Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
15.5.17 12:46

@Marble93 taky už je to pro mě síla.. dnes jsem byla na velkém ultrazvuku, jsem 31+1tt malinka ma přes 1,60kg a odpovídá 32tt, tlačí mě šíleně, hlavičkou dolů je zhruba od 29tt.. nemuzu moc chodit, protože mě okamžitě začne bolet břicho a mám tlaky v podbříšku a v tříslech a do nemocnice se mi zpátky nechce. Tak maminky to už vydržíme! Už začíná být ale pořádný teplo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.5.17 12:47

A co výbavička holky? Máte už všechno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.5.17 13:35

@Aneta0 ja asi jo, po dceri…akorat to nemam zkompletovane vyprane sundanou sedacku a vanicku z pudy…nic. takže to snad nejak dopadne a stihnu to. :D

Příspěvek upraven 15.05.17 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.5.17 13:37

@miskakr taky už bych měla začít všechno prát a žehlit :D jinak my máme už asi všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.5.17 13:54

@Aneta0 mne se prave taky k dr. nechce.. rikam si, ze to vždycky nejak prejde. Manzel uz rejpe, ze budeme nakonec rodit doma spolu-protoze si to nepriznam :D.. každopádně mi to tehu dáva opravdu zabrat :( uz aby byla mala venku, počítám kazdy den.. a co se veci tyce, tak mame krome přebalovacích podlozek snad všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.5.17 14:52

@Aneta0 ve finale zjistis že pulku nepotřebuješ…prebalovacie pult sem treba v pul roce už ani nepotrebovala. teď koupim v ikea normalni komodu na to dam nafukovaci podložku z ikea a bude.:-) kosmetiku sem omezila na mandlovy olej a bylinkovy krem na opruzeniny, a detsky olej do. koupele… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.5.17 14:54

@Marble93 ja sem taky jak kombajn ale potrebuju ať ještě chvilku vydrží než to stihnu nachystat… :D dneska musime aspoň zajít na tu matriku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.5.17 14:58

@miskakr Jojo my taky koupili komodu a na to podložku… později se dá i z té komody ten prodlouženy vršek oddělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.5.17 15:15

@Aneta0 ja tam dam jen lištu aby nesjizdela.mam omezeny prostory.ja sem spíš zvědavá jak to budem zvladat ještě s anezkou…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.5.17 14:07

@Marble93 naprosto chapu, taky bych klidne porodila driv. Vcera jsem mela poslicky jako prase a nakonec z toho nic nebylo (nastesti). Mimco je jeste male a ty starosti, kdyby se narofila driv jsou horsi, nez ty problemy, co me trapi ted kdyz je jeste uvnitr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.5.17 14:09
@Aneta0 píše:
@miskakr Jojo my taky koupili komodu a na to podložku… později se dá i z té komody ten prodlouženy vršek oddělat :)

tak ja budu prebalovat na gauci nebo na zemi na podlozce a po vykoupani ji dam na postel na rucnik. Prebalovaci pult se mi vubec neosvedcil, takze na nej prdim. Uz mame koupeny kocarek a nemuzu se dockat, az ho zacnu pouzivat, jezdi se s nim krasne. Jinak ohledne dalsi vybavy mi chybi uz jen veci z drogerky a vybaveni do postylky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.5.17 14:11
@Aneta0 píše:
@Marble93 taky už je to pro mě síla.. dnes jsem byla na velkém ultrazvuku, jsem 31+1tt malinka ma přes 1,60kg a odpovídá 32tt, tlačí mě šíleně, hlavičkou dolů je zhruba od 29tt.. nemuzu moc chodit, protože mě okamžitě začne bolet břicho a mám tlaky v podbříšku a v tříslech a do nemocnice se mi zpátky nechce. Tak maminky to už vydržíme! Už začíná být ale pořádný teplo :think:

Tak to nechapu, proc mi dr tvrdil ve 32+0tt, ze je o dva tydny mensi, kdyz mela 1611g :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.5.17 15:42

@Míša Bery taky nevím, to mě řekl, že obvod bříška má ještě větší než by měla mít :D tak asi jak podle kterého doktora no.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.5.17 16:56

A tak to me zase strasi, ze bude mala velka (a asi i proto zacnu od 37.tt delat vse pro urychlení porodu).. :/ my meli 1600g ve 30tt :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.5.17 15:57

@Marble93 má se u maminky moc dobře :) a čekáš první? Mě strašili takhle asi od 15tt, nakonec to zatím vypadá hezky :) ale můj doktor ultrazvuk už stejně neudělá tak to bude pro mě překvápko. Podle výpočtů by mohla ta moje mít porodní váhu 3,20 :srdce: ale jak jde o mě, počítám i se 4kg pucíkem :D má být totiž po kom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny