Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
18.5.17 15:59

A holky, jeste dotaz… dětskou doktorku uz pro malou mam… je jeste neco co musim stihnout pred porodem? Pokud se nebavíme o papírech z matriky atd.. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.5.17 16:43

@Aneta0 ano,prvni.. :/ doufám, ze nakonec tolik velka nebude..

Jak vam je v tomhle počasí? Mne se chce umřít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.5.17 16:49

@Marble93 já naštěstí mám studený byt, takže super, ale jak mám vylést ven, tak je konec :lol: ty bolesti a do toho to vedro, je to šílené, jsem unavená a už nemůžu.. přítel se mi směje, že nic nedělám, tak z čeho jsem unavená. Přála bych mu to zkusit se vším všudy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.5.17 18:09

@Aneta0 aha.. tak to nam do bytu praží celý dopoledne slunce.. nicméně každý den cestuji hodinu a pul ráno a dve hodiny odpoledne busem. Dneska tedy masakr -lidi naprosto nezajima, ze mam pupek, takze se rvou dopředu a ja nejsem prubojna, abych se s nimi dohadovala. Takže jsem nastoupila jako jedna z posledních, a sedla si primo vedle řidiče. Okénko zadne, klimatizace taky ne. Slunce svitilo skrz celni sklo přímo na me a vedle me si sedl pan ve vlnenem svetru. A hodinova cesta byla skutecnym utrpenim… :/ Sotva jsem dojela, a ted asi odpadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
18.5.17 18:25

@Marble93 přesně tak… taky se podělím o pondělní zážitek autobusem. Šla jsem od doktora z kontroly a z odběrů, takže jsem musela na lačno, bylo mi zle, tak jsem si šla koupit sladkou limonádu a šla jsem si sednout na zastávku 40minut předem. Nikdo tam ještě nestál. Myslím, že moje břicho nejde přehlédnout a to že mi bylo zle a na omdlení si taky myslím, že šlo vidět. Když přijížděl autobus, stoupla jsem si s naivitou, že by mě mohli všichni ti lidi co přišli až o hodně minut později, pustit. No holky ani jeden člověk.. a to jich přišlo fakt hodně, všichni na mě koukali, to ano, ale nikdo mě nepustil od důchodců po puberťáky, když už jsem viděla, že v autobuse není skoro žádné místo, koukla jsem zle na jednu paní a se slovem promiňte jsem ji předběhla. Je to hrozné ty lidi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.5.17 19:38

@Marble93 @Aneta0 Holky, kde žijete? Tady v Praze jsou všichni hodný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.5.17 19:54

@Míša Bery kousek vedle :D ve Vlašimi, škoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.5.17 21:39

@Míša Bery na Liberecku - tady hodny lidi vymreli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
20.5.17 08:19

@Aneta0 ja jsem od benešova kousek :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.5.17 18:42

@miskakr tak kdyby jsi náhodou někdy jela s kočárkem do vlašimského parku, tak dej vědět, přidám se :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
23.5.17 18:50

Holky, tak jsem dnes po poradně :) Dnes 32+3tt (podle ultrazvuku z 1.screeningu 32+6tt) :srdce: Dneska jsme dělali poslední ultrazvuk, mimčo má 2056 gramů a podle měření má hlavičku, bříško i nožky o týden větší :) Plodové vody máme dost, hlavičkou zatím mimčo nenaléhá, dnes na ultrazvuku bylo hlavou dole(před týdnem se konečně otočila), ale pořád tam má na otáčení dost místa a třeba během víkendu se zvládlo otočit hlavou nahoru a pak zase dolů :D Tak doufám, že už to bylo poslední točení :mrgreen: Čípek je naštěstí stejně dlouhý jako minule a nálevka jen o kousínek větší, ale nic vážného zatím :) Železo beru už víc jak týden, změřili mi pánev (u první mi ji vůbec neměřili) :) Objednaná jsem za 3 týdny a už budeme dělat pásy a stěry :) Jinak nahoře 9 kilo :roll: Ale těší mě, že od minule nic nepřibylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.5.17 18:55

@Reňullka zrovna jsem na tebe myslela, jestli už je hlavičkou dolů :kytka: tak super! A jen 9kilo, to závidím! Já jdu za týden na další kontrolu a děsím se.. :lol: poslední kontrola byla +13kg tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
23.5.17 20:16

@Aneta0 Je, děkuju, že jsi na nás myslela :palec: No právě, že loni s malou jsem přibrala jen 6 kilo :D A v porodnici nechala 6,5 :mrgreen: Teď si přijdu jako hroch :mrgreen: Jde to strašně znát, zvětšil se mi neskutečně zadek :zed: Nevím komu ho pak prodám :mrgreen: :mrgreen: Ale říkám si, že na tom snad nejsem tak špatně, že to může být ještě horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
23.5.17 20:31

@Reňullka já se snad závistí ukoušu :cert: :lol: já už nemůžu skoro chodit a ty si připadáš jak hroch :mrgreen: no tak doufám, že to v porodnici taky nechám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
23.5.17 22:21

@Aneta0 mozna spis bez kocarku ale urcite se domluvime. kvuli starsi chci spis nosit ale to neni proti nicemu.ve vlasimi jsem se pred 32roky narodila;mam tam pribuzne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny