Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
21.2.17 10:09

@Aneta0 určíte se pochlubím, taky doufám, ze bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.2.17 17:50

@Aneta0 tak gratulka. u nas to blbě viděl takže pry 60:40 pro holku tak sem zvědavá. Všichni okolo mě rodí kluky a i mě se zdalo že je to kluk dokonce sem o tom byla přesvědčena a tak uvidím. Těším se na oboje. akorat to bude mazec. Poslaly už termíny statnic a budu muset teďka maknout abych stihla odstatnicovat 31.5. protože pak je termín až 28.6 a to jako 4 dny před TP rozhodně riskovat nebudu. Teď se trapim s bakalařkou kterou musim do vikendu dopsat… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.2.17 17:55

@miskakr u mě se taky mrňous styděl a nemohl se tam pořádně kouknout a tak koukal ze spodu, ale říkal, že asi holčička :) tak držím palce se státnicema a chudáčku se musíš drtit a pak stresovat, ale určitě to budeš mít v malíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.2.17 18:01

@Aneta0 asi budu mit chytré dítě, dcera je taky, dneska mi říká maminko velká su…osmnáct mi je :D :D :D :D co na to říct :* :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.2.17 18:26

Holky a ještě dotaz.. jsem na nemocenské prakticky od začátku těhotenství.. jak to bude s mateřskou nevíte? Budu mít na ni nárok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.2.17 18:44

@Aneta0 k pokud jsi zamestnana a máš odpracovany posledni rok tak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.2.17 18:46

@miskakr ano a jelikož v nemocničním zařízení tak jsem šla raději hned na nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.2.17 19:28

@Aneta0 ja pracovala taky v laborce, ale pracovala sem spis v kavclu pak do 30.11 a 16.12 sem rodila :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.2.17 20:12

@miskakr já sestra na oddělení tak proto jsem šla rovnou na neschopenku a taky zrovna všichni pacienti i kolegyně měli zrovna chřipajznu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.2.17 11:45

Tak jsem po kontrole.. miminko mame tabulkove :) a nejspis to bude vymodlena holcicka! :srdce: akorat je porad hrozne schoulena :( tak snad bude vse v poradku a pristi kontrola ukaze vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.2.17 11:56

@Marble93 moc gratuluji :potlesk: určitě je všechno v pořádku. Ta moje se zase stydí a pořádně nám neukázala co má mezi nožkama. :) tak to vypadá, že zatím většina holčiček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.2.17 11:58

@Aneta0 dekuju! :) nase právě taky ne, tak můžeme jen doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
24.2.17 13:45

Ahojky :) Prvně chci poděkovat za přijetí a představit se vám :) Jmenuju se Renata, je mi 20 let, manželovi je 23 a jsme z Vysočiny :) Máme doma dceru, který teď v únoru bylo 9 měsíců :) Beruška i miminko v bříšku bylo plánované a chtěné :srdce: Těhotenství mám rizikové, i s malou jsem měla rizikové, před tím jsme o jedno miminko přišli a od ty doby mám v každém těhotenství jen komplikace… Dnes jsem 19+6tt :) Miminko jsem víc jak měsíc neviděla, naposled v nemocnici na pohotovosti, moje gyndařka jinak miminko dlouho nekontrolovala ;) Ale musím věřit, že je vše jak má být a v pořádku :) 8. března jdu na 2.screening, tak doufám, že se dozvíme, co to je :) Na 1. nám doktorka řekla, že možná holka, možná kluk ani se nepodívala :? Tak už se neskutečně těším, až broučka zas uvidím :srdce: Ještě jednou děkuji, že tu můžu být mezi vámi a snad nevadí, že se mezi vás takhle vetřu :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.2.17 13:54

@Reňullka no gratuluji :) určitě všechno v naprostém pořádku :kytka: ale taky vždycky šílím když mám kontrolu a pan doktor mi neudělá ultrazvuk, protože chci vždycky mrňouska vidět :) já čekám prvátko. A co byste si přáli? Holčičku nebo klučíka do párečku? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
24.2.17 14:20

@Aneta0 Děkujem, před měsícem doktorka zjistila, že mám placentu ve vnitřní brance, tak jsem nervózní, aby se vytáhla :( A právě každý den mám stahy od 16tt, kdy jsem kvůli tomu byla i v nemocnici, Magnesko nezabírá, tak mám strach, abych se neotevírala :? Prý tam to riziko mám, mám mít klidový režim, ale s 10kilovým mimčem to moc nejde… :srdce: Teď mimčo 2 dny moc necítím a to už byly kopance jak od fotbalisty, tak snad to bude ok :) Jinak manžel by si přál kluka, ale je smířený s tím, že to určitě je holčička :mrgreen: Takže nakonec je nam to asi jedno, jen aby miminko v bříšku vydrželo co nejdéle a bylo zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny