Vinted - jak vrátit zboží?

Anonymní
18.9.25 16:09

Vinted - jak vrátit zboží?

Ahojky.
Já jako kupující jsem obdržela jiný balíček co paní prodávající spletla s tím mým.

Takže mi přisly boty místo košilky. Ani jedna nevíme jak postupovat. Od vintedu zprávy nechápeme.

Prosím, platím tedy já dopravu zpět k ní, nebo ona a pošle mi prostě jen kód, přes který jí to pošlu? Mně napsal, že mi prodávající má jen napsat adresu.. ale pak jsem koukla na jejich stránky a tam je napsané, že ona má vyžádat vrácení? Jsem zmatená.

Děkuji za odpovědi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20889
18.9.25 16:19

https://www.vinted.cz/…atit-predmet podle mě je to napsany jak pro naprostý de*bily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 16:23

@Cenarius Ano, já problém nahlásila ale už tam nemám na výběr nic víc.. Já vůbec nevím. Ta druhá paní, co má mojí košilku to udělala..

• Citovat
  • Upravit
37131
18.9.25 16:25

Nahlásíš problém a prodávající má vybrat jestli chce zboží zpět, nebo jestli ti ho nechá a vrátí peníze. Kdyz to odklikne, tak ty si tam pak vybereš, jestli chceš zboží vrátit přes Vinted, to by ti poslali kód na zasilkovnu a pošleš to stejně, jako když posilas zásilku a nebo tam je možnost vrátit po vlastní ose, to by ses pak musela s prodávajícím domluvit a poslat to na svoje náklady. Kdyz to vrátíš přes Vinted, tak ti vrátí peníze za ten předmět a strhne se ti akorát částka za dopravu, ale znova dopravu neplatis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 16:34

@Kriss Tina no ale ona mi tvrdí, že tu možnost nemá, že chce zboží zpět, ani jinou možnost.. Mě asi trefí. Jinak poprvé mám takový problém na vintedu, proto jsem ztracená.

• Citovat
  • Upravit
17295
18.9.25 16:42

Úplně nejlepší by bylo řešit to mimo Vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.9.25 16:43

Tak to je divne, ja zrovna dneska vracela zásilku, protoze byla poškozena a postupovala jsem presne jak sem psala výše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.25 16:52

@Kriss Tina No, prý psala na podporu. Tak uvidíme..

• Citovat
  • Upravit
5966
18.9.25 17:37

No on totiž ještě Vinted tu žádost neprověřil.
Jakmile ji prověří, tak prodávající se tam ta možnost objeví.
Ty pak pošleš na kód, co ti příjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22878
18.9.25 19:24

Musí tam mít nějaké možnosti a rozhodně by vše měla zaplatit prodávající, tvoje chyba to není. Dopravu zpět a peníze za košilku, protože pochybuju, že se k tobě jen tak dostane. A jestli ji ta druhá kupující vrátí, pak bych ji koupila znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.9.25 21:34

Také se mi stalo, při objednávce z Polska, že prodávající zaměnila balíčky a přišel mi jiný. Vyřešily jsme to s druhou kupující mimo Vinted, že jsme, kvůli levnějšímu poštovnému, tu věc vystavily na Vinted za 1 Kč a znovu ji koupily.
Prodávající mi nabízela refundaci, ale nechala jsem to být, je to moje černá můra, že se to stane mně a byla jsem ráda, že mám svůj balíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.9.25 19:58

@Kriss Tina já také a vše proběhlo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie