Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.17 09:44

@Aneta0 Ahoj, já být tebou tak vířivku moc ee… známá dělá sestru a ptala jsem se jí a řikala že to pro mimi moc dobré není.

Holky a jak jste na tom s pediatry? Už máte pro mimčo doktora? Já jsem volala před týdnem asi 5 doktorům a skoro nikdo mě nechtěl vzít že na červenec a celkově léto bude hodně miminek. Naštěstí mě jeden v Praze vzal ale musela jsem to ukecávat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.4.17 12:13

@Marble93 Tak to já čekám, až mi přijdou peníze z nemocenské a mám už plný košík na feedu, takže nic obíhat nebudu. Jen Ikeu teda, matraci a lůžkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.4.17 13:40

@Míša Bery tak to ja se penez nedockam, takze je to posbirane postupne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.4.17 06:41

Ahoj holky, tak už mám taky fotečku.. měla jsem strašnou radost, je to nejkrásnější moje holčička.. radost ale skončila, když jsem dojela domů a rodiče partnera na mě spustili, jestli si nedělám srandu. Přítel semnou do večera nemluvil a pak spustil, je hrozně naštvanej a já to odnáším. Je to hrozný pocit, to vám povím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.4.17 08:18

@Aneta0 fotecka pěkna :) proc je naštvaný? Kvůli fotce? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.4.17 08:22

@Marble93 nene.. my totiž doteď nevěděli co čekáme.. a je naštvaný, že to bude holka. Stejně tak jeho rodiče, kteří pořád očekávali, kdy řeknu, že si dělám srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.4.17 08:28

@Aneta0 muj chlap byl z holky unešený a rikal že je to lepší nez kluk…neboj ona si pak omota pěkně kolem prstu… :D :D oni to umi uz od mala. u na bude taky asi ještě jedna. a jedinej kdo to nejdriv resil sem byla ja…nakonec mozna dobře, dvě princezny… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.4.17 08:31

@Aneta0 jezisi to si delas srandu? Aspon ho muzes odpalkovat tim, ze o pohlavi rozhoduje genotyp spermie, takze si za to vlastne muze sam:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.4.17 08:35

@Aneta0 to me mrzí, přijde mi to uhozeny.. :/ beztak nezbývá, nez se s tim smirit, tohle je vec neovlivnitelna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.4.17 08:43

@miskakr tak to ti hrozně závidím. To já jsem po včerejšku jak zmlácená holí.. @Míša Bery to jsem mu zkusila říct jednou, to ho vytočilo, že co tomu řeknou lidi, že neumí ani kluka udělat. Nevím, co to do něj vjelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.4.17 08:48

@Aneta0 myslim že je to asi věcí jeho ega…raduj se ze zdravé princezny…ona mu ukáže neboj… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.4.17 11:13

Ahoj, tak jsme po dalsi kontrole :) Stále jeste tolik nepribiram, tak jsem ráda, za to mala ma uz 1400g. Pry mam pocitat s porodni váhou od 3,5 vys :/ Jinak uz jsme hlavičkou dolů, takze by se v pripade komplikaci mohlo odrodit kdykoliv :) Ale snad se jeste chvíli udrzi… a zase za mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.4.17 18:39

@Marble93 ja zas pribiram dost…prcek v normě. po velkem utz sem se nic noveho nedozvedela tak uvidime jedi kluk ci holka.asi ta holka. prevcirem odrodila kamoska…ambulantně hned druhy den doma…taky si s tou myslenkou hraju…uvidim jak to pujde. jinak sem vysata jak houba…to zkouskove je masakr :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.4.17 19:15

@Marble93 ja.mam holku porad koncem panevnim, tak se klepu, abych nemusela na cisare:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.4.17 19:46

@Míša Bery ještě se může otočit…strach ale umi moc. musis ji domluvit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů