Devcatka..nemate nekdo nesnesitelne bolesti zad? Nejsem vůbec schopna sedet, v jednom miste to urputne boli neni poloha, ktera by to zmenila krome stani.. uz to nějakou dobu trva :( Od včerejška navíc bolesti bricha (pichani v podbrisku) a tlak v celem brise.. coz přisuzuji fyzicke námaze :/ mala kope jako zbesila, na kontrolu jdu za tyden, tak nechci zbytecne plasit.. nejaka rada? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.4.17 10:35

@Marble93 ahoj, me zada boli, ale naopak kdyz stojim, takze to asi moc neporadim. Zamestnej partnera, at masiruje:). Me spis trapi bolest stydke kosti a kostrce, to taky nemuzu obcas sedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
19.4.17 10:36

@Marble93 Co zkusit teploučkou sprchu? Mě to občas pomáhá na kontrakce ;) Jinak kdyby se to s tím bříškem nezlepšilo, jela bych radši k dr ;) Přece jen se můžeš otevírat, může se dít všechno, může se rozjíždět i porod :nevim: Když jsem rodila loni, měli jsme taky skupinku a jedný holce začal porod křížovými bolestmi, pry klasický kontrakce neměla vůbec ;) Nechci tě rozhodně strašit, ale pokud by to nepřestávalo, tak bych pro klid duše k dr zašla, klidně i na pohotovost :) Zkouknou čípek, třeba doporučí i něco na ty záda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.4.17 15:58

@Reňullka ja si napustila vanu a hned je lip.. :) snad z toho nic nebude..nemam rada behat po dr.kdyz mi nakonec nic neni :/
Jinak jsem dneska byla na 4D utz a naše maly strašidlo se odmita naprosto ukazovat :( za celý tehu mam jen jedinou fotku a to jeste ošklivou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny