Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
21.6.17 14:06

Tak i já přidám něco z dnešní kontroly.. vše vypadá dobře, zátka neodešla a nález je prý v normě.. jinak jsem přibrala jen 3,5kg, tak mě sestřička upozornila, že to je divný.. snad z toho nic nebude.. příště už na kontrolu do porodnice.. a byla jsem pěkně vystrasena, že budu mít hodně náročný porod, když jsem neustále stažena nervama a nedokáže mě ani dr. poradne vyšetřit :( tak mi je mnohem líp.. :,( jinak ty vedra jsou šílená..ale snažím se vše zvládat tak, že jsem včera měla krásnou hádku s mužem, jak jsem blbá, že se nechovam jako před porodem… :/ snad se máte všichni líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.6.17 14:13

@Aneta0 a ja jeste dodatecne gratuluji :srdce: a tise zavidim, ze uz to mas za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
21.6.17 18:42

@my.issha jesi jsi nezamestnana tak bych to asi nahlasila. to nic neni ja mam MD od 7.5 a ty dury z firmy to mela do patku na stpole takze jsem tenhle mesic bez penez. dnes mi pani ze socialky rikala ze by snad do konce mesice mely penize prijit a na zacatku dalsiho projde uz na druhy mesic…
@Marble93 u me taky nic noveho jen dneska castejsi a intenzivnejsi kontrakce ale zase to preslo…monitor taky ok. prckovi se jeste asi nechce…ale me uz to je dlouhe :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.6.17 12:56

Ahoj tehulky. Tak jak pokracujete? Ja byla vcera v poradne a dr mi udelala Hamiltona. Zatím se nic nedeje, jen trochu spinim. A bylo mi sdeleno, ze mam dvojitou placentu, vubec jsem. nevedela, ze neco takoveho existuje. No, snad to prijde kazdym dnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
27.6.17 14:40

@Míša Bery Ahojky, já jdu do poradny zítra, tak uvidíme :) Včera strašní poslíci a pak nic, zaspala jsem je :) A kolikátý týden jsi? A to sis o něj sama řekla nebo ti ho dr sama nabídla? ;) Já když jsem se jednou zminila o Hamiltonu před jednou maminkou u naší dr, tak koukala, co to vůbec je, že ji ho ani nenabídla, když přenášela s první :think: Já jsem teprve 37+3 (37+6tt), tak mám ještě čas :) Ale už by to přijít mohlo, bych se nezlobila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.6.17 15:41

@Reňullka ahoj holky dneska sem 39+2 a uz me to taky nebavi ale prcek vi kdy prijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.6.17 15:43

@Reňullka ja jsem dnes 39+0tt, rikala jsem dr, ze mam posly uz tri tydny a ze je to fakt na palici, tak mi sama ten hmat nabidla. Ted jsem si dala horkou vanu a neco se zacina dit, tak snad to nebudou zas jen posly, nebo se z toho uz fakt zcvoknu. Hlavne v ty poradne jsem vcera cekala 3 a pul hodiny a na komci uz jsem se rozbrecela, jak mi bylo hrozne z toho sezeni a cekani. Meli tam nejaky akutni pripady a jen jedna dr na asi 30 zenskych, takze hruza, doufám, ze se dalsi poradny nedockam a porodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.6.17 18:35

@Míša Bery ja mam posličky taky vice než tři tydny a je to opruz no. S anezkou začaly bolesti a jela jsem…ale upřímně doufam že na hamiltona jine vyvolavaci techniky nedojde a prcek se umoudří :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
29.6.17 19:21

Naše velke překvapení Toník přišel na svět dnes v 10:51 ;50 cm 3500ga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.6.17 05:58

@miskakr veliká gratulace a hlavně zdravíčko! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.6.17 06:50

Myslime na vás holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
30.6.17 08:04

@miskakr Moc gratuluju! :dance: Jak já bych už ráda vám sem taky dala fotku :mrgreen: Už občas z toho šílím, každý večer poslíčci, tak se raduju a pak stejnak nic :mrgreen: No hold si ještě nějaký den na princeznu počkáme :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.6.17 13:17

@miskakr moc moc gratuluji! Tonik je poradny kus chlapa a prejeme hlavne zdravicko vam obema :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.7.17 16:17
@miskakr píše:
Naše velke překvapení Toník přišel na svět dnes v 10:51 ;50 cm 3500ga

Moc gratuluji, nam se narodila Monicka ze ctvrtka na patek v 1:43 a byl to desnej fofr teda, ale o to vice bolestive. Tak hodne zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.7.17 09:53

@Míša Bery tak to je super jste jste krasny holky:) ja mela taky rychlé porody a bolest byla horsi potodu blokáda kostrc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny