Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
24.2.17 15:14

@Reňullka určitě, věřím, že bude všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
24.2.17 20:50

@Reňullka vítejt…to budou prckove o rok? mohe kamaradka ma holky od sebe bez 7dni přesně rok. :D s tim pohlavím na utz to není nikdy jisté…teď sem zrovna četla nejaké diskuze…holky chteji od vasostravy po někom z genetiky pak vyplněný lejstro o porodu? a o dítěti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.2.17 18:24

Čau holky,

Tak ja mam dnes za sebou skoro infarkt, kdyz jsem byla se synem v parku a on mi na odrazedle zacal ujizdet. Bylo to zrovna z kopce a vesele si pokračoval jeste dal, tak jsem se musela rozbehnout az jsem ho nakonec asi po pul kilaku zastavila. Normalne jsem se z toho rozbrecela. Ztvrdlo mi bricho a dost me bolelo, takze jsem mela jeste k tomu strach o dceru, ale ted uz v brisku řádí. No, jen jsem si chtela postezovat… :pocitac: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.2.17 20:32

@Míša Bery chudáčku.. :hug: to je teda uličník malej, zlobí ségru už takhle brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
27.2.17 11:52

@miskakr Ahojky, můžu se tě zeptat.. ty studuješ dálkově vysokou zdravotní školu? Já jen, že o tom taky přemýšlím, že si tu vysokou udělám, když budu na mateřské. Já jen jestli mi neporadíš kde ji studuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
27.2.17 13:06

@Aneta0 studuji 3lf uk obor verejne zdravotnictví je tam i obor osetrovatelstvi, fyzioterapie a bude i nutriční terapeut. jinak pak ma i hradec zdravotnická bioanalytika na farmaceutické fakultě ale to jsrm vzdala kvuli matice a dojíždění. prahu mam blíže. člověk musi mit odolnou psychiku stejně idolneho partnera a úžasný babičky. i když mam znamou tady na emiminu a ta ma chuvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.2.17 08:51

@Míša Bery s tim odrazedlem mam taky hrůzu..zatim máme to plastové ale ve sklepě stoji to kolové. ale zatim s nama bude chodit partner. jinak my zase mame steh na hlavě…říkám jí neskákej ma tom gauči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.2.17 16:36
@miskakr píše:
@Míša Bery s tim odrazedlem mam taky hrůzu..zatim máme to plastové ale ve sklepě stoji to kolové. ale zatim s nama bude chodit partner. jinak my zase mame steh na hlavě…říkám jí neskákej ma tom gauči

Mates ma zase sitou bradu, si nevyberes :mrgreen: a ja bych taky radeji chodila s manzelem na to kolo, ale ma zrovna pretrhane vazy v kotniku, tak to mame ted narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
28.2.17 16:37
@Aneta0 píše:
@miskakr Ahojky, můžu se tě zeptat.. ty studuješ dálkově vysokou zdravotní školu? Já jen, že o tom taky přemýšlím, že si tu vysokou udělám, když budu na mateřské. Já jen jestli mi neporadíš kde ji studuješ :)

Taky chci jit na VŠ, když uz tvrdnu doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
28.2.17 17:27

@Míša Bery na jednu stranu je studovat super, člověk si úžasně odpočine, dostane se mezi normální lidi. akorát to zkouškové je doma docela náročné :D :D :D aspoň u nás
dnešní kotrolu zvládla místo doktora „velká ségra“ :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.3.17 13:52

Tak jak postupujete, holky? Ja jsem uz dost nešťastna z neustáleho litani na wc :( během výletu jsem strávila pul casu jen hledáním mista v lese :( rodina do me sije, ze mi to zustane a ze nic nevydrzim.. jak jste na tom vy? Asi mi mala az moc tlaci na mocak, a nebo je vazne chyba ve mne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
6.3.17 14:03

@Marble93 Taky chodím často :) Někdy je to lepší a z toho cítím každý pohyb miminka na močáku :D A to stačí, že do něj kopne a pokud bych hned nešla, tak bych se snad počůrala :D Nejhorší je vycházka s malou anebo cesta do škole 8o Jezdím hodinu vlakem a pak ještě tramvají a to umírám než dojedu :mrgreen: Ve vlaku nerada chodím na wc :poblion: U Anežky jsem to tak taky měla a po porodu celkem v pořádku :) Moč mi neunikala, ale proud moči při cůrání jsem nezastavila :? tak jsem cvičila po porodu pánevní dno :palec: A jsem 9 měsíců po porodu a je to ok, až na toho divocha, co si dělá z mého močového měchýře trampolínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.3.17 14:18

@Marble93 taky chodim, deloha tlačí na močový měchýř takže je mensi objem.bych se nestresovala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
6.3.17 14:20

@Reňullka ja měla zase po porodu problem vycurat se. hruza ještě me kvuli to mu nechtěly pustit domu. nikdo nechapala proč kdYž vše bylo ok a otekla sem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.3.17 15:54

Ahoj holky, caste moceni me nastesti prestalo trapit asi v 17tt, Ale to se vrátí na konci :mrgreen:. Ja byla na pohotovosti předevčírem, protože mi po prochazce hrozne tvrdlo břicho a i to bolelo. Vse je v poradku nastesti, alr budu muset brat magnezium, protoze mi staci, kdyz jen vyluxuju a boli me to:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny