Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
14.3.17 18:03

@Novacek1991 já taky 7kg a jsem 23tt me to přijde hodne.. moje mamča s každým těhu 9kg a hned to dala dolů, tak jsem si myslela, že budu po ní :) jinak jsem s malýma ségrama na chalupě a chytla jsem od nich pořádný suchý kašel. Nemáte někdo nějakou zkušenost a babskou radu? Kromě teda cibule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.17 19:01

@Aneta0 Mám stejný názor, jiné holky mají tak do 5 kg a já taky 7 :/ Ale snad nám ty naše mimiška pomůžou to pak dát dolů :) Jinak já měla před 14 dny také suchý kašel a chytla jsem to v začátku, takže jsem pila tak 3 čaje za den s lžičkou medu + citron a naštěstí to nějak přešlo. Snad tě to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.3.17 13:27

Ja jsem 21 tt a zatim nahore jen 2kg, ale s prvnim jsem nabrala 19kg, takze jsem v klidu a jen vyckavam, kdy polezou cisla nahoru :lol: Na kontrolu jdu az 28. Ale uz se moc tesim, az tu nasi buchtu zase uvidim. Ja uz jen vyckavam na dlouhodobejsi slunicko a hura na prani a pomalu i zehleni vybavicky :) Dokud to jeste jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.3.17 13:37

@my.issha to ti dělá pan doktor ultrazvuk na každé kontrole? :) to se máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.3.17 14:22
@Aneta0 píše:
@my.issha to ti dělá pan doktor ultrazvuk na každé kontrole? :) to se máš

Mne taky dela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.3.17 14:31

@Míša Bery tak to se máte, mě teda ani náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.3.17 15:06

@Aneta0 ano, dela. Vzdy malou zmeri, prohlidne, vytiskne si fotku. Jediny duvod, proc se tesit k zenskymu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
15.3.17 16:56

@Aneta0 l mě taky nedělá a ani jsem to nějak neresila :-) když prcka cítím sem v klidu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.3.17 11:26

Ahoj maminky :) Tak co je u vas noveho? Nam konečne potvrdili, ze cekame na 100% holčičku.. a ac me taky asi kdekdo odsoudi, tak v nedeli odletam na dovolenou-vzhledem k tomu že je poslední na delší dobu, tak se tesim jako maly dite :) Jinak uz mi břicho pěkně prekazi a kazdy den jen hekam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.3.17 11:33

@Marble93 tak gratuluji k holčičce! A užij si dovolenou a hlavně opatrně! Mě přítel taky lákal, ale já jsem poseroutka :) Taky už mi bříško překáží a prcek má velkou sílu a řádí jako blázen :palec: a kam odlétáš, jestli to není tajemství, ať můžu tiše závidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.3.17 11:54

@Aneta0 Egypt… poprve v zivote- každý rok jsem byla v Řecku, ale to se letos nestiha :) Urcite to tam bude v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 13:36

@Marble93 Ahoj, gratuluji k holčičce, nám jí taky potvrdili :-) Já jsem také chtěla ještě někam na krátkou dovču jen na pár dní někam ale přítel mi to zakázal, bojí se víc než já :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.3.17 13:49

@Novacek1991 dekuju :) taky gratuluju.. no ja taky nejedu s nim.. ono je to složitější.. jedu na tu nejlepsi svatební cestu - bez manžela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.3.17 14:22

@Marble93 gratuluju k dovolené jak ja bychtaky někam jela k moři. Jenže me teď čekají dva měsíce galeji…zkouskove, dodělat bakalarku a 31.5. Statnice.ni a v červnu už je dovolená pase…my byly akorát před 14dny v mariánských lázních.
Pohlaví nijak stopro nevime ale asi další princezna. A co jinak? jak vám je holky? mě tohle těhotenství přijde horší, tvrdne mi břicho, beru letrox, sem unavenejsi a tak.
A už máte vybraná jmena? jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
30.3.17 15:03

@miskakr Ahojky, tak mě taky teď děsí škola, dodělávám práce, abych mohla v květnu ke zkouškám :) Ale ještě že jsem teprve v 2.semestru :) Obdivuju tě :) To my na dovolenou nikam nemůžeme, ale plánujeme aspoň zoo pro malou :) Začíná teď chodit, tak je to dost náročné se pořád k ní ohýbat s bříškem… Jinak u mě je druhé těhu také horší :( Od 16tt mám kontrakce, ty se tak vystupňovaly, že už beru 2 sáčky Magnosolvu denně od 20tt a i přes to mívám denně víc jak dvě hodiny v tahu kontrakce po 7-5-10 minutách… Minulý týden mi odešel i kus hlenové zátky a začal se mi zkracovat čípek, naštěstí byl zavřený, tak uvidíme jak se to vyvine dál… Ve středu jdu na kontrolu, tak doufám, že se čípek zas nezkrátil :( Mám riziko předčasného porodu, ale vtloukám si do hlavy, že prostě přes 30tt přejdeme :) Teď jsem 24+5tt podle ultrazvuku 25+0tt :) My jinak jména máme vybrané Petr (po manželovi) a Eliška, ale nejspíš to bude druhá princezna, takže doma budeme mít Anežku a mimi Elišku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny