Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, kde kupujete dálniční známku? Potřebuji na dva dny…na edalnice.cz mi to hlásí cenu 540,– přičemž normálně čtu, že stojí na deset dní 310,– tak jak to je? Díky moc
@marinka5 Známky jsou jednodenní, desetidenní, měsíční a roční.
Logicky si koupíš desetidenní než dvě jednodenní.
Jo a kupovat jedině na ofikoshopu.
Příspěvek upraven 01.10.25 v 16:38
@marinka5 píše: Více
Tys fakt byla schopná udělat řidičák? ![]()
Logicky … Koupíš si 10ti denní a vyjde tě na nějaký tři kila ![]()
Asi si nebudeš kupovat 2× na jeden den ![]()
@Šmoulice sorry,.ale myslela jsem si, že když si zadám do vyhledávače že potřebují koupit dálniční známku, že mi vyjedou jedny oficiální stránky a bohužel jsem klikla na jiné neofiko a tak byla známka na 10 dní za 540,–
Promiň, ale tak tupá nejsem jen jsem měla za to, že existuje jen jedna stranka, kde to lze koupit
Ale už jsem našla tu správnou
@marinka5 no bohužel nejsou jen oficiální…to si musíš dávat fakt pozor, abys to na ní koupila…jinak je to dražší…
@marinka5 píše: Více
To bohužel. Kdo platí reklamu tak vede.
Na benzínce Čepra - EuroOil… Tam mi i kdykoliv podle SPZ řeknou, do kdy mi známka platí, aniž bych musel pátrat na netu a někde se přihlašovat… ![]()
@marinka5 jo, já taky musím vždycky koukat jestli jsou to ty správné stránky, protože jako první mě to vždycky hodí na ty předražené…
@bse.pedro píše: Více
Nemusíš se nikde přihlašovat, jen zadáš RZ.
https://edalnice.cz/index.html#…
@cecetka píše: Více
Než bych to dlouze hledal a zbytečně mrhal časem a penězi, když potřebuju vědět, radši sednu do auta a zajedu si těch směšných 18km na pumpu…
![]()
Příspěvek upraven 01.10.25 v 19:42
@bse.pedro píše: Více
Do svýho. Při koupi dálniční známky se zadává i email. A tam vždy přijde potvrzení. A je tam napsáno i kdy ta platnost dálniční známky končí. ![]()
A dokonce i chodí další upozorňující email, že platnost končí. Myslím 14 dnů předem. ![]()