Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
23.5.17 22:23

@Aneta0 Já mám nahoře 14, klídek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.5.17 14:03

Tak se taky musím podělit. Dneska kontrola ve 34tt. Mala ma 2160g a roste jak ma. Ja akorat stále malo zeleza, i kdyz mam na to uz leky. Jinak nahore zatim 5,4kg.. doma jsem si vyslechla zase kecy od soucitne babicky :( ale hlavně, ze jsme v pořádku. Taky zase priste za 3tydny uz na mereni a pak každý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.5.17 14:08

@Marble93 to vám všem miminko měří na každé kontrole? :? To se obávám, že já mám teda už pěknou smůlu a už se to nedozvím. Když je všechno v pořádku tak je jedno jestli máš nahoře 5 nebo 10… to ti babička asi závidí, to znám od své tchýně, která přibrala 30kg a furt dokola mi přeje abych taky přibrala tolik :D nic bych si z toho nedělala. Důležité je, že je miminko v pořádku no ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.5.17 14:39

@Aneta0 mě ho nemeri vubec a utz děla jen ty zakladni takze ani nevim jesi je to fakt ta holka :D :D :D:D takže nevim kolik a ma uprimne si myslim ze ty hodnoty muzou bejt pak stresujici. kamoska sla rodit s tim ze bude velkej pres 4 kila a uz to byl stres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.5.17 19:46

@miskakr tak to by bylo krásné překvápko, kdyby tam ten pindík byl :D to máš vlastně pravdu, raději na to myslet nebudu a budu počítat s velkým puckem a pak mě to třeba mile překvapí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.5.17 20:34

@Aneta0 no sem na to zvedava, sem koupila klobouk a prosteradlo ruzove…tak uvidime:)
:D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.5.17 09:45

@Aneta0 tady nejde ani tak o kila, jakože poslouchám kecy jakého čekám malého mrzaka na to, jaké mám břicho…
Jinak holky-je mi to trapné, ale máte některá problém s vytokem? Já teď začala a strašně mě to ničí. Nesnesu vložky, a pořád mám vše mokré. A to nevím, co budu dělat po porodu. Už panikarim… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.5.17 15:27

@Marble93 Ahoj, o výtoku jsem četla a je to ve třetím trimestru normální, prý aby dítě pěkně vyklouzlo:D. Taky to mám a bez intimky to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.5.17 15:29

Holky, mně dnes přišla nemocenská, tak jsem vyrazila na nákupy a koupila kojenecký polštář. je to teda něco úžasnýho, nechápu, že jsem se bez něj obešla tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.5.17 22:33

@Marble93 já ano, měla jsem takový výtok od začátku těhotenství.. v nemocnici mi to vyléčili, ale jen na pár dní, pak se objevil znovu. Pokud nedělá neplechu, nesvědí nebo nepálí, tak prý v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.5.17 22:35

@Míša Bery mám ho doma, ale čekám s ním až na miminko :) jak ho využíváš teď? Jako na spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.5.17 08:40

@Aneta0 na spani je super, ja spim rada na brise tak s polstarem sem na polobrise a mam pres nej nohu ale je velkej takze kdyz z jedne strany spi chlap z druhe dcera tak jde polstar vetsinou stranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.5.17 16:28

@Aneta0 Využívám na spaní no:). @miskakr Já mám chlapa na víkend pryč, tak si užívám prostoru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.5.17 19:14

@Míša Bery tak snad to bude v pohodě.. jiné potíže nemám, jen že je mi to protivné… jak přežiju 6-ti nedělí s vložkami netuším.. asi umřu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.5.17 19:51

@Marble93 to sem si řikala taky a nakonec to nebylo to tak hrozny. nejvic je spotreba ten tyden;druhy uz to je v poho a treti uz sem jen spinila.co to slo sem chodila do sprchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny