Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o pomoc,nevím co mám dělat.měla jsem svoje uplne nove bezove kalhoty od krve tak jsem na flek nalila ariel profesional nechala chvilku pusobit a dala vyprat po vyprani tam fleky stale jsou a navic tam mam jakoby vyzrany bilomodry flek od toho arielu je to jeste horsi nevim co dělat ach joo stalo se vam neco takoveho??
![]()
ahoja zkusila sis někde před tím na vnitřní straně(třeba lem) aby ti to barvu nevyžíralo?
Páč i na etiketě máš napsáno, že pokud si nejsi jistá stálobarevností tak je lepší to předem ozkoušet aby ti to nevyžralo fleky ![]()
S kalhotama podle mě už neuděláš nic. Ariel je docela agresivní, používala bych místo něj radši žlučové mýdlo, to Ti flek neudělá ![]()
Krev normálně vyperu v prášku ![]()
S kalhotama už asi nic, jedině obarvit
nebo popatlat tí arielem celé, ať je to vyžrání rovnoměrné. ![]()
aaaa asi jsem se unahlila vyprala jsem je jeste jednou a zmizelo to
kdyby to nezmizelo tak bycj je obarvila
![]()
Ahoj debbbie,
taky jsem vyprala béžovou sukni se skvrnama od zmrzliny-jen taková zmrzlá ovocná šťáva, dala jsem to do studené vody s mýdlem a na skrvny ten ariel profesional gel na skrvny. A taky tam mám fialovo bílý fleky. Nepamatuješ si prosím, s čím a jak jsi to potom prala? V ruce, v pračce, s mýdlem, s práškem? Díky moc, ráda bych ji zachránila, dostala jsem ji jako dárek.. ![]()
Obnovuji diskuzi. Ariel Professional na skvrny nemůžu nikde sehnat
protože jsme čuňata, tak by se mi docela i hodil…nevíte, co by byla adekvátní náhrada?