Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
8.6.17 17:36

Ahoj holky, tak dnes za mnou poslední zkouška ve škole a teď konečně volno a těšení na porod :) :mrgreen: :srdce: Ještě mi teda zbývají dvě seminárky, ale to už je maličkost :lol: Jinak já jsem 35tt, ale už budem začínat v sobotu 36tt, jak to letí :) Nahoře 10-11 kilo :) Bříško překáží, teplo je děs, zlatý porod loni v květnu :mrgreen: Jinak dceři je rok a nevím jestli to nějak vycítila, že bude mimčo, vždycky mi vyhrne triko a začne dělat malá malá na bříško, pak ho zas schová a hraje si :srdce: Jsem zvědavá, jestli bude dělat miminku malá až bude za měsíc na světě :lol: V poslední době mě berou šílení poslíci, mrňous tlačí šíleně na spodek, úplně se tam pne až si říkám, jak dlouho to ten tlak může vydržet :mrgreen: Jinak přidávám pupík, dnes 34+5, podle 1.screeningu 35+1tt :) Ty strie mám od loňska :( Ale naštěstí se nehorší, tak snad časem pak vyblednou, co bysme ale pro ty naše lásky neudělali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.6.17 18:01

@Reňullka gratuluji ke zkouškám :dance: bříško máš krásné! Chlapeček nebo holčička? Nebo se necháváš překvapit? :) jsme skoro stejně, já 34+4, takže máš termín 15.07. že? :) mě ta moje malinká teď zase začala zlobit tlačením na spodek a tvrdnutím, které moc nepovoluje, to je tím, že jsem chtěla jet na Moravu za rodinou naposledy před porodem a tatínkovi se to nelíbilo, tak aby si u tatínka šplhla, tak dělá takovéhle opičky :D jinak se už moc těšíme až malinká přijde, odpočítáváme dny :dance: taky přidávám pupík +15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
11.6.17 18:47

Tak zlatíčka, ta moje beruška opět zlobí. Odvezli mě do Kolína na porodní s tím, že budu rodit… byla jsem tam 3dny, viděla jsem dost a hlavně slyšela, tak jsem se tak vyklepala, že mě malinká určitě zalezla zpátky až do krku. Teď jsem na gynekologii a jeste stále stejná léčba.. začínám 36tt tak alespon at ho ukončím.. ale rada bych urcite vydržela az do 38tt… doufám, že nikdo nemáte takové problémy a užíváte konec těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
11.6.17 19:13

@Aneta0 to mas teda vesele. ja jsem včera chytla krizove bolesti ze sem myselal ze rodim. Nastesti dneska krome unavy je to uz ok.jj to mi nikdo nevymluvi ze kdyz jde zena rodit a prijede do pordnice je po porodu z toho stresu…at je brzo lepe a vydrzite :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.17 06:59

@miskakr děkuji moc :kytka: jsou to teda starosti.. už čtvrtý den mi v kuse kapou infuze, tak by snad mohli to krásně zahnat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.17 08:03

@Aneta0 ja jsem dceru rodila 38+3 takže uvidime zda se bude chtit i prckovi…sem unavena, dcera podrazdena takze je u nas veselo…dnes je pod mrakem tak aspon vyperu a uklidim :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.17 12:52

@miskakr uvidíš, každé mimčo je jiné, tak třeba tohle nebude chtít ven ani ve 40 :lol: ne jen žertuji :) holky jak já závidím, že nemáte v bříšku takovou zlobivku jako já :? Ale držíme se zuby nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.17 19:03

Holky, jak často vám tvrdne bříško? Mě třeba tvrdne od toho 29tt a ted třeba o neco častěji, ale přijde mi to normální… me tady straší jak pujdu rodit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.17 19:12

@Aneta0 mě tvrdne furt snad od 20tt…dneska sem pojala podezreni ze odešla zatka nebo co to bylo…tak uvidime :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.17 19:15

@miskakr no mě právě taky tvrdlo často a teď teda o trochu víc častěji ale fakt myslim, že mě zbytečně plaší a ve 36tt je to už normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.17 19:33

@Aneta0 to jo me tvrdne nekolikrat denne takze to nevnimam…obcas se musim treba zastavit chvilku…no nic prinesla sem jahody jdu delat knedliky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
12.6.17 19:34

@miskakr mnamka! Pošli mi taky sem do nemocnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
12.6.17 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.17 19:35

Tak holky podávám zprávu, že jsem 13.06.2017 ve 20:26, porodila úžasnou, nádhernou, vlasatou holčičku Nelinku s váhou 2425g a délkou 48cm. Byla jsem 35+2. Ale holčička moje je statečná a všechno zvládá na jedničku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.6.17 19:41

@Aneta0 tak obrovská gratulace a hlavně hodně zdravíčka jak malé, tak tobě! :hug: snad vás nebude na světě trápit tak, jako v bříšku.. asi se na vás moc těšila a chtěla ven dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny