Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
24.7.17 05:06

@Novacek1991 děkujeme! I vám gratulace a hodně zdravícka k tomu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.7.17 05:13

@Míša Bery děkuji :) Ani mi nemluv.. čekala jsem hodně, ale tohle opravdu ne.. byli jsme na vyvolani a silene kontrakce v jednom kuse od 8rano až do porodu.. nicméně se to stejně neposouvalo, takže jsme za celý den do sebe narvali chemii v podobě tablet, čípků, infuzí a nakonec i 5× epidural na bolest.. každopádně při samotném tlačení (jen intenzivní 4 hodiny) nezabral.. malá byla zasekla a nešla ven, takže ji pomohli vyndat a zatlacili mi na břicho, že mám modřiny na žebrech..a nakonec velká ztráta krve (do rana 3kapacky) a jsem hrozně potrhana (mimo nastrihu)..takže tak.. ale poklad za to stál, je naše a snad se vše brzy spraví :( byl to vážně masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.7.17 15:36

@Marble93 ty jo, to me strasne mrzi, po prvnim porodu jsem byla taky roztrhana strasne, tam vim jak sr tam dole asi citis. Hlavne, ze jste obe v poradku… takze straseni o vyvolavanem porodu bylo nakonec pravdive co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 07:57

@Marble93. Ahojky, četla jsem jaký si měla porod a s tím potrhanim to mám podobně :,( zkus si koupit gel z dubové kůry a na desinfekci betadine. Včera jsem byla u doktorky ptz jsem si myslela že mi praskl steh a řekla mi ať si na to koupím tohle. Snad nám bude brzy líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.7.17 07:01

@Novacek1991 @Marble93 brzo se zotavte…ja zas byla na chirurgii s prasklym hemeroidem…bolest ze nemůžeš ani sedět a když jded na zachod skoro brecis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.7.17 15:33

@Novacek1991 děkuji za tip.. mně v lékárně doporučili mast Cicatridina.. dráha, ale prý účinná, tak uvidíme.. jinak se snažím oplachovat repikem… Je to strašný.. :( snad nám opravdu bude brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.17 13:39

Ahoj holky, tak jak se Vám vede? My si pomalu zvykame na všechno nové. Co poranění atd? Hojí se Vám to? Doufám že ano. Mějte se hezky :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.8.17 15:34

@Novacek1991 ahoj, u nas je to pohoda. Mala krasne v noci spinka, k veceru ma prdy, tak je trochu uplakana, ale jinak dobry. Jinak nekojim, davam hipp. Je nekdo kdo dava UM? Zajimalo by me, kolik toho vase dětičky vypijou. Mala pije 100 a premyslim nad zvysenim davky, ale abych ji zas moc neroztahla zaludek. Je ji mesic. Jinak poraneni se mi uz asi zahojilo, necítím bolest a uz se tesim na sex:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
2.8.17 20:09

@Novacek1991 u nas pohoda az na ry hemeroidy.od dnesk najizdim.na.dietu bo jinak.se.to.nezahoji.snad…trpim. kazdy rano i vecer. @Míša Bery na sex bych se adi taky i tesila akorat to neni aplikovatelmy s dvema detma unavou a bolavym zadkem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 08:20

@miskakr :/ tak snad bude brzy líp. Jinak moc hezká fotka :hug: @Míša Bery mi povídej :lol: já jsem 2 týdny po porodu a už se těším až skončí sestinedeli, je to dlouhé už. přítel už se ptá zda se na to už necítím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.8.17 14:32

@Novacek1991 a ty myslis, ze se to muze driv jak po sestinedeli? Ja myslela, ze musim cekat na prohlidku u gyndr. Jinak uz bych se na to i citila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
3.8.17 16:17

@Míša Bery U první jsme měli s mužem sex po 3 týdnech :) Až mi vypadali stehy a já věděla, že se na to opravdu cítím :) Ale byly jsme domluvení, že to bude opatrný a pomalý a kdyby něco, že hned zkončíme :) To jsem byla šitá uvnitř i venku, teď s druhou jsem šitá jen z venku, jsem teď přesně 3 týdny po porodu, stehy už taky vypadaly, šití sice už nebolí, ale pořád to je trošku v jednom místě takový míň zahojený, když se utírám, tak sem tam mi tam na kousku teče v jednom místě troxhu krev :) Asi jak tam byl steh, co předevčírem vypadnul :) Ale jak to bude ok a nebudu ani špinit, tak to zase zkusíme :) Pokud teda roční dcera a 3 týdenní mimčo dovolí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 20:05

@Míša Bery Myslím že každý to má jinak, spíš jak se kdo zahojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.8.17 20:34

@Míša Bery jako infekce je previz takze bych se driv jak po 5 tydnech bala.ani do bazenu nejdu ale kazdy to ma jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
4.8.17 07:19

Teda holky, obdivuji vás :) mne dneska konečně dovypadaly všechny viditelné stehy..nicméně mám obavy, že na sex jen tak odvaha nebude..mám dojem, že dole nemám nic na svém místě :/ Jinak vypadame jako 2-3 měsíční miminko :D Ty vedra jsou hrozný, a já jako kachna bez vody trpím jako zvire..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny