Vítejte maminky :)

• Otevřená skupina

Červenec 2017.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
266
7.2.17 09:57
@Aneta0 píše:
Ahoj holky.. chci se zeptat co dělat. Hrozně mě teď trápí tvrdnutí břicha, hlavně ráno je to dost často. Mám se bát, že se něco děje? Nebolí to, ale i tak mám strach, nemám s tím zkušenost. :nevim: :(

ahoj, pri předchozím těhotenství jsem to mela snad i 20krat denne a bylo vse v poradku. Dr. mi napsal magnesium, ale brala jsem ho jen chvilinku, protoze to stejne moc nezabralo a pak uz jsem to neresila. Dulezite bylo, ze jsem nekrvacela, tvrdnuti nebolelo a prcek se vrtel:). Ted pri druhém mi tvrdne jen po sexu, jak se to stahuje asi. Urcite to rekni dr, ale myslim, ze je to uplne bezne. Nejhorsi je se stresovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
8.2.17 08:55

@miskakr, @Míša Bery
Holky moc děkuji za uklidnění, jsem plašan.. doktorovi to určitě řeknu, ať to raději zkontroluje. Magnesko v tabletach beru, ale zapomínala jsem pravidelně, tak se polepším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 12:48

@Aneta0 ja se zase nmuzu dneska nadchnout…proste jakoby mi nekdo sedel na plicich…kamoska rikala ze to muze byt vodou tak snad jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.2.17 14:44

@Míša Bery s tím sexem to mám podobné. Při prvním pohoda a tomuhle prckovi se pořád něco nelíbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.2.17 14:47

@miskakr já to mám taky. Někdy se musím pořádně zhluboka nadechnout, stává se mi to párkrát během dne. Nevim, co budu dělat za 2-3 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.2.17 14:52

Holky, já si dnes objednala na mímo šátek, tak už se moc těším, až začnu nosit. Syna jsem nosila až od nějakých 6ti měsíců v látkovém nosítku, ale malou budu rozmazlovat, teda pokud se nebude bránit. Hlavně si myslím, že než se naučím vše zkorigovat, abychom včas odešli se starším do školky, na autobus, ze začátku na kontroly s kyčlema, dost mi šátek ušetří čas, teda takhle si to aspoň maluju… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 14:56

@my.issha ona je kamaradka stejně těhotná jako ja. rikala že stačí nohy nahoru a pit…že to je zadržovanim vody..tak sedim a piju…u dcery sem v 8m lezla po skalách tak sem z toho právě teď překvapená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 15:00

@my.issha ja nosim dceru od 6tyDnu dodnes :-) ale ted jen doma v rs satku když ji něco boli nebo je problem a nebo poponaseni v nositku venku kdyz spechaeme. a druhy bude taky satkove od pororodnice…už se těším :D :D co jsi si objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.2.17 15:57

@my.issha @miskakr

Holky, s tím šátkem mi prosím poraďte, vůbec s tím zatím nemám zkušenosti. Jaký koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 16:20

@Míša Bery jestli zacinas určitě zanoseny bazarkovy, lepe se s nim učí a dotahuje.fajn jsou s příměsí bambus nebo jen bavlna.je fajn najit si na fb skupinku nosicich a delaji srazy kde si můžeš jejich osahat…aspoň u nas to je. dobre satky jsou yaro, fidella, storchenweiege. Pro zacatek pruhate…jsou takove lepe vazaci.ceny mas jak u kocarku podle znacky a kategorie.muj prvni vatanai stal 800 a byl super.ted maji nove kolekce. dobre jsou i české šanami, loktu she…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 16:27

V praze bude nosiček určitě dost, my bydlime za prahou a mame tady nosici srazy furt a kurzy vázání a tak…jsou to moc fajn srazy tady n malměstěo sme, pri prochazkach exoti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
8.2.17 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
8.2.17 22:12
@miskakr píše:
@Míša Bery

https://www.sbazar.cz/…ni-deti-yaro

vatanai sem mela stejny a byl na začatek boží…

https://www.sbazar.cz/…i-100-bavlna

díky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.2.17 13:43

@miskakr ja mam doma po synovi latkove mei tai, to je ale az od cca 6mesice a pro malou jsem objednala od pani zanosene close baby carrier caboo. Ze samotnych satku a jejich uvazu mam respekt a tohle mi dle videi, ktere jsem shledla, prijde proste pohodlnejsi a snad to zvladnu :) a priznam se, ze u mne byla rozhodujici i cena a strop 1.500.- jsem nechtela prekrocit. Samozrejme manducu nebo kibi za 500.- bych brala hned-haha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
9.2.17 14:55

@my.issha ja uznosila bych do jineho nositka než monilu nešla. je ze satku a maximálně pohodlny. manducu uz seženes za parmnou kaček. a za 1500 iz sou dobré šátky..ja přemýšlím nad vatanai nebo storchenwiege..u nas v baraku bude mit teď satkomanie obchod…tak to pujdu okouknout. ještě sehnat kočár na zahradu :-)
Jinak dneska.sem byla na utz, chce ještě jeden podrobnější takže v pondělí jdu znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny