Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
421
19.1.17 11:29

@Míša Bery tak to jsem zvědavá mě to čeká příští týden :) tak dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.1.17 12:02

Taky bych se s vámi chtěla holky podělit o dnešní ranní zážitek v Lidlu :D To jsem snad ještě neviděla jaký boj to byl. Byli jsme tam asi ve třičtvrtě na sedm a ještě, že tak! Přítel mi pořád dokola opakoval jeho strategii a já se smíchem jsem mu opakovala, že tolik těhotných tady být nemůže. Omyl! Ženský do mě vrážely z každé strany a braly úplně všechno, naštěstí jsem taky nebyla nejpomalejší a trička i kalhoty S tam byli, vzala jsem to a rychle s tím pelášila pryč. :lol: Když jsem tam o minutku později šla vrátit jedny šaty vůbec nic už tam nebylo. Holky to byl horor, vůbec jsem nevěřila, že by to nějakou minutku po sedmé mohlo být všechno pryč :mrgreen: ale mám hezké těhu trička i kalhoty! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.1.17 12:06

@Aneta0 A to já zaváhala! :D Říkala jsem si, že hrací deku a polštář s peřinou nikdo chtít nebude.. A ono ejhle, nebylo vůbec nic :( A to nemluvím o povlečení, které jsem chtěla a i overálku ve žluté barvě.. Lidi se asi zbláznili, protože se to u nás bralo po dvou :nevim: Ale mám pro sebe naprosto neplánovaně tričko, aspoň něco :D Snad ještě do porodu nějaká taková edice bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.1.17 12:41

@Marble93 taky doufám, protože tam měli moc pěkné věci těch 5 minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.1.17 17:20

Holky já tam dnes byla taky, ale v 8 :? Jsem nevěděla, že za tu hodinu už můj žlutý overálek který jsem chtěla mít nebudou :( Měli ho tam, ale větší velikosti. Ale těch lidí :zed: Mám taky těhotenské oblečení, to naštěstí měli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
19.1.17 20:57

Tak holky, mame holcicku do parecku:) a ten Lidl teda masakr. Ja dneska shanela tehu kalhoty v haemku a osklivy a jeste k tomu za 800. Takze se nakonec nedivim, ze tam zensky cihaj tak brzy. V CR bych necekala, ze se odevni prumysl bude tak uboze starat o tehotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.1.17 21:22

Holky ja jsem taky byla rano v lidlu. Nastesti jsem musela hned na 7, abych to stihala do prace. Takze jsem tehu veci jeste stihla a nastesti vetsina lidi sla spis po tom detskem. To jsem si rekla, ze jeste porizovat nebudu, jsem poverciva…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.17 06:52

@Míša Bery gratulace k holčičce :)
Jinak je pravda, ze ted sháním hezke tehotenske saty a nikde v nasem meste neni ani jeden obchod ciste pro nastavajici maminky. Nebyt H&M tak neni nikde nic.. :( a pres internet se objednávat bojim kvuli velikostem.. je to hrůza.
Mimochodem: nebyla některa z vas uz na ogtt? Ja jdu dneska a nevim, co me ceka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:05

@MartinaTru Ahojky =) Já myslím, že tohle nijak neovlivníme =) Já jsem 16.7. měla svatbu a byla zima, pod mrakem a k večeru začalo pršet =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:06

@JancaMa Jani, já jsem brala manžela zatím na první biochemický screening, a mám v plánu ho vzít i na ten druhý =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:07

@Marble93 Ahojky, my pohlaví miminka zatím ještě nevíme. Byla jsem na kontrole u paní doktorky v pondělí, ale miminko bylo otočené zadečkem, takže pohlaví zatím ještě nevíme. Ale 17.2. jdeme na druhý biochemický screening, kde už se snad dozvíme pohlaví miminka =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:09

@Aneta0 Ahojky, já mám termín 2.7. a porodnice nemám zamluvenou =) Ptala jsem na to doktorky a ona mi řekla, že mě tam pak sama pošle. V té porodnice, ve které chci rodit, tak se nemusí člověk registrovat =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:12

@Míša Bery Ahoj Míši, já jsem dnešním dnem vstoupila do 18tt, je to moje první miminko. Četla jsem, že u prvorodiček jsou pohyby cítit později, takže já si asi ještě počkám, ale už se na to těším :srdce: Jinak těhotenských nevolností jsem si užila až až, trápili mě do začátku do 12. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 10:13

@Míša Bery Gratuluji k holčičce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.1.17 20:18

@martinavyhnalova Ja jsem taky partnera vzala na prvni, takte myslis, te na druhy velky Utz ve 20. tydnu je to taky vpoho? Ja pohyby taky jeste necitim. Jsem zvědavá, jaké to bude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny