Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
30.3.17 16:01

My mame asi nakonec Emu, ale mela to byt Sofie :) ja nemuzu vůbec na zada a od babičky mam denne kecy, ze to neni tehu brisko, ale samy sádlo :( na dennim poradku mam slova o tom, jak bych mela cvičit.. neumíte si představit, jak me to ničí :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.3.17 22:18

@Reňullka to je hezké…u nás anežka a druhá asi adrianka.me teda trápí to tvrdnuti břicha a jak se ohnu tak mě pálí žáha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.3.17 22:21

@Marble93 prdni na ně. buď vděčná za své tělo které nosí ten zázrak. věř že je spousta" super"" těl který to nezvladnou.ja vcera stala vedle kamosek hedna hubena o 10tt mener těhotná a větší břicho tak dvakrát a ra druha kamarádka he těhotná stejně a taky ma větší. a co no…mě jde taky do šířky ale hlavně že je prcek v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.4.17 09:17

Ahoj holky, tak ja uz budu za chvíli začínat 28tt a citim se fajn, bricho teda uz dcl prekazi a tvrdnuti břicha me taky preslo, dokonce na zahrade pracuju s lopatou (delame malemu piskoviste). A jmeno mame Monika Mia a pro kluka Miroslav po tatinkovi, ale je to 100% holka:). @Marble93 Ema krasne jmeno a na babicku fakt kasli. Co je komu po tom, jak vypada tvoje břicho? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
2.4.17 18:40

@Míša Bery dekuju :hug: mne to taky stve, nevím proc porad neni klasicky těhotenske.. mozna tim, že teprve zacinam pribirat… :/
Ale dekuju vam holky za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.4.17 15:55

Maminy, mate uz nekdo fazi hnízdění? Ja bych porad neco uklizela a pripravovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
4.4.17 19:59

@Míša Bery ja ale jen kvuli tomu že se musím učit :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.4.17 13:27

Ahojky holky, je tu prosím mezi námi ještě nějaká svobodná budoucí maminka? :) potřebuji poradit s tím doložením otcovství, jestli už je správný čas? :D nebo až později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
10.4.17 20:01

@Aneta0 kmy.jsme to sepisovaly asi. mesic pres porodem ale kamoska mela.furt dost času a pak. porodila předčasné a.mela.s tim litani…takže cim. dřív :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
10.4.17 20:05
@Aneta0 píše:
Ahojky holky, je tu prosím mezi námi ještě nějaká svobodná budoucí maminka? :) potřebuji poradit s tím doložením otcovství, jestli už je správný čas? :D nebo až později

Ja to pri prvnim tehu sepisovala dost brzy, uz na zacatku druheho trimestru. Cim driv, tim asi lip, at na to pak nemusis myslet a sepisovat to na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.4.17 17:23

Holky děkuji.. nadhodila jsem to a jedeme tam s přítelem zítra. :dance: jinak už mám +10kg a bříško mi už trošku zavazí a je sranda jak každý den se snažím vylést z vany jelikož nemám v bytě sprchový kout :D A chystá se někdo ve čtvrtek bojovat v Lidlu? Mají pěkné věci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.4.17 20:43

@Aneta0 ja mam taky 10kg a dr mi rikal, at si to hlidam, za posledni mesic jsem pribrala 4 kg totiz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.4.17 21:40

@Aneta0 mam lidl vedle baraku, chtela bych šaty, uvidim jak budou vypadat. nemam v cem jit ke statnicim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
11.4.17 21:46

Ty joo, já ted koukala na ten Lidl, a to je přesně to, co bych potřebovala. Jaké máte zkušenosti, kdybych tam šla o den později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.4.17 21:55

@Míša Bery u nas bez šance…ale treba jak jsou ty větší města treba v průhonicích udělaly vetsi lidl tak tam i po tydnu mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny