Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
5.6.17 20:15

@Reňullka tak to jsi me uklidnila. Držím ti moc palce u zkoušek a taky aby miminko vydrželo co nejdéle :) já myslela, že vyleze dva dny zpátky, kdy jsem se vzbudila ve dvě v noci a bylo mi špatně z vedra, nemohla jsem se nadechnout, ztvrdlo mi břicho jako kámen, začali bolesti a bylo mi na omdlení, dala jsem si studenou sprchu a bylo zase líp. Už ať je červenec, protože ty vedra jsou strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 10:12

@Aneta0 Ahojky, četla jsem že si byla v nemocnici hospitalizovaná úplně se stejnými problémy co mám ted já, zkrácené hrdlo, bolest v podbřišku… Jen sem se chtěla zeptat, jak dlouho si tě nechali v nemocnici? Já jsem tu od včera a nepřijde mi že by se něco zlepšovalo :/ Děkuju, zatim ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.6.17 10:18

@Novacek1991 ahoj, ležela jsem tam dva týdny, než se to zklidnilo. 4 dny na kapačkách a pak se přešlo na léky a postupně ubírali dávky. Kolikátý jsi týden? Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 10:24

@Aneta0 Jsem ve 33+1, taky jsem na kapačkách + beru Utrogestan + železo + mi dávají nějaké injekce pro malou aby se jí dorostly plíce… No jsem z toho špatná, hodně léků a zatím žádná odezva, ale je brzo asi.Tak uvidím jak dlouho si mě tu nechají, jinak moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.6.17 10:29

@Novacek1991 ležela jsem na pokoji se slečnou a jí dávali navíc taky tyhle hormony i železo, pustili ji zároveň semnou, pořád jsme v kontaktu a všechno kromě běžných těhotenských problémů je v pořádku, tak žádný strach, určitě to zaženou a všechno dopadne výborně :) miminko prostě chce pozlobit trošku maminku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 12:01

@Aneta0 no snad to bude ok :) a ty si v jakém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.6.17 12:16

@Novacek1991 34+2tt v nemocnici jsem ležela od 28+3tt pozlobila me a nakonec si stejne myslim ze budu malinkou přenášet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 13:35

@Aneta0 koukám holky nás zlobí :mrgreen: ale zase co by jsme pro ně neudělaly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
6.6.17 13:47

@Novacek1991 Držím palce ať je vše ok :) Věřím že bude :) Já loni byla s první v nemocnici ve 35tt :) Rozbíhal se mi porod, otevřená a prosáklé plodové obaly :) Dali mi kapačky a kontrakce zastavili :) Na plíce se kortikoidy v tom týdnu už nedává, tak nás pustili po 4 dnech domů a vydrželi jsme ještě 3 týdny, než mi praskla voda :) Malá se narodila ve 38tt :) Určo to zvládnete, jen se nestresovat :) A i kdyby už mimčo přece jen si to nenechalo rozmluvit, tak už by to zvládlo v pohodě :palec: Jen byste si dýl poleželi v nemocnici :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.6.17 21:54

Koukam ze se tady chysta rodit.ja snad jeste ne ale uz mam vse nachystane i zsrizene tak uz to bude vse v klidu:) :) :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.6.17 09:30

Nene ještě nerodíme :lol: ještě čas.. my zdaleka nemáme všechno připravený :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.17 11:26

@Reňullka ahojky, děkuju :hug:. No dneska mě odpojili od kapaček ale trochu mi zas tvrdne břicho tak snad to bude ok. Ještě jí tam potřebuju prďolu podržet aspon do toho 37týdne což je ještě taky 4 týdny tak snad se to podaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
7.6.17 23:41

Ahoj holky, tak já jsem 36+1 a poslíčci mě trápí už tři dny… Včera jsem byla na poslední kontrole u svého dr. a teď už budu chodit do porodnice. Zrovna mám zase stahy a dcl bolestivé, tak zase přemýšlím, jestli dát vanu, nebo to zaspat… Jestli mám mít takovýhle posly ještě tři týdny, tak se picnu:D. Já bych se ani nezlobila, kdyby šla ven už teď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.6.17 12:54

@Míša Bery me taky trapi ppslicvi u dcery jsem az rovnou rodila tak uvidime.boli me krizova kost…no mam vse nachystano tak uz je mi fuk kdy se narodi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.6.17 15:55

@miskakr ja dokoupila vsechno dneska, zabalila tašku do porodnice, tak uz mi taky chybi jen to mimino:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny