Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
26.1.17 19:36

@Aneta0 mam zbylej dermacol co sem kupovala od kolegyně byl akci…ale pak koupim v dm kokosovy olej a bude.toho kremu je pak velká spotreba obvzlášť u mě :D u dcery sem mazala kremem z dr.maxe a pak i indulonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
26.1.17 19:43

@miskakr Děkuji. O kokosovém oleji jsem přemýšlela, tak by mohl zabrat :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
26.1.17 21:04

@Aneta0 planuju ho pouzivat i na mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.17 21:20

@miskakr taky si rikam zlaty porod :D Moc si preju, aby ten druhy byl taky takovy, rychly, bezbolestny a krasny. My uz na sourozence taky pripravujeme. Pusinkuje mi brisko, povidame si o miminku, snad mu to vydrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.17 21:22

@Aneta0 ja nemazala pri prvnim a zatim ani ted nemazu. Myslim si, ze je to dost o tom, jak rychle brisko roste a jak rychly je prirustek na vaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
26.1.17 21:30

Holky, tak ja dneska byla uz potreti behem 7 dnu u zubarky. Keden zub me porad nepřestává bolet. Uz mam ctvrty kaz a bojim se, ze to bude pokracovat. Rika se, ze holky berou krasu, tak u me to tak teda asi bude :,(
@Aneta0 mazu porad, bojim se strii jak čert kříže. S prvním to bylo nastesti v poho, tak to chci zvladnout i u druheho:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.17 13:15

@Míša Bery ja nastesti se zubama problem nemam, ale neco podobneho si uzila v tehunkamaradka. Te se jeste navic zacaly drolit a dodnes ma s nima problemy. Treba je to „jen“ moudrak, ten dokaze pozlobit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.1.17 19:17

Ahoj holky,
tak já jsem byla v úterý na ekg a odběrech na tripletesty. A příští týden mě čeká zubař. Mám pocit, že jsem snad víc u doktorů než v práci..:) Jinak pohlaví zatím nevíme, 22.2. jdu na velký UTZ, tak snad tam. Akorát mi to vyšlo tak, že přítel musí na služební cestu, tak u toho nebude..:(
@Míša Bery Jinak já mám termín 6.7. a nahoře mám necelé tři kila. Ale za poslední dva 4 dny jsem přibrala 2,5 dalších, mám nohy jako konce, tak doufám, že je to jenom voda. Před pár lety se mi podařilo 20 kilo zhubnout, teda 5 se mi jich vrátilo, ale pak se to ustálilo. Tak se těch těhotenských kil dost bojím, protože to hubnutí není fakt sranda a už teď nejsem žádnej drobek:)
@Aneta0 Já už mažu, dostala jsem nějaký krém od švagrové. Nicméně pročetla sjem nějaké diskuze právě o tom a všichni říkají, že je to dost o genetice a případně, že jediné co by mohlo příznaky zmírnit jsou přípravky s kyselinou hyaluronovou. Kokosový olej mám taky, nicméně podle zkušeností některých holek ve výsledku vysušuje - to nevím, co je na tom pravdy..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.17 19:46

@Aneta0 Tak super =) My už pohyby cítíme =) Jen tak dál =)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.1.17 11:29

Tak me tak holky napadlo.. fotite si některa brisko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.1.17 12:45

@Marble93 já ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.1.17 13:06

@Aneta0 a uz je na fotce znat? Ja se docela „zhrozila“ jak je vidět.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
30.1.17 16:26

@Marble93 ja jelikož sem silnější postavy a je to druhý těhotenství tak mi vylezl špek dřív…:-) :D nosim těhotensky kalhoty snad od 10tt.jak me vše tlacilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.1.17 16:27

@Marble93 tak za nás už máme problém s riflema :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
30.1.17 16:30

@Aneta0 to ja jsem uz na tehotenskych :D u tebe to alespon nevypadá jako spek :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny