Ariel Professional mi udělal flek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
24.4.12 13:25

ariel profesional mi udělal flek

Prosím o pomoc,nevím co mám dělat.měla jsem svoje uplne nove bezove kalhoty od krve tak jsem na flek nalila ariel profesional nechala chvilku pusobit a dala vyprat po vyprani tam fleky stale jsou a navic tam mam jakoby vyzrany bilomodry flek od toho arielu je to jeste horsi nevim co dělat ach joo stalo se vam neco takoveho?? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
24.4.12 13:34

ahoja zkusila sis někde před tím na vnitřní straně(třeba lem) aby ti to barvu nevyžíralo?
Páč i na etiketě máš napsáno, že pokud si nejsi jistá stálobarevností tak je lepší to předem ozkoušet aby ti to nevyžralo fleky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
24.4.12 13:41

S kalhotama podle mě už neuděláš nic. Ariel je docela agresivní, používala bych místo něj radši žlučové mýdlo, to Ti flek neudělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.4.12 14:10

Krev normálně vyperu v prášku :think:
S kalhotama už asi nic, jedině obarvit :nevim: nebo popatlat tí arielem celé, ať je to vyžrání rovnoměrné. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.4.12 16:18

aaaa asi jsem se unahlila vyprala jsem je jeste jednou a zmizelo to :D kdyby to nezmizelo tak bycj je obarvila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.12 11:53

fleky z arielu

Ahoj debbbie,
taky jsem vyprala béžovou sukni se skvrnama od zmrzliny-jen taková zmrzlá ovocná šťáva, dala jsem to do studené vody s mýdlem a na skrvny ten ariel profesional gel na skrvny. A taky tam mám fialovo bílý fleky. Nepamatuješ si prosím, s čím a jak jsi to potom prala? V ruce, v pračce, s mýdlem, s práškem? Díky moc, ráda bych ji zachránila, dostala jsem ji jako dárek.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.4.18 08:34

Obnovuji diskuzi. Ariel Professional na skvrny nemůžu nikde sehnat :cert: protože jsme čuňata, tak by se mi docela i hodil…nevíte, co by byla adekvátní náhrada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný