Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.17 12:14

Ahoj holky :) Děkuji za přijetí :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.2.17 13:03

My dnes po kontrole u dr. Tak jsem rada, ze jsem malou videla a je vse v poradku. Dokud jeste necitim pohyby, nemam se jak presvedcit, ze je vse ok. Jsem teda teprve 15+5, ale zacinam byt nervozni, ze jsem jeste nic nepribrala. Jak jste na tom vy s pribytkem na vaze?
Jinak na to tvrdnuti bricha doporucuji magnesko v sumivych tabletach, u kluka mi pomahalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.2.17 13:05

Jinak teda pekny pupiky, holky! Kde to berete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.2.17 13:10

@Marble93 Já taky ještě žádné pohyby necítím a jsem na konci 18.týdne. takže nejsi sama..:)
@my.issha Já jsem do 14.týdne nabrala jen kilo, za to teď to poskočilo za další skoro 4 týdny o 4 kila..:) A to jím pořád stejně..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.2.17 13:16

@JancaMa no pak uz to skace, aniz bychom chteli :D ja myslim, ze uz taky brzy porostu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.2.17 13:48

@Novacek1991 ahojky, vítám :)
@my.issha magnesko beru, ale v podobě léků a jsem spokojená, protože jsem měla hrozný křeče a teď už je necítím, jinak s váhou se mi to zlomilo v 16tt a teď už mám navíc 5,5kg vubec nechci myslet na konečnou váhu 8o
@JancaMa a asi bych je taky necítila, ale doktor mi řekl ať se na to zaměřím a v klidu si dám ruce na bříško a čekat na takové šimrání, kdybych se na to nesoustředila, tak o tom nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
1.2.17 14:06

@JancaMa ja u dcery fakt az 21tt, tohle druhatko je nějaký rychly… :D :D ja mam nahore nějaky 4 kg. U dcery sem první trimestr měla 10 a pak uz jen 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
1.2.17 17:00

@my.issha ja jsem zatím nepribrala vůbec nic.. naopak mam stale o 6kg mene nez pred otěhotněním.. @JancaMa uuf.. tak jsem ráda, ze nejsem sama.. prijde mi divné, že se tam nic nedeje ac tam je, dela mrtvého brouka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.2.17 10:09

Ahoj holky, tak v utery mi trhali sestku nahore a trpim jak pes. Mate nejaka zkusenost, jak casto se muze paralen a kolik dni maximalne? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.2.17 14:25

Ja taky pohyby jeste necitim, ani se na ne teda nejak extra nezameruju, i kdyz citeni pohybu je snad ten nejkrasnejsi pocit v celem tehu :srdce: Ale kdyz jsem vcera malou videla, jak je tam rozvalena, sama ruka a sama noha… Nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.2.17 14:27

@Míša Bery ja brala paralen par tydnu zpet, kdyz jsem se trapila s chripkou a anginou zaroven. Brala jsem ho dle priloz. pribal. letaku a po porade s lekarnici. Ted uz je tehu pokrocilejsi, tak bych se toho nebala. Urcite nebrat ibalfin 400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 11:18

Ahoj, paralen brát můžeš. Já jsem ted nachlazená ( rýma, bolest v krku atd) a byla jsem se ptát přímo doktorky zda můžu Paralen a říkala že v pohodě. Jen nevím jak dlouho. Zkus zábal, heřmánkový čaj a když už to vážně nepůjde vydržet tak vem paralen. Já se snažím brát prášky co nejméně. Snad ti bude líp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 11:20

@Míša Bery Ahoj, paralen brát můžeš. Já jsem ted nachlazená ( rýma, bolest v krku atd) a byla jsem se ptát přímo doktorky zda můžu Paralen a říkala že v pohodě. Jen nevím jak dlouho. Zkus zábal, heřmánkový čaj a když už to vážně nepůjde vydržet tak vem paralen. Já se snažím brát prášky co nejméně. Snad ti bude líp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
7.2.17 09:31

Ahoj holky.. chci se zeptat co dělat. Hrozně mě teď trápí tvrdnutí břicha, hlavně ráno je to dost často. Mám se bát, že se něco děje? Nebolí to, ale i tak mám strach, nemám s tím zkušenost. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
7.2.17 09:42

@Aneta0 ja to mam večer. je to normální, nejak ta děloha trénovat musi. řekni to dr. někdy doporučuji magnezium v tabletach.ja ho brala ve třetím trimestru ale mě chytaly křeče i do lytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny