Cellumove: Také vás okradli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
7.10.25 15:37

Cellumove zloději

Dobrý den. Také vás okradl tento shop? Máme s dalšími poškozenými skupinu a chceme zkusit podat trestní oznámení. Jestli se chcete připojit, tak můžete. Nic neslibuji, ale když by to vyšlo, bylo by to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24602
7.10.25 17:10

Proč další diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
7.10.25 17:17
@Kukulin1 píše: Více

Copak, nezhubla si pri noseni zazracnych legin? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.10.25 18:24

Kdyby legíny přišly, tak nic neřeším. Když nic nepřišlo, tak řeším. A bohužel nejsem jediná. Komenty tohoto typu nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
7.10.25 19:18
@Kockazvysocan píše: Více

Jako bacha, dobré kompresní legíny/punčocháče dokážou s pokožkou divy. Já to zkoušela, ale teda nedala jsem to dlouho. Natahování trvá strašně dlouho a běda, jak potrebuješ na záchod. Navíc se díky kompresi posunují dolů a musíš si je upravovat.

Takže nehanit, fakt fungují. Spolu s celulitidu mizí i centimetry. Jen tady platí dvojnásobně rčení: „Kráso, trp!“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.10.25 22:28

Dobrý den, také jsem poslala peníze za troje leginy více než před měsícem a zboží nikde. Rada bych ss přidala do hromadné žaloby. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.25 09:27

Dobrý den,
také bych se ráda přidala do hromadné žaloby. 2.9. jsem objednala 2 x legíny a doteď nic nepřišlo. Už jsem jim 3 x nebo 4 x psala, jednou dokonce odpověděli, ať jsem trpělivá.
Takže pokud bude ta hromadná žaloba, jdu do toho.
Díky, Dany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.25 10:56
@Modesta píše: Více

Nooo, pokud by to bylo tak jednoduché, jsou všechny ženy bez celulitidy, ale nebudu vám nikomu brát iluze. Neříkám, že nemůžou pomoct, ale problém nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6020
9.10.25 12:53
@Kockazvysocan píše: Více

A říkám někde, že je to jednoduché? Už jen to nošení jsem nezvládla déle jak 3 dny. Je samozřejmě k tomu nutné dělat pravidelně masáže, ideálně každý den, pitný režim, změna stravy, posílení lýtkových svalů… Ale když se tohle dodržuje, tak punčocháče/legíny zabrání dalšímu ukládání odpadu v lymfě a navíc chůzí dochází k další nevědomé masáži a opravdu centimetry úspěšně mizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FEP
13
9.10.25 13:50

Bohužel, jsem se taky nechala napálit. Komunikovali přes messenger i email, ale zboží nikde. Ráda se připojím k hromadné žalobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
9.10.25 13:55
@Modesta píše: Více

Nebudu se dohadovat, se vším souhlasím, až na to, že ty legíny k něčemu jsou. To ostatní má mnohem větší vliv, ale jako placebo jejich nošení evidentně funguje skvěle. Nicméně je to OT a nechci už dále plevelit diskusi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FEP
13
9.10.25 16:11

Dnes mi legíny přišly. Bohužel nejsou moc kompresní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.10.25 20:28

Dnes jiz leginy dorazily, dokonce jedny navíc. Ještě jsem nezkoušela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.10.25 15:58

Náplasti Cellumove

Dobrý den, čekala jsem téměř dva měsíce na objednávku od „firmy“ Cellumove. Jedná se o náplasti, mají se lepit po 24 hodinách opakovaně. Naplast nevydrží na těle ani 3 hodiny, několikrát jsem se snažila s firmou navázat kontakt, reagují jen výjimečně a nelogicky. Také jste naletely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.10.25 15:59

Navíc dorazilo o jedno balení náplastí méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie