Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
27.5.17 20:11

@miskakr já právě měla první MS povinné vložky od mámy.. a to bylo šílený trauma.. pak jedině tampony a nakonec jsem skončila 7let na antikoncepci bez vynechávání, protože mi je všechno protivné… teď jsem právě zkoušela intimku na ten vytok a to se nedá.. po pár minutách ji musím vyhodit.. :( strašně mi to vadí… a porod navíc v létě..ach jo, asi jsem holt vadná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.5.17 22:57

@Marble93 a co latkove vlozky leda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.6.17 07:55

Ahojky jste tu někdo holky? Jak bojujete s vedry? ja sem nalozena v bazenu…zacinaji mi otekat kotniky a chodidla. Jinak dneska mi privezou susicku takze zacnu prat a balit tašku. Statnice mam upsěšně za sebou takže jdu rodit v klidu s titulem :D :D :D a jelikož se mi zdalo ze dneska rodim a u anezky to vyslo tak se děsím co bude :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.6.17 07:59

@miskakr Ahojky! Vedra jsou příšerný a bazén ti strašně moc zavidim! Moc ti gratuluji!! To se máš, kterou školu si dělala, taky jsem o tom přemýšlela, že na mateřské dodělám :) Taky už mi začínají otékat nohy a do žádných pěkných šatů se bohužel nevlezu. Tak snad ne, kolikaty jsi tyden? Me se zda o porodu skoro furt a hlavne se mo zda ze ten můj to nestihne, tak se bojím toho, kdo me do porodnice vubec odveze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.6.17 08:39

@Aneta0 zavolas kdyztak sanitku:) Budeš rodit v Benešově? Studovala jsem 3LF UK obor veřejné zdravotnictví. Ja sem začala a v květnu zjistila že jsem těhotna, tak jsem přerušila na rok a když bylo dceři 9m vratila jsem se. No a pak jsme chtely druhe miminko jenže jsem nečekala že otěhotním na první dobrou tak to byl ted ke konci mazec protoze druhy termin statnic je 28.6. což muzu mit po porodu. Jsme teď 35+5. Dneska přivezou sušičku tak začnu prat a balit anezka byla 38+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.6.17 08:45

@miskakr chtěla jsem spíš v Pelhřimově, protože jsem na Benešov neslyšela dobré ohlasy.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.6.17 13:56

Ahoj holky, ja jsem z veder zoufalstvim brecela. Asi dve noci jsem nespala a byla uplne vyrizena. Nemuzu skoo chodit, boli me stydka kost a kostrc, funim jak kůň a do niceho se nevejdu vypadam jak houmlesak v manzelovych kratasech a kratkym tricku, protože z kazdyho mi ten pupek leze. Nejradeji bych rodila hned. U prvniho to byla pohodicka do konce, holka mi dava zabrat. Jake mate jmena pro holcicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
2.6.17 16:55

@Míša Bery taky me bolela stydka kost.. minulou nedeli ta bolest ale úplně přešla.. ale držela mi tak měsíc.. vedra naštěstí dávám dobre, mam studenej byt. Ale taky se do ničeho nevejdu… nosím jen veliké šaty :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.6.17 19:40

@Aneta0 Rodila jsem v Benešově dceru, vyšly mi ve všem vstříc měla jsem neomezený bonding ošetření proběhlo na mém břiše a dceru mi odnesly až po mém souhlasu cca za 20 minut. Jo byla tam jedna sestra a doktorka co teda byly na ránu ale naštěstí jen první noční. Jinak jsem měla nadstandard pokoj a byla sem spokojena mam tam svého lékaře. ale známá rodila v Pelhřimove a prý ok. Asi záleží jak to kdo vnímá a co má za přání. Jedna kámoška je od Jílového a rodila v Rokycanech…takže asi tak :D :D :D @Míša Bery nepozoruješ u staršího nějakou změnu chováni s blížícím se porodem? Anežka dneska při mým odjezdu na monitor udělala šílenou srdceryvnou scénu s držením za nohu no hrůza, bulela sem ještě v nemocnici…nikdy to nedělala a od minulého patku to nějak vše blbě snáší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.6.17 20:31

@miskakr starší se právě zatím hrozně těší a je v pohodě, zatím se nijak nemění, spí uvidim po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.6.17 21:56

@Míša Bery u nas to bylo do minuleho tydne taky ok..tak tomu nerozumim.dnes mi dr rekla ze uz mam zkraceny cipek tak to muze byt drive…mozna chce uz oslavit svatek tak asi začnu raději balit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
5.6.17 18:37

Holky, je normální, že mě malinká poslední dobou moc nekope, spíš se tam jen tak protahuje a lechtá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.6.17 18:54

@Aneta0 myslím, že by to být normální mělo.. už tam nemá tolik místa.. hlavní je, že se vůbec nějak projevuje.. co já bych dala za lechtání, místo těch ran, co mi malá dává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
5.6.17 18:57

@Marble93 já bych zase ty rány.. :D snad je v poradku.. za tyden jedu k doktorovi, tak se raději sverim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
5.6.17 19:42

@Aneta0 Podle mě to je normální, pokud cítíš, že se převaluje nebo protahuje :) Oni už tam nemají moc místa a taky by měli mít režim spaní plus mínus jako novorozenci ;) :) Já třeba první taky tak měla, protahovala se jen a jednou jsem necítila ani kopance ani protahování ani ji nevzbudil hrací medvídek, na kterej vždycky řádila… Tak jsme frčeli na pohotovost a měla jen nožky směr záda a byla víc spavá :) Teď toto mimino snad ani nespí, večer už vždycky nemůžu na žebra, myslím si, že je to tím, že má asi víc vody a místa než první a taky kvůli stresu… :( Že to tomu mimču vadí a prostě je z toho nervózní… Což mě celkem mrzí, že ji takhle trápím už v bříšku :( Ale konečně už bude po zkouškách, tak před porodem už bude klid, pokud nebudu rodit za týden :mrgreen: Snad ne, i když bříško mám až u kolen, když jsem to porovnávala s fotkou z loňska s první dcerou, tak to bříško mám teď níž, než s první dcerou týden před porodem :mrgreen: Dneska při cestě na zkoušku, která nakonec nebyla, jsem myslela, že už mimčo někde vypadne po cestě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny