Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
26.4.17 20:00

Tak holky ja jsem si lehla do nemocnice, malinka chce asi ven tak se to snažíme rozehnat.. snad bude vsechno ok, jsem teprve 29tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.4.17 20:17

@Míša Bery a jaky jsi tyden? Ona se určite jeste otočí, neboj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.4.17 20:18

@Aneta0 jejda.. jakto? Drzte se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.4.17 20:21

@Marble93 no začala jsem mit tlaky v podbrisku a tvrdlo mi brisko, naměřili mi kontrakce a zkráceny hrdlo tak me raději hospitalizovali.. děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.4.17 20:25

@Aneta0 to me mrzi! Snad to dobre dopadne… budu tu očekávat nejake lepsi zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.4.17 20:57

@Aneta0 te nechaji. odpočinout a pak tě zase pustí třeba…každopádně máme super péči takže kdyby něco prcek bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.4.17 21:06

@miskakr v to pevně věřím. Prostě jen ta malá opička mě chce trošku pozlobit, každopádně moc děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.4.17 21:21

@Aneta0 Jé, to mě moc mrzí, snad aspoň chlap na tebe bude hodnější. Dej vědět, jak to vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.4.17 21:23

@Marble93 jsem 31tt, dr. říkal, že do 36tt má čas, ale něco mi říká, že se nehne, nevim proč. Četla jsem, že se dá když tak otočit ručně nebo nějakými cviky, ale zase si říkám, že to mimino je tak natočený asi z nějakého důvodu. Třeba má krátký pupečník nebo omotaný někde… No, ještě nebudu hysterčit do toho 36tt, ale pak už by se asi plánovala sekce.:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.4.17 05:44

@Míša Bery chce to klid.. ono to urcite dobre dopadne :) jeste ma cas… ve výsledku ma kazda nejake trápení a vsude neni 100% v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
27.4.17 08:31

@Míša Bery My jsme taky KP a budu začínat 30tt, dcera už byla dávno otočená hlavou dolů a nehla se, tady ta prdelka to má na háku :D Sedí si na zadečku a neřeší točení, ale věřím ji, že se otočí, abych ji mohla porodit normálně :) Císař není nic moc, ale zas si říkám, že lepší císař, než rodit KP, to bych trvala na císaři :think: Ale oni to zvládnou! :srdce:

@Aneta0 Držte se! Snad to bude dobrý :hug: Mě hrozí předčasný porod od 23tt, kdy mi začli dennodenní kontrakce a zkrátil se čípek :? Brala jsem 2 sáčky Magnosolvu a naštěstí to kontrakce zmírnilo, teď je mám tak jednou za 2-3 dny, ale kdyby nepřestávali mám taky hned jet :roll: Ale zatím zvládáme, tak pak dej info :hug:

@miskakr O zkouškovým ani nemluv :mrgreen: Teď v pátek a sobotu mám poslední přednášky, nevím jak tam celý den budu sedět 8o Naposled mi mimčo skříplo močovou trubici a já celý den se nemohla vyčůrat, když jsme chtěli jet už do nemocnice, aby mě vycévkovali, tak se potvůrka pohla a já po celým dnu konečně šla :zed: To byla úleva, děsně mě už začínalo bolet břicho :? Tak jsem zvědavá teď :) Jinak zezkoušek mám zatím hotový 2 v předtermínu :mrgreen: A zbytek mě ještě čeká :zed: A hlavně musím ještě napsat 4 seminárky :pocitac: Vůbec se mi do toho nechce pouštět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.4.17 13:44

@Reňullka ja včera zvladla zkoušku z lonska, dneska vytiskla bakalařku a zitra dvě zkousky…z toho to druhy sem ani nevidela.je to test tak to ukusim. dneska od rana blazinec, anezka zachvaty vzteku a me vyhořel tyčak v ruce…super no…tak drzim palce ja snad stihnu ty statnice 31.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
27.4.17 16:47

@miskakr Tak ten vztek dobře znám… Naši Anežce teď v květnu bude rok a je to takovej zuřivoun v poslední době :zed: Ať zapnu noťas nebo vwzmu do ruky učení už je řev… :mrgreen: Hlavně přes den vůbec nechce spát, tak skáču hlavně kolem ni a domácnosti i přes nařízený klid :roll: Takže já ty zkoušky taky chodím jen zkusit :mrgreen: Zatím se vždycky vydařilo, tak snad to bude i dál tak pokračovat :mrgreen: Tak držíme palce, ať ty státnice zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.4.17 17:18

@Reňullka te nasi je dva a ctvrt…občas ji to chytne…mě naštěstí hlida pres den babicky…se střídají. pritel ji tam na sedmou odveze a v pul 4 priveze ale tak je tonam mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.4.17 20:29

Holky? Je tu nekdo, kdo ceka chlapecka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů